Dags för lunch! ...

dsc00236 (MMS)

Emma och jag har tagit en promenad till liljeholmen och nu blir det lunch. Känner mig riktigt hungrig. Freja sover och Alvin busar vid bordet :-) Ska försöka handla nån ny body till Freja. Hon är ju så liten så allt ramlar av henne. Så något i storlek 50 ska inhandlas. Sen blir det en promenad hem.. Förhoppningsvis så hinner ja med en liten vilostund innan ja ska iväg och hämta Theo. Kommer att hämta honom själv för första gången sen snittet. Se hur det går..

#1 - - Veronica - mamma till Theo och Tim:

Ser gott ut =)

Hoppas allt är bra med er!

#2 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Å va gott det ser ut =)När man tidsinställer inlägg så klickar man på den lilla ikonen bredvid där man skriver rubriken (alltså i skapa inlägg fliken på blogg.se) och där kan du välja datum och sen skriva tid!hoppas ni får en fortsatt bra dag

#3 - - Pernilla:

Mums, det såg gott ut =)

#4 - - Louise:

Mums. :)

#5 - - En modells liv:

Hej! :)Allt bra?Tänkte berätta att jag har en tävling på bloggen där du kan vinna 1000 från Gina Triocot i pressentkort!Om du vill tävla förstås! :)

#6 - - Emma:

Har du börjat inhandla in shorts till Theo eller ni har inte så varmt ännu? Var kommer du köpa sommarkläderna till Theo vilka affärer:)?Tycker han har så fina kläder, därför jag frågar:)!

#7 - - Mickan:

Såg gott ut! :)

Hoppas du hittade några fina kläder till Freja. :)Har påsken varit bra? Det har min varit. :)

Kramis