GÄSP

Gahh va trött jag är! Kunde inte alls somna igår då mannen inte kommit hem och jag fick inte tag i honom. Samtidigt så ligger Freja å klagar över sin mage och Theo drömmer mardrömmar. Kl två ringde mannen och sen försökte jag verkligen somna. Men då la Freja världens brakskit vilket såklart resultera till att hon va hungrig å sen börja magknipen på henne. Så ja höll på med henne hur länge som helst. Va så trött så ja somnade ammandes. Va ett jäkla spring i natt. vid halv fem kom mannen hem. Han gick å la sig och ja fortsatte med freja som iaf sov nån minut. Vaknade sen imorse halv sju av att Theo kom ut till mig. Då satt ja å sov. Hade slocknat med Freja vid bröstet. Snacka om helt utslagen..

 

EHm annika kom här,. uppdaterar sen..

#1 - - Amanda:

Puh! Trött är jag för jämnan numera. Mina pojkar är inte alls i fas med sina sovtider! Den ena sover på dagarna (leo) och den andra inte alls. :P

Nu har vi blivit sjuka igen också och det tar ju också på krafterna. Så jäkla trött på alla infektioner nu! Igår trodde jag verkligen jag skulle ha ihjäl någon. Herregud så påfrestande med en sjuk Ludde som bara gnäller och hänger i tröjan på mig hela tiden, en Leo med kolik som skriker konstant timme ut och timme in och sen jag själv med 39 graders feber, migrän och halsont. Idag tror jag att jag mår lite bättre. Iaf än så länge... Hoppas kvällen här blir lite lugnare. Jag kommer nog gå och lägga mig samtidigt som barnen ikväll. Håll en tumme att dom vill somna tidigt! :)



Angående nappen så vill han bara ha den ibland Leo, men jag insisterar för han är så megatuttig så det går bara inte annars!

Kram

#2 - - Emelie me busungen elliott o sessan leila:

Oj så liten o söt :) fin matchning av body o kudde

#3 - - Anna:

Usch, vilken jobbig natt :S jag somnade sittande och ammandes flera ggr i början men senaste tiden har jag haft riktigt bra nätter med Gabriel. Vågar knappt skriva så, haha.



Just nu klär jag Gabriel i body, byxor och en tjockare tröja samt en hjälmmössa. Har en fleecefilt under honom och en filt över honom. Det räcker bra när det som idag är runt 10 graderoch blåser. Blir så varmt i vagnen. I helgen när det varit riktigt varmt har det varit tunn body och tunna byxor bara. Är knepigt just nu eftersom det är så varierande väder. Men klär oftast på lite mer först så kan man klä av om det blir för varmt.



Tycker det låter bra att ta en dag i taget. Man måste ju må bra själv med. Ens bebis mår ju liksom inte bättre av att mamman mår dåligt över amningen. Jag helammade 6 mån och delammade till han var 10 mån och då slutade han självmant. Hoppas att avslutet kan bli lika denna gång :) låter tufft att stå stilla på samma vikt hela tiden när man ammar. Tycker det är så märkligt att alla säger till en att vikten du går upp när du är gravid försvinner fort när du ammar. Vet många som stått stilla under amningen.



Hoppas du får sova bättre i natt!



Kramar



#4 - - Johanna:

sötnos!!! :)

#5 - - Linda aka Javamorsan:

Ja man kan verkligen somna stående i såna där lägen. Hoppas du får sova ordentligt snart Kram

#6 - - Emma:

Så mysigt det där ser ut:)

Hur gammal är Freja nu? Flyter allting på fortfarande med amining o allt?

#7 - - Elisabet:

Låter tufft, men vilken söt bild!

#8 - - Emelie:

Men stackars, tänkte skriva att du skulle ligga och amma, men det går ju inte för snittet :-( Men hon ser såååå himla go ut, sniff sniff! Jag kommer stå först i kön (läs armbåga mig först) på att få hålla det söta lilla livet, om jag får såklart :-)



Hopaps du får sova inatt! Kram

#9 - - Madde:

Låter som du haft en jobbig natt, hoppas det blir bättre i natt!! kram

#10 - - Jennie:

men ge mig! vilken söting!!! hihi



kram

#11 - - linn holm:

ååh va fina kläder hon har! och va fiin filt! va är det för märke ?

#12 - - ★Fam. Bus★:

Hade han jobbat eller varit ute o slirat???



Jag avundas dej inte... Minns precis som igår hur de var att vara vaken så mkt o ha hand om två barn som ger en lite sömn o små bekymmer.



Hoppas magen blir bättre på henne snart. Vill så gärna säga att de blir bättre om ett par veckor. Men av egen vetskap blir man bara förbannad av att höra sånt. DET ÄR NU det skulle vara till hjälp att slippa magknip o få mer sömn! Så jag säger inget ;)



Många stöttande kramar till dej! kram kram