Besöket...

Magen med Theo (tv) och magen med skruttan (th)

Inskrivningen gick jätte bra. Va inte så mkt att prata om. Vi såg den lilla videon som inte sa så mkt nytt. Träffade läkaren och fick se skruttan på ultraljud. Hon ligger med huvudet neråt, men har knappt borrat sig ner. Rumpan som ligger bakom revbenen och trycker. Så jäkla oskönt då ja ändå hostar. Nu mår ja dock bättre, så det går ju åt rätt håll iaf. Förhoppningsvis är ja hostfri till måndag. Annars så så skulle dem proppa i mig hostmedicin sa dem *S*. Såg mig själv drogad :P

 

Narkosläkarn sa inte så mkt. Iom att jag fick opereras med Theo så var ja väl medveten om narkosen dem ska göra. Även att ja fick mf i somras och fick narkos då med - fast då helt sövd. Dock så la dem väldans stor vikt över min enorma blödning som ja hade i samband med mitt mf i somras. Känns ju skönt att dem är extra noggranna. Inte för att jag tror att det kommer att ske igen. Men hellre att dem kan å vet för mkt än inget alls.

 

Angående snittet så ska vi infinna oss 7.10 på samma avdelning på måndag. Ja där fick mannen för att han ville ha en tidig tid. Vi skratta åt det. Vi stod iaf först på tur när det gällde snittet så dem drar igång kl 8 och då ska skruttan ut. Dem sa att det går väldans snabbt med snittet om man inte haft sår eller något tidigare i magen. Men det har ja ju inte, så det skulle gå snabbt. Så strax efter 8 på måndag morgon så kan ni räkna med att vår tremannar familj är fyra. Vilken jäkla mysig tanke!

 

#1 - - Pernilla:

MM min mage växer som bara den nu tycker jag =)



Din mage är med så fin!! Vad roligt att ni fick en tidig tid så ni får eran nya familjemedlem tidigt på dagen =)



Hoppas allt ska gå bra, kram.

#2 - - Linn 21, mamma till William:

Hej!

Hur kommer det sig att det blir planerat snitt? Och är det inte lte sent planerat? Jag har för mig att de planerar snitt när man går in i v 38 och räknas som fullgången? Har inte du gått längre? Vad händer om förlossningen startar innan måndag?

Hoppas det är okej att jag frågar.

Linn

#3 - - Beatrice, mamma till skrutten Robin:

Åhh va spännanade :) Är du nervös?

#4 - - Linn 21, mamma till William:

oj! det måste ha vart hemskt att läka! tack för att du svarade :D skönt att du bor så nära sjukhuset då :)

#5 - - Tina - Minnas mamma:

Vad mysigt! Nu är det sista helgen som enbarsförälder, nästa vecka är ni tvåbarnsföräldrar :)

#6 - - Helen:

Så mysigt, vad du kommer längta i helgen :P.



Kramar

#7 - - britta bloggar:

Hej, nu är tävlingen i samband med Lykkeliam avslutad, kika in och se om du vann! Passa på att vara med i min tävling i samarbete med Prodermtävlingen, 10 flaskor solmousse i potten!

#8 - - Linn 21, mamma till William:

nej jag kan tänka mig det. jag fick ett hematom som jag fick operera några timmar efter förlossningen och sedan fick jag en infektion så det där med att sitta var ju ingen höjdare, men det måste ha vart mycket värre för dig!

Då har det vart bestämt hela graviditeten att du ska få snitt? Har läkare m.m vart helt med på det eller har du fått tjafsa med någon om det?

#9 - - Linda aka Javamorsan:

Nervös eller inte misstänker jag att du nog kommer ha lite svårt att sova i helgen.

Är på nåt vis lite sotis för att du skall få en ny liten att bry dig om. Fast ändå inte jag har det bra :)



Ha en fin kväll nu Kram

#10 - - Frugan:

Ja tyvärr så är det så ibland :/



Jag tror att dina känslor kommer på söndag eller i dagarna. Tror du är så väl förbered att du känner dig trygg och dte är ju kanon i sig :)



Snart är ni 4 vännen, tänk så underbart ni kommer att få ha det nu även om ni redan har det :)

#11 - - Maria:

Lite små häftigt, HiHi:-)



Kram Kram

#12 - - Emelie:

Häftigt!!!

Nu får du lägga i 5:ans växel för att få klart den lååånga listan du har ;-)

#13 - - Emelie:

Just det, söta du undrade hur jag mådde! Inge vidare alltså! Det är ett rent helvete med det här, men jag ska ringa runt som en dåre imorn för att hitta en sjukgymnast som jag hjälpa mig redan på måndag eller så!

#14 - - anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen & ett mirakel i magen:

:-) jag skrivs in den 20.4 sen får jag stanna kvar mot natten, så snittas jag följande morgon :-) du är ju så nära nu, förvisso jag med, men de sniglar ju ändå nu tycker jag :-D

#15 - - ★Fam. Bus★:

Men jösses... Måste kännas hel skumt att veta att hon är ute då :)

Mysigt men underlitt på samma gång kanske :)



Snart får vi se lilltjejen oxå :) Ska bli kul o se om hon är lika söt som Theo.

Kram kram

#16 - - Eva:

Vilken tur ni hade som fick första tiden på dagen. Det hade vi med Alma med, men med Oskar var vi nummer två. Jag har dock för mig att det kom något akutsnitt före mig då men jag kommer inte ihåg.



Du ska se att det kommer gå jättebra, kommer att tänka på dig på måndag =)

#17 - - Sara - Mamma till Max 2,5 år:

Förstår att det måste kännas underbart märkligt att ni snart är fyra!



Jag bakade morotsbröd. Ska lägga upp receptet på bloggen nån dag!

#18 - - Annika:

Härligt att allt gick så bra och att dem tänkte på allt! :) Så hörs vi på måndag tycker jag om hur det gick och om hur underbar lilla tjejen är! :)



Kramar!

#19 - - Emma:

vad mysigt men skrämmande ändå! Ja vet itne om jag hade vågat göra kejsarsnitt. Sen gör de så ont efteråt i snittet med ju.. Men mysigt att få se eran tös på måndag:) Bra start på ny vecka:)