Bebis ♥


Vi har ju pratat med Theo angående att det finns en bebis i min mage. Han har mest lyft på min tröja och sett ut som ett frågetecken. Han tittar på mig och säger "mage". Kan väl förstå att det är förvirrande för honom, stackarn.. haha.. Men igår, från ingenstans så gick han fram till min mage och peka och sa "bebis". Mannen och jag titta förvånat på varandra och skratta och klappa händerna. Magen lyckades även få en puss. Älskade unge! ♥

Annars så har jag väldans mkt drömmar och mardrömmar nu. Inte alls roligt. Kan minnas att jag hade så i slutet av graviditeten med Theo, inte så här i början. Jag hoppas dem vill ge med sig. Känns som om jag sover så jäkla kasst nu för tiden, är det inte det ena, ja då är d det andra... suck!...
#1 - - Amanda:

Men åh vad mysigt! ^^ Lilla sötisen då!



Jobbigt med mardrömmar! Jag vet att jag drömde väldigt mycket när jag väntade Ludde men jag var förskonad från otäcka sådana.

#2 - - Ida-maria, mamma till Lykka:

Grattis, vad kul!

När är det dags?



(är en aningens avis, men här ska det jobbas i åtminstone 6 månader innan vi sätter igång verkstan igen...hahaha!)

#3 - - sara:

usch vad jobbigt med mardrömmar, men det beror väl kanske på att man oroar sig väldigt mycket. Hoppas att du får en god natts sömn utan mardrömmar här framöver. Jag sover fortfarande riktigt illa om nätterna på grund av jobbet, har snart jobbat här i två månader, men jag oroar mig som fan, tänker på jobbet konstant känns det som, just eftersom det fortfarande känns så nytt och att jag gör något varje dag som jag aldrig tidigare har känns mig bekväm i. Men det börjar bli bättre, jag har ju trots att sjukt kul på jobbet.



Vad kul att du har klickat hem en katalog, vi sitter med beställningarna varje dag så det ska nog gå fort. Det är ju inte vi som har katalogerna här, utan vi samarbetar med alla leverantörer som finns med på sidan. Vore så kul om du ville länka till oss på din blogg, bara i länk menyn, så länkar vi till din blogg på inredningskataloger.se. Du som är ett geni när det gäller html, vet du hur jag skulle kunna få upp en länk på min blogg, som ligger på själva sidan, alltså som en liten reklamlänk? Jag fattar ju ingenting av sånt där...=)



Det är ju bara för gulligt att Theo pussade magen, så mysig han är! =) Han blir nog en toppen storebror! Är han tillbaka på dagis idag? Seriöst så är det ju helt stört att de bara skickade hem honom sådär utan att han var sjuk. Ett litet insidertips, är att många som jobbar på dagis har den tanken när en mamma är hemma, att de kan skicka hem barnen hur som helst "mamma är ju ändå hemma", jag vet en del som gjorde så på min förra arbetsplats. Sjukt, så stå på dig som fan om det händer igen! Det är inte ok..

#4 - - sara:

ja det var en hel del du har att stå i, då förstår jag att det är lätt att känna stress och oro. Hoppas att allt flyter så smidigt som möjligt!



Jag skickade vår logga till din mail, vore så snällt om du ville hjälpa mig att göra en länk. MEN prioritera dina grejer först! Du är så gullig som erbjuder dig att fixa, men med tanke på att du har så otroligt mycket att stå i så vill jag inte addera en grej till på din "to do list" =)

Kramar!

#5 - - ★Fam. Bus★:

Ååååh så sött! Han är ju ändå lite större o fattar lite mer. :)

Svante har börjat precis nu att peka o säga bebis.



Undra hur de går när våra små kommer... Kram kram

#6 - - Annika:

Hahaha, bra Theo! Lillsnurren har en smart storebror, det är en sak som är säker! :)

#7 - - sara:

haha, ja du är så jäkla duktig på det där! =) Jag skickar mina inloggningsuppgifter till bloggen på mailen. Kan man lägga den vart som helst i bloggen? Jag skulle så gärna vilja ha den under mitt lilla foto på högersidan, alltså emellan där det nu står "Sara den underbara" och "sök i bloggen". Tack snälla Nina! =)

#8 - - Just me...:

Ohh du anar inte. Vet ej hur många gånger jag fick hämta Ella på dagis för att dom tyckte att hon hade feber, hon har en normaltemp på 37.7 och ofta när jag tog tempen så hade hon sin normaltemp.

Jag har även fått hämta hem henne för att dom har gett henne mjölk osv...



Det slutade med att jag hotade med att polisanmälla dom och gå till tidningen innan det hände något.



Vissa dagar är bra, men andra är fortfarande helt hemska. Men jag kämpar på så gott jag kan.



Kramar

#9 - - Lillemor:

Hellue gumman.

Pluggandet går inte så bra. Mina böcker för dom nya kurserna har inte kommit än. Suck! Men men. Får plugga massor när dom kommer istället. Hur går det för dig? KRamar

#10 - - sara:

haha...asså jag ville så gärna ha en snygg länk på min blogg till inredningskataloger.se, jag fattar ju inte alls hur man gör sånt där, det är ju du som har fixat min header på plats i bloggen =) Men du får ju hemskt gärna ha länken på din blogg också, hihi =) Och på min blogg så vore det nice om länken kunde ligga i högerfältet, under min lilla profilbild jag har där, om det funkar att lägga den där. Hoppas att jag inte krånglade till det allt för mycket för dig. Kram!

#11 - - sara:

men det blir perfekt med loggan, det var precis så jag ville ha! =)

#12 - - Babydjungeln - Nu med blogg loppis:

åh så gulligt! JAg vill också ha en nr två snart ;)

#13 - - malinsmix:

Haha tycker du inte? Eller var du ironisk=) haha jag är för trött för att fatta om han var lik mig eller inte såhär på morgonen hehe.

#14 - - Anna:

Jag drömmer mycket just nu jag med men inga mardrömmar iaf.

Tog upp oron om stor bebis redan vid inskrivningen men kommer att ta upp det mer ju närmare det kommer. Min mage tog ju ett sådant skutt på SF-kurvan i slutet förra gången men då sade hon att det inte var något att oroa sig för om det inte blev ett lika stort skutt gången efter. Sen hann jag ju inte komma på fler besök för då hann Alexander titta ut innan. Förhoppningsvis var det bara att han växte lite ojämt i magen och kanske var felberäknad pga det men ändå orolig för att det ska bli en jätte i magen. Men, men min BM sa att om jag fortsätter vara orolig ska de givetvis hålla bättre koll på vad som händer i magen.



kramkram

#15 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

naaaw, va gulligt!! ^^ han kommer bli en fin storebror... ;o)

jobbigt med mardrömmar!



och snön är redan borta... haha! underbart är kort! solen skiner och himlen är blå, precis som det ska vara! :D



kram kram

#16 - - Eleonor:

GRATTIIIIISSSS!!!! Gud så roligt!

#17 - - Liw:

Det här har jag missat :-)

När kommer den lill*? Vi har BF 11 april :-)

kram gumman!

#18 - - Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma:

Aaw så mysigt! Mercedes var alldeles för liten för att förstå något alls när jag var gravid med Leon.

#19 - - Lina:

Spännande m syskon men svårt för lilla-stora att förstå. Vi har 2år1mån mellan våra. Vi köpte boken om busiga bebben. En "lyfta på fliken" bok. Funkade bra för storasyster att försöka förstå ad som fanns i mammas mage innan lillasyster kom. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163854309



Lycka till! 2 barns livet är något helt nytt!! MVH//Lina - Helt enkelt.

#20 - - emma:

grattis grattis gumman:) vad skoj med en liten till:) Vi får hålla tummarna att allt går vägen nu.

kram