Hallonbladste

Fick Hallonbladste av Hanna i förra helgen. Så mkt godare än det teet som jag själv köpte för någon vecka sen. Tycker nästan att sen jag började dricka det så har mina förvärkar blivit bättre. Vet inte om det är ren inbillning eller kanske tom ren tillfällighet. Men skit samma, teet är gott å förvärkarna mindre. Jag klagar inte!

 

"Hallonbladste är inte bara för höggravida, den har fler användningsområden. Inte minst efter en graviditet, för att dra samman livmodern samt för att öka kroppens läkeförmåga - bra vid efterblödningar hos både djur och människa. Oxytocin stimulerar även till en välfungerande amning, som även bildas vid bröst/kel-kontakten mellan moder och barn. Te på riktiga örter är perfekt för ungdomars nyttiga (givande) fikavanor, för djur och t.o.m. för män - hallonblad för alla som upplever sig spända, stela eller inombords stressade. Då blir oxytocinets effekter ofta en välkommen hjälp - för mer ro i varelsen och för bättre avslappningsförmåga."Mina fina kommentarer
Postat av: Pernilla

Skönt att det verkar hjälpa mot dina förvärkar....Vart kan man köpa detta teet?? Kram

Postat av: Pernilla

OK tack för tipset =)Tänkte köpa det sen för amningen och så....verkar ju vara bra för en hel del saker!! Aldrig fel att prova.

2011-04-01 @ 21:57:45
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Annelie

Verkar verkligen vara ett bra te det där!! Great!!Jaa, de växer så det knakar de små!! Går så himla fort!! Ännu fortare vet man att det går då Jonna fyller 13 på måndag!! Kan inte fatta riktigt!! Hon var nyss min förstfödda lilla bebis!!Kraam

2011-04-01 @ 23:19:30
URL: http://redtulip.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej! Var ett tag sedan jag tittade in. Kul med ett litet syskon till Theo som har blivit så stor. Hjälp vad fort det går. Hallonbladste låter gott, kanske bra för icke gravida också. Hoppas att du mår bra och får en skön helg, kram!

2011-04-02 @ 08:50:07
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: N I L M A

Det lät ju väldigt gott!

2011-04-02 @ 12:10:37
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Emma

Jag drack hallonbladste när ja va höggravid, för ja trodde de skulle sätta igång värkarna, men tyckte inte de hjälpte. Gick ju till och med över tiden hehe..:)Nu är de snart dax för dig och din bebis!! :)Läste att du håller på bli sjuk/ är sjuk, så du får ta och krya på dig gumman:)

Kram

2011-04-03 @ 18:02:54
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: