Fredagsplaner..

Fredag. Har en massa inplanerat för ovanlighetens skull :P Men orken, vart är den? Skulle kunna gå och lägga mig nu på störten men jag har inte riktigt tid för det. Alla andra grejjer kan ja lätt skita i. Men hunden ska ut innan jag kan sova. Theo ska hämtas kl 14 idag och frågan är ju om han ska få haka med på mina äventyr. Går ju lite fortare då man är själv, men vädret i eftermiddag ska ju bli skit - så då kan vi ändå inte göra så mkt roligt ute. Jag orkar inte titta på den där jäkla pippi en gång till (den tecknade är det som gäller nu). För det är verkligen det enda han vill kika på/göra då han kommer hem. Försöker lägga pussel eller något sånt, men inte..

 

Nej jag ska ta och sätta fart här. Klä på mig, fixa till mig och åka. Hoppas på att regnet håller sig borta så att vi kan gå till trollskogen eller kanske gå å mata ankorna iaf. Vart dem nu håller hus. Inte sett dem på några dar... Men dem brukar hitta tillbaka. Vill inte ha någe regn. Noll lust med det!

 

Va har ni för fredagsplaner?

 


Mina fina kommentarer
Postat av: Mamma till William

God middag gumman..Har sånt bälte sedan jag väntade Wille så det andvänts flitigt nu..Skönt med lita stöd :) kram kram

Postat av: Linn 21, mamma till William

Fredagsplaner... Ja, jag ska organisera lite grejer in i den nya hyllan och en del saker ska ner i källaren. Vi ska eventuellt hem till svärföräldrarna och äta middag och prata om hur det blir om jag måste börja jobba. Sambon har blivit varslad och på tisdag ska jag söka ett jobb. Williams farfar är förtidspensionär och är hemma stora delar av dagarna och skulle kunna passa honom. Gillar det inte alls....

2011-04-08 @ 12:35:50
URL: http://myheritagetotheworld.blogspot.com
Postat av: i min lilla lilla värld

INGA planer. Skulle ta en promenad, men då blåser vi nog bort =(

2011-04-08 @ 12:40:51
URL: http://saratilling.se
Postat av: jenny✿

Pippi är en favorit!! Vi har sol men oj va de blåser.

Kram

2011-04-08 @ 13:26:20
URL: http://jenfager.blogg.se/
Postat av: Emma

Har Theo sina kavat skor på dagis oxå?

Kram

2011-04-08 @ 14:00:47
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: