Växer inte på träd!


Fick en sån överraskning då jag kom hem idag. Utanför dörren så stod det blommor med ett kort. Det var våra söta grannar som hade ställt dem där. Knacka nämligen på hos dem imorse då deras son fyller ett idag. Så ja ville bara lämna en present. På kortet så tacka dem för uppvaktningen på deras bröllopsdag och för att vi kom ihåg deras sons födelsedag. Att dem kommer att sakna oss då vi flyttat. Buuuhuuu.. Usch ja kommer att sakna dem med. Undrar om man kan be dem följa med!??! Bara så underbart söta och genuint gulliga människor. Dem växer ju inte på träd.

Idag va ja iväg och fick manikyr =) Jag shoppade igen. Gah! Men det var nödvändigt. Nya vantar till Theo. Ok så inredningstidningar. Kanske mindre nödvändigt, men roligt ;) Leta bröllopspresent till bröllopet om två veckor. Men ja det går inte så bra. Nån som har nån bra idé på present?

Nu på kvällen är jag själv, mannen är på bio med en vän. Roligt för honom å träffa kompisen som inte bor i sthlm. Jag och Theo har myst och busat. När han somna så började jag plocka undan här hemma. Iaf det värsta. I morgon är det fullt upp. Ska iväg och shoppa med Annika, sen ska vi på kalas hos grannen och sen får vi middagsgäster. Kommer vara död efter morgondagen!

Kommentarerna har kommit lite på efterkälken, så har jag inte svarat er, så beror det bara på att det är fullt upp här och jag försöker å svara på så många jag kan, så fort jag kan!
#1 - - Britta Bloggar:

Vad snällt av dem! Ha en härlig helg!

#2 - - Jennifer:

Fin bild!



Svar:Tack så mkt :)<3

#3 - - Hanna - mamma till ღ Neo ღ:

mysigt med trevliga grannar... vi har oxå underbar grannar i den här trappen, i trapphusen bredvid är dom däremot galna! :-O



presentkort på resia har vi gett i present till dom två senaste bröllopen vi varit på. en liten hjälp till bröllopsresan typ... visserligen har dom bara önskat sig presentkort på resia, så det va ganska lätt! ^^



ha en trevlig helg gumman, puss och kram

#4 - - K:

Ja man får hoppas det! Var också orolig när jag flyttade nu men lyckades hyra ut så att jag slapp dubbelhyra. Hoppas ni klarar det med!



Vilken härlig grannsämja ni har! Är väl nackdelen med att flytta då kanske :S



#5 - - Annelie:

Vilka underbara grannar!! Men du är ju minst lika underbar och snäll du med, så går ju jämt opp!! :)



Ha en underbar helg och hoppas ni får en underbar lördag!!



Stor Kram

#6 - - louise:

ja det e riktigt skönt, mannen och jag har också fått en släng av dagis basilusken som inte riktigt vill ge med sig hos mig iallfall.



Fast förrutom det är det bra =)



Skönt att allt är bra förrutom tröttheten.

Vad har ni för planer i helgen då?

#7 - - ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★:

Ville inte dom att man skulle skänka nåt till välgörenhet?! Har ja fel då?! För då kan du ju gå in på unicefs hemsdia och "köpa" saker, man får gåvobevis som du kan ge dom... plus en potatisskalare som sagt, för d har ju ingen.. =P

#8 - - Agnes:

Vilka snälla grannar och jag märker att dom tycker detsamma om er :) Så ska det vara!

#9 - - Mamma till William:

Du kan be era granna att flytta med..hihihi....Bröllops present det är så skoj att köpa,,hur mycket ska ni ge för? Kanske kan hjälpa dig? kram kram

#10 - - Ammie:

Det är ingen fara med namnet, lätt hänt ju!;) Jag gick bara över 2 dagar med Tim så jag trodde verkligen inte jag skulle gå över denna gång men då har man provat på det också!:)

#11 - - Caroline - Mamma till Noah:

Så kära grannar ni har =)!



Hur e de me er?

Haft en bra helg?

Kraaam

#12 - - Veronica - mamma till Denver:

bröllopspresenter är alltid svårt att hitta tycker jag...



sv; ja, det känns inte helt bra att plugga på en lördag heller ;) och shopping är alltid roligare :D blev en shoppingrunda idag igen -woops- får nog hålla i pengarna nu ;D men... jag ska ju på stan imorgon igen... haha! men det är ju massa nödvändigheter som måste införskaffas nu när det börjar bli kallt ute.

#13 - - Johanna:

Härliga grannar du har =)

#14 - - smyckestokig:

HEJSAN



Jag designar egna smycken som jag sedan säljer på min blogg till kanonpriser. tex budskaps/namnarmband endast för 79 kr. Givetvis håller dessa mycket hög kvalite. Man kan välja sin egna text och dessa finns i många fina färger.Perfekt att ge bort i present/julklapp. Ber om ursäkt om du ej tycker om att jag gör reklam för min blogg då är det bara att radera detta. Men de är helt klart värda att kolla in



mvh malin

#15 - - Maria:

Hej vännen!

Vilka gulliga grannar & vilka underbara blommor!!



Kram på er

#16 - - Elisabet:

Vad mysigt med sådana grannar!