Hemma..

Är hemma sen igår kväll. Jätte skönt! Har legat på soffan och sovit och jag sov jätte bra (då ja väl sov alltså). Freja har varit vaken en del i natt. Det har varit magknip å en jäklans massa bajs *S* På det så har hon varit jätte hungrig. Ja fick ställa klockan för medicin.. Sen väckte theo mig försiktigt imorse och kom å mös. Behöver ja säga hur jäkla skönt det är att vara hemma? Känner mig så mkt mera avslappnad och till ro. Plus att det är skönt å börja komma in i rutinerna. Mannen är å lämnar Theo på dagis som planerat ändå och sen skulle han handla hem frukost till mig. jummi. Planerna för dagen är att vila vila å vila då ja kan. Sen ska det fixas med lite praktiska saker. Lovat att skicka bilder till folk. Så det ska göras.

Just nu väntar ja på att mannen ska komma hem med en brakfrukost åt mig. är så hungrig å trött. Så ja ska käka och sen sova om skruttan tillåter mig. sen är lunchen fixad då mina vänner gjort inbrott i vår lägenhet igen å hittat på en massa bus. ska skriva om det sen =)


#1 - - Helen:

Å så skönt att du fick komma hem redan igår, det blir ju så mycket lugnare för er alla om du kan vara hemma och du hinner mysa med både Theo och Freja i lugn och ro :D.



Ha en riktigt bra dag.



Kramar

#2 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Härligt att få komma hem till "vardagen"!!

Hur känns det att vara 2 barns mamma nu då?



kram

#3 - - Veronica - mamma till Theo och gravid med nummer 2:

Åh vad skönt att vara hemma..

De kom jag ihåg med Theo sist - de var så skönt att komma hem. Lugnet, och man kunde slappna av...

#4 - - Emelie:

Vilka fina vänner <3 spännande o se vad dom hittat på

#5 - - Mamma till William:

Ja det kan jag tänka mig att du är lycklig 2 barns mamma...Mamma livet är det bästa som finns..Hoppas att allt är bra med dig denna eftermiddag..O allt flyter på som det ska med allt..kram kram