Lite tur..

Jag har fullt upp här hemma. Kanske ni märker eftersom det inte kommer några svar på era kommentarer eller någon ny uppdatering. Bara så mkt att göra just nu. På det har jag träffat vänner på lunch och önskar jag hade tid att träffa bästa imorrn med. Jag hoppas jag hinner. Just nu sitter jag med plugg. Vart inget pluggande på förmiddagen då jag spenderat det på sös. Måttligt roande. Försökt att ta igen så mkt jag bara kan. Men det är ju en hel del. På det ska hunden ut och Theo ska hämtas om en timme. Min ork är inte riktigt med mig.

Lägenheten är iaf våran!! Vi ska skriva kontrakt på lördag. Då är det ju bestämt på riktigt! Lövely. Så det kommer att komma mer info på lägenheten sen och all renovering som hör till. Roligt!

Fick en bra nyhet till, jag vann inne hos Madeleine! Ett presentkort hos barnkalaset. Theo ska få sitta här med mig och bestämma vilka fina tallrikar han ska få till sitt två års kalas =) Så himlans roligt för Theo! hihi.. Tack snälla Madeleine och barnkalaset!

 

nej nu ska ja ta en snabb vila och sen ska jag sätta fart igen..

#1 - - Camilla:

GRATTis till vinsten

#2 - - Amanda:

Grattis både till vinsten och till lägenheten! Du förtjänar lite flyt nu tycker jag!



Jag kommer inte vara inloggad så mycket dom närmsta dagarna så jag passar på att önska trevlig helg också.

Kram på er

#3 - - Johanna:

Vad spännande med ny lgh! är det en större då? är dte där ni bor nu? tusen frågor!



ja det är så skönt att det löste sig, slapp jag fundera mer på det.

#4 - - Maria:

Vad kul att ni fick lägenheten!

Ett jätte GRATTIS!



Kram Kram

#5 - - Johanna:

Oh perfekt, med lite större, och mindre månadskosta, sånt gillas... det tackar man aldrig nej till och lätt när ni flyttar med 100m är ju bara gå dit, slipper ni släphyra haha

#6 - - Sara - Mamma till Max snart 2 år:

Va roligt me ny lägenhet! Ska bli spännande att se sen =). hur stor är den?



Max mage är bättre men det är fortfarande löst och luktar ganska illa de flesta gånger. Tycker inte riktigt vi får nån hjälp. han har blivit vägd och mätt idag men han följer sina kurvor och då tycker de inte det är något problem. Men jag tycker inte det är normalt att en tvååring aldrig bajsar fast, samt kan bajsa mitt i natten. imorse fick jag duscha honom för att det läckt så.



vi fortsätter iaf med laktosfritt ett tag för det tar tid innan magen och tarmen ställer om sig och jag vill prova ett tag för att verkligen se om det kan vara laktos.



förlåt för det långa svaret =)

#7 - - Caroline - Mamma till Noah:

Åhhh Grattis till lägenheten =)!!



Kalaset var väl sisodär =/ haha



KRAM

#8 - - Johanna:

Haha, nej tvättmaskin, diskmaskin, säng och allt tung får starka killar göra... :) du får hålla kik på theo :) När får ni flytta in? eller när får ni tillträde.

#9 - - Anonym:

Ja, jag håller tummarna :D