Blaj

Å fy fan va ja är dålig idag då. Halsen är ju dock bättre - faktiskt väldans skönt. Sitter här hemma själv då mannen och sonen är hos Vänner och hjälper till. Theo's gudfar för att vara exakt. Jag skulle ju med dit, men min tajming är ju klockren på att bli sjuk. Aja är glad att skiten kommer nu å inte nästa helg.. Huvudvärken idag är bara utöver jävlig. Som migrän men ändå inte. Har haft det hela natten och alvedon hjälper ju inte. Knappt varit vaken idag. Gick upp runt 10 så att ja fick lite mat i magen och vänta tills mannen och Theo gick för å gå å lägga mig igen. Vakna nyss med enorma huvudvärken igen. Den försvinner aldrig.

Har ju en massa som behövs göras, men det finns ju ingen ork överhuvudtaget. Ska sitta å vänta på att mina fina ska komma hem, eller så går ja å lägger mig igen - känns som om det nästan blir så.. blaj..


#1 - - Helen:

Usch vad jobbigt med huvudvärk, hoppas du mår bättre nu.



Kramar

#2 - - Pernilla:

Usch vad trist att du är sjuk, du får krya på dig och ta hand om dig. Kram

#3 - - Johanna:

Tråkigt du inte mår bra :(



#4 - - linn holm:

Usch sådan huvudvärk är jobbig! förstår hur du menar med att det är som migrän men ändå inte. själv när jag har sådan huvudvärk så tar jag eeze (migräntabletter) som finns receptfritt på apoteket, det brukar ta det nämligen . bara ett tips =)

#5 - - ★Fam. Bus★:

Hmmm... Märkligt! Kanske blir en slags varning att snart är de dags :)



Önskar dej all lycka på förlossningen :) kram kram

#6 - - Frugan:

Åhh gumman, jag håller tummarna för att du blir frisk nu.

Kram

#7 - - Lilla H:

Har också tusen saker att göra idag men har inte orkat lyfta ett finger!

#8 - - Annelie:

Uscha!! Låter inge vidare alls!! Stackare!! Själv åkte jag på ögoninflammation så blir att va hemma från skolan några dagar till!! Skräll säger jag bara!!



Krya På Dig Kramar