Ny fotobok...

Någon som fråga om vad jag skulle göra för någon fotobok. Det är på Theo´s andra år. Jag gjorde ett på första och jag älskar fuji´s fotoböcker så jag ska göra en till. Dock så tar det ju såååån tid. Kan ju bero på att jag tagit så jäklans mkt kort. Även om första året va värst, så ligger detta år inte såååå mkt efter. 7500 bilder. WTF? Å då har ja bara räknat med bilder som är tagna med min kamera. Sen har ja ju x antal mobilbilder å videosnuttar med. Herregud va ja fotar =) Ska iaf bli skoj å fixa och trixa och se om man kan få ihop det. Just nu ligger jag på februari månad. Jäkla jobb att gå igenom alla.. Tar upp en hel del tid...

 

#1 - - Amanda:

Vi har också gjort en fotobok på Ludwigs första år. Jag älskar den och det är jag säker på att Ludwig själv kommer göra när han blir lite äldre han med. :) Ett perfekt sätt att spara sina bilder på!



Jag börjar så sakteliga må lite bättre. Har ingen feber längre iaf. Näsan rinner konstant fortfarande och hostan vägrar flytta men man får väl vara glad för det lilla. :)

#2 - - Pernilla:

Haha, kul att du tyckte det =)



Skoj med fotoböcker!!

#3 - - Pernilla:

OK, får nog fixas sen när man börjat ta massor med bilder på bepparna :)

#4 - - Frugan:

Vad bra att du börjar må bättre nu. Inte långt kvar tills ni får träffa er bebis :)

Har ni kommit på namn btw???



Ja veckan har börjat med en nytändning när det gäller viktminskningen osv osv så det kan bara bli bra.

Kram

#5 - - Anna:

Haha, du ser. Då fanns det ju några anledningar att blanda ihop oss :) Ur gravidkoman in i amningsvirrigheten. Har nog aldrig varit så virrig som när jag ammade Alexander och förväntar mig inte att det blir bättre denna gång. Förra gången kunde jag hitta filpaket i skafferiet och glömma tider som jag annars aldrig skulle glömma för att ta exempel.



Kramar

#6 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

jag gör också fotoböcker. har gjort en för Max första år och än för andra året men den sistnämnda har jag inte framkallat än för vill få nån rabattkod eller liknande tänkte jag. har du nån koll på det om det finns något bra erbjudande just nu på fuji?



Ja max somnade till slut igår efter ungefär 2 timmars försök. efter att han suttit en stund hos mig i soffan fick han lite mer välling och sen la Marcus honom och satt bredvid sängen och då somnade han efter ett tag

#7 - - Eva:

Vad duktig du är att foto, men det är roligt med alla bilder då. Jag är inte alls lika duktig men jag hoppas att jag kommer igång lite mer nu igen när det är lättare att ha kameran med sig ut.

#8 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Sådana böcker är fantastiska. Har sju stycken, beställde ju dem gratis innan, men nu får man betala. Tänkte med göra en på pojkarna!

#9 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

JO en riktig kalaskula hade jag, men så var det ju också en riktig kalaskille i på 4,5 kg:)



Ja det är så fint med sådana, måste göra det en kväll men puh, tar ju sin tid!

#10 - - Malin - mamma till Sam och Tim:

Jag har inte skrivit så mycket, jag låter bilderna tala och så sksriver jag bara ner lite vilken tid o så!

#11 - - susanne:

Jag gör mina fotoböcka på Ifolor.se

#12 - - susanne:

3860 bilder har jag tagit med min systemkamera sen Oktober...... o då e det som du säger... sen kommer mobilen med...

#13 - - Hampus:

haha-- 7500 bilder! helt galet!



jag gör fotoböcker av alla mina bilder hos www.solentro.se, jag vill inte vill ladda ner program på min dator och jag är inte så haj på layout o sånt där... men jag vill ha något "riktigt" att bläddra i!



du får visa din bok när du får hem den, lycka till!