Sur...

Jackan köptes hem igår. Är denna modell men färgen stämmer inte. Min är mer mörkgrå. Hur skön som helst. Passar super bra med magen och så dessutom. Köpte en större, så att det finns utrymme för magen..

 

Annars så är det ju en skitdag. Regnet öser ner och jag har en massa att stå i. Men då kommer mannen hem med sonen imorse. Dagispersonalen, ja en av dem, hade vägrat att ta emot honom då hon trodde att han hade ögoninflammation. Det han hade var en sömnboll i ögat som min man förklarade för henne. Men hon trodde ju inte på honom.. Så jag vaknar av att Theo väcker mig och mannen berättar vad som hänt. Vart så jäkla förbannad.

 

Ringde upp henne och fråga om hon visste hur en ögoninflammation såg ut. Hon svara ja. Ja men då vet du att han inte har det. Han är helt kritvit i ögat och inget klet. Hon sa, nej men ja kolla ju inte i ögat? Men hur vet du då att han hade ögoninflammation?? Hon sa att hon vaosäker. Ja sa till henne att då får hon ta och ge oss föräldrar lite mera kred. ja menar ja har varit hemma i nästan två veckor med theo för att han hade just ögoninflammation. Ja lät honom inte gå i närheten av dagiset. Hade honom hemme extra dag bara för att han inte skulle smitta. Han sluta äta sin pencillin i fre och på tre dagar så gissar ja att man inte kan få ögoninflammation igen. Inte så snabbt.. Sa dessutom att ja lämnar inte upp honom på dagis då han är sjuk. Jag bryr mig om mitt barn.


Bara så jäkla sne. Så nu har Theo varit hemma hela dan, rivit lägenheten.. Samtidigt försöker jag få lite plugg avklarat som ska vara inne på tors. Jag behöver all tid ja kan få. Så nu får ja sitta på nätterna pga deras inkompetens. Fy fan. Så ljög hon med.. sur ja blir.. *morr*
#1 - - En pojkmammas vardag ♥:

Men vilken dagisfröken! Hur kan man ställa en sån diagnos bara genom att se en liten klump som många vaknar upp med varje dag...



svar: Edvins hår är jätte enkelt att klippa. Det räcker med 5-6 klipp då han har så mycket självfall och det inte syns om det är ojämnt eller inte ;) Sen så toppar jag det bara också, vill inte klippa bort dom fina guldlockarna han har, hihi



KRAM!

#2 - - Veronica - mamma till Denver:

den där jackan är jättefin!

Vad är det med personalen på förskolorna? Det verkar som att de inte kan göra annat än att sätta sig på tvären. Man kan ju undra vilken utbildning de har! Förstår att du blir arg.

#3 - - Pernilla:

Tack snälla du =)



Snygg jacka. Förstår att du är sne på personalen det hade jag med varit...

#4 - - Alfva:

Jisses vad jag är glad att vi inte har något dagis att bråka med ännu...

Fruktansvärt dålig stil, känns som att vissa pedagoger kör lite översittarfasoner ibland! :(

#5 - - ida-maria, mamma till Lykka:

Surt....

#6 - - Mamma till William:

God kväll hjärtat. Förstår att du är irriterad på fröken.Hoppas att det löser sig.

Snygg jacka du har köpt till magen.

Fy för va jag mår illa nu,,drack ett stort glas kaffe med mjölk känner som de vill komma upp igen,,,blää hoppas att den känsla försvinner snart..Inget har kommit än o ja vi får allt se..Vet att kroppen kan fungera skumt efter man lägger av med pillerna men det känns skumt om man nu inte skulle vara där o inte fått den veckan än för har aldrig haft problem för men det visar sig..Låter det gå några dagar till..

Ha en skön och mysig kväll gumman..kram kram

#7 - - Maria:

Förstår att du blev irriterad på henne. Tycker dte är konstigt att hon bara skickade hem honom när han faktiskt förklarade att han INTE hade det. Hoppas ni slipper vara med om det igen.



Vi har fått rul tid den 17/11. Längtar som en galning:)

#8 - - Helen:

Jättefin jacka :D.

Vilken dålig stil av "fröken" :/ Bra att du ringde och sa till



Kramar

#9 - - Annelie:

Jackan är kanon fin juh!! Förstår du är nöjd!! :)



Nej fy så dålig stil!! Förstår verkliegn att du blev apsur!! Skulle jag också ha blivit!! Vad tror dom egentligen? Att man inte vill ha kidsen hemma då dom är sjuka? Nej fy så dåligt!!

Hoppas hon skäms imorrn när ni kommer dit med honom!!



Hoppas annars att du haft en bra dag trots allt!!



Kramen

#10 - - Maria:

Har planerat att inte göra det. Men det hade vi med Oliver också, men då slutade det med att vi kollade iaf:). Sambon ville nämligen kolla hela tiden men inte jag, men på väg in blev jag så himla nyfiken så då sa jag att vi kunde kolla. Får se om nyfikenheten tar över eller inte;).

Hur har ni tänkt göra då?

#11 - - Veronica - mamma till Denver:

sv; ja, man fattar inte alltid vad som händer i deras huvuden... knas!

jo, vi hade lite fajter om denvers mage och huruvida blöjorna satt som de ska eller inte... suck! fick en uppläxning om att denvers mage minsann inte var som den borde och att vi MÅSTE gå till bvc (trots att jag förklarat för henne att denver hade haft problem med magen hela tiden, att vi pratat om detta varje gång på bvc och att vi bestämt oss för att avvakta för att se om det blir bättre) och hon nöjde sig inte alls med att jag pratat med sjukvårdsrådgivningen om det. Sen påpekade jag att de satte på blöjorna fel, att de kanske kunde tänka på att titta på hans blöjor lite extra noga just för att han har problem (om jag säger som så, jag fick alltid med mig en påse med nerbajsade kläder hem när jag hämtade honom). Okej tyckte den ena fröken, absolut inte tyckte den andra och snäste till med ett "vi sätter minsann på blöjorna bra här och de sitter precis som de ska!"

För att sammanfatta det hela då ;D men sen tror jag att just denna fröken har/har haft något emot mig, troligtvis för att jag är ung (och jag tror hon har trott att jag är yngre än vad jag är). det roliga är att det verkar ha vänt sen jag och J flyttade isär ;D

#12 - - Just me...:

Så typiskt dagispersonal tyvärr.

Stå på er och ni känner ju ert barn bäst.

#13 - - Maria:

Jätte fin jacka!

Känner igen det där med dagis...så jäkla strängt:-(

Bra att du ringde upp & sa vad du tyckte!!



Kram

#14 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

men hjääälp!! vilken nöt till personal... =/ finns säkert föräldrar som lämnar sina sjuka barn på dagis, men hallå!! GRRR!!

är han där idag??



jättefin jack btw!! Kram

#15 - - Malin-mamma till Sam och Tim:

haha tycker du, vad kul! hur mår du nu? några cravings? vi får ses tycker hag!

#16 - - Maria - längtan efter dig:

Den jackan var jätte fin :) Är också på jakt efter en ny till vintern, har inte hittat någon bra som magen får plats i än.