Aquaria

Bilder från när vi var på Aquaria i somras. Bättre sent än aldrig :P
Åkte dit med min mamma en regnig dag. Vi skulle vart där till 10 men kom väl strax över. Då var det redan fullt med barnvagnar. Hysteriskt. Ingen kö dock. Vi va väl där innetill runt halv tolv. Sen vart det så varmt och mycket folk, så vi åkte hem. Men kön utanför va ju ett skämt. Den va sjukt lång och folk stod å köa i regn. Vi promenera längst med hela djurgården och gick förbi junibacken och kön där va hemskt den med. Nej ska man till sådana där ställen mitt i sommaren så ska man komma i tid. Dvs när dem precis öppnar. Så drygt å köa, speciellt på små ställen som inte tar in så mkt folk..

 

Dem hade ändrat sen vi var där sist, så den där roliga tunneln som Theo tyckte om var borttagen tex. Dem har ju tagit bort en hel del hajjar med. Sen mitt i alltet så kom det ner dykare. Glömde lägga upp den bilden men ska klippa in den sen. Dem skrämde ju iväg all fisk, så då såg man inga fiskar för det. Tror att dem rengjorde tanken. Men satan va läskig han såg ut :P  Hjälpte dock att han vinka å så för Theo's del..

 

bild kommer

 

#1 - - Martina:

Härliga bilder ;)

#2 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Så fina fiskar - härliga färger! =)

Vi köpte en skiva med mora träsk för ett antal år sedan.. Theo älskar det!

#3 - - Emelie - Mamman som älskar vitt:

Ja, visst är den :) hoppas jag vinner den!

Skulle passa fint i barnvagnen eler på spjälsängen =)



Kram!

#4 - - Martina:

härliga bilder, var verkligen länge sen vi var där och de är ju jätte mysigt där och så:)

#5 - - Eva:

Hon skrek till lite grann mens hon satt i bilen men det var i samband med att jag tog ut en lekgräsklippare ur bilen så jag trodde att hon var arg för det. Sen när jag såg att hon gjort sig illa trodde jag att hon klämt sig på den.



Så det är verkligen mystiskt. Fast när blåsan väl tömdes så såg det verkligen ut som en brännsår med torr hud och så där. Nu när hon inte har bandaget längre så har hon börjat tappa hud. Fast då var vi tvunga att sätta på plåster så hon inte rev bort allt skin.



Det ser dock lite likt ut det Theo hade på foten. Skillnaden är ju att det är större plats under foten än på hennes inger för blåsan att vara på. Vad var det som hade bitit Theo? För jag tror på en allergisk reaktion i samband med ett bet jag. Även om läkarna säger något annat :D



Hoppas att allt är bra med er annars.

Kram!

#6 - - Mamma till William och bebis i magen:

God kväll snäckan..Fina bilder..I dag sålde vi vagnen o de var en jätte trevlig familj som köpte den så det kändes så bra..

Ha en skön kväll.kram

#7 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

hihi ja, det kan ju vara lite läskigt med karuseller, speciellt när lutningen är 70% som på Balder. Men jag tycker att det är KUL fast läskigt också :)

#8 - - Sofia - Wilburs mamma ♥:

Det finns ju så sjukt många fina kläder just nu till hösten, jag skulle kunna shoppa Wilburs garderob överfull! :)

#9 - - Nilma:

Drygt med köer :/

#10 - - bella:

Designen nästan klar och kommer ligga uppe inom kort!! :)

Hoppas ni är spända ;) Kram Bella,

#11 - - Anna:

Vilka härliga bilder :)