Liiite gjort iaf..


Idag har ja fått en massa gjort och samtidigt inte ett skit. ehh.. ja har hur mkt som helst att göra med skolan och det ska in vid midnatt ikväll. men väntar på ett mail - å medans ja väntar på det så sitter ja fast. Så jag kan inte göra så mkt. Dessutom så mådde ja så dåligt runt 11 tiden imorse så jag fick lägga mig ner och sova en stund. Käka lunch och gick som vanligt ut med hunden..

Sen åkte vi iväg till banken, jag och mannen. Vi skrev på kontakt för lån. Vi har fixat våra bankkonton och öppnat gemensamma konton (äntligen fixat). Har även fixat allt med fonder, sparande och pensionssparande. Toppen! Så då känner man sig nöjd..

Nu ska vi iväg och hämta skrutt på dagis. Blir en snabb tripp till ikea för att köpa lite nödvändigheter och sen även kolla på en fläktkåpa som vi kikat på - som ska till köksön.. Se hur den är.. spännande! Sen åker vi hem för att gräva ner mig själv i plugg.. så mkt jag bara kan.

Ni som är lite intresserade av inredning, kanske tom håller på renoverar - kika in denna sida!



Där kan ni beställa kataloger gratis! Jätte smidigt! Fick min första idag som jag ska kika igenom!

(klicka på bilden för att komma in dit)
#1 - - Caroline - Mamma till Noah:

Skrev mailen här upppppppe =)



Allt bra annars?

#2 - - Mamma till William:

Hej hjärtat..

Här är det bra fast det inte blev som man hade hoppats på men det kommer fler gången..kan vara bra att kroppen får vara utan piller ett tag innan man blir igen..Men vi får ta en dag i taget,det blir när det blir.

Du hade väl samma kamera som mig..canon eos 1000d är du nöjd med den? Jag vill ha en ny..Lycka till med studiorna.kram kram

#3 - - ★Fam. Bus★:

Jaaa, han är ju som sagt bebisintresserad o är väldigt glad o försiktig när han får träffa andras små bebisar. Hoppas de blir detsamma för lillasyster.



Han låg på mig o fick känna en liten spark en gång, men han förstod inte då...

Nu pussar han på magen oxå :) Känns mysigt!



Kram kram

#4 - - sara - mamma till wilda:

Tack för tipset. Vi ska börja renovering om 3 månader =)

#5 - - Helen:

Ja usch idag har det varit kallt här, vi hade -8 imorse och det har varit minusgrader hela dagen :(. Nja läggningen har väl gått så där ikväll, hon har ropat en stund och varit trulledsen en stund men det finns hopp iallafall hahaha.



Hoppas ni hade en trevlig dag på IKEA :D.



Kramar

#6 - - sara:

Men åååå vilket trevlig inlägg med en mycket fin länk ;)

#7 - - Martina:

kul att ni skrivit på lånet idag:) då är de verkligen erat nu!



spännade sida du hittat:)



Hoppas allt är bra

kram

#8 - - Anna:

Hoppas det gick bra med pluggandet. Ibland behöver man dock vila mer så då är det värt att ta det lugnt tycker jag :)



Vi håller på med massa renovering men känns som att jag inte riktigt bryr mig om hur det kommer se ut eftersom vi ändå, troligtvis, kommer att flytta om inte alltför lång tid. Fast kanske värt att få det så fint man kan även om man bara bor ett tag. Vi tjänar ju på att renovera i försäljningssyfte senare med...



kramar

#9 - - ★Fam. Bus★:

Jaaa, jag tror att han börjar förstå mer o mer nu... Men han kan oxå slå magen, inte hårt som tur är men tillräckligt för att man ska reagera och säga till honom.



kram kram