Nu sover hon... ...

dsc00194 (MMS)

Nu sover hon... Äntligen får jag väl säga. Jätte mysigt då hon är vaken men hon har haft magknip sen kl sex i morse. Hon har ätit, haft ont, spytt, skitigt och sen börjar det om. Så ja har varit matmaskin stup i kvarten. Så fort hon somnat så har ja sen lagt ner henne och efter någon minut, max fem så vaknar hon. När det väl lugnade ner sig lite så fick jag migrän. Så alla planer för dagen vart inställda. Se om ja kommer ut en stund med familjen sen. En nypa luft skulle inte sitta helt fel...

#1 - - Pernilla:

Usch låter inget vidare, men hoppas det lugnade sig sen. Inget skoj med magknip ju....inte med migrän heller för den delen.



Ta hand om er, kram.

#2 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Urs inte kul med magknip!

#3 - - Emelie med busungen elliott o sessan leila:

Fy för de där magknipet de kan få när de är sådär små :( skönt att hon somnade till slut iaf! Så liten o så sööt! Hoppas ni kom ut en sväng, kramis

#4 - - ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★:

Ett tips e att skriva upp vad du äter dom dagarna du ser och märker att hon har ont och sen se om d e nåt mönster, behöver ju inte vara d, men om d finns så kanske du kan undvika äta d, om d skulle vara så att d e nåt du äter hon får ont av... =)



Annars e d ju så att innan dom e tre månader så händer d ju titt som tätt ändå då deras tarmar e rätt outvecklade så ibland så e d strunt samma vad du äter eller inte äter oxå.. =) Hoppas d blir bättre för henne i vilket fall som helst! =)

#5 - - Helen:

Men stackars lillpluttan då :/.

Håller tummarna för att ni får en bättre dag imorgon.



Kramar

#6 - - Lillemor:

Lillpluttan då.. Deras stackars magar går igenom mycket första veckorna.

När får man komma o hälsa på lillsessan?

#7 - - Therese, Henry & Charlie:

sv; tack så mycket raring! jag röstar på dig tillbaka! :)



Ja, det fanns en hel del lundmyr den här gången med, men mest för mindre barn tyckte jag. så köpte inget sånt. men 30 kronor är verkligen ingenting!!



Hur går det med lillskruttan!? hoppas allt är bra med er!? ser verkligen fram emot galan, att få träffa dig, och Freja, för du tar med henne va?



kramar

#8 - - Emelie:

Försök vila så mcyket du kan, skit i alla måsten, dom kan vänta!

KRAM

#9 - - Martina:

mysigt att allt går så bra med lilla Freya:)

härliga bilder...rida är ju kul, Cornelia lika dan vill rida men sen när hon ska av blir hon förstörd.



Hoppas ni får en mysig dag

kram

#10 - - Mamma Russin:

så fin hon är, en riktig sötnos. :)

#11 - - Anna:

Har hon mycket magknip? Alexander skrek massa när han var liten så jag använde både minifom, magdroppar och lät bli att äta allt som kunde ge magknip. Gabriel har visat små tendenser för att vara känslig för det jag äter men nu när vi börjat ge magdroppar är det bättre igen. Undviker ändå de värsta bovarna för magknip.



Har nog inte gått ner all vikt än men en del tror jag ändå. Tar ett tag innan byxorna sitter riktigt bra dessutom tror jag. Jag går bara ner i vikt när jag ammar. Dock gick jag ner alldeles för mkt sist. Alexander åt bokstavligen upp mig. Jag var normalviktig innan jag blev gravid och när Alexander började bli större, 5-6 månader, så var jag redan nere i vikten jag började på men då gick jag ner 7-8 kg på lite mer än en månad så fick akut börja ersätta mål för att inte försvinna. Fick oroade blickar på bvc. Hoppas inte det blir på samma sätt denna gång. Dock är jag fullt bestämd, att oavsett hur det blir helamma 6 månader även denna gång.



Hoppas ni haft en härlig påsk!



kramar