Go morrn!


God morgon måndag! Jag är helt slut efter denna helg.. Men det var roligt! =) Somnade 20,30 igår och vaknade upp runt 8 tiden imorse. Ändå är ja trött? Ska iaf till läkarn med Theo 11,15. Hans ögon är inte bra än, men mkt mkt bättre. Dem är ju inte så röda iaf. Men svullna å gucka än.. Sen har han hostat i natt med, låter som mkt slem - så det är väl lika bra å kolla upp det på en och samma gång.. Kommer nog lite bilder då Theo sover, om ja inte slocknat själv :P

Uppdatering: Nu äntligen fick vi pencillin. Känner bara att dem kunde faktiskt fixat det redan förra veckan, då han va så jäkla dålig pga ögoninflammationen. Nu är han även röd i öronen med och det var inte öroninflammtion än, men ena örat såg ut att ligga på gränsfall. Så då fick vi pencillin både för snoret, ögonen och öronen. Tycker att om läkarna gör en undersökning på en själv, så vet ja ju att dem kollar ögon, näsa, hals å öron.. så varför har dem inte gjort det på Theo? Är det något JAG ska säga till om?

Har iaf fått i honom första dosen, gick ju inge vidare. men tillslut så gick det ner. Dock med tvång. När han somna så lyckades jag med ögonsalvan med. Så det går bra idag än så länge iaf. Däremot är jag själv väldigt trött och verkar ha åkt på en elak hosta igen.. Spytt slem redan. Jiiha. Att ja mår illa då ja hostar hjälper ju inte. Så ja ska nog lägga mig på soffan ett tag. sittandes medans pojkarna mina sover. För mannen min är hemma han med och mår inte direkt någe vidare. Nej mot soffan..
#1 - - Caroline - Mamma till Noah:

Hoppas de gick bra hos läkaren?

Hur var de på bröllopet?

Kram

#2 - - Maria:

Vilken mysig bild:-)

Vad tjatigt att Theo inte är ok ännu!!

Hoppas att det går bra hos läkaren.



Kram Kram

#3 - - Alfva:

Åh, tack för kartan! Får se om helgen bjuder på fint väder så kanske vi drar oss till Trollskogen en sväng!

#4 - - Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*::

ja riktigt skönt

#5 - - Pernilla:

Vad trist att han ej är av med det ännu....

#6 - - Pernilla:

OK får vi hoppas det går över nu med penicillinen.

#7 - - sara:

bilder, bilder, bilder =) Hoppas ni har haft det mysigt och hunnit njuta av varandras sällskap! Stackars lilla Theo, hoppas han frisknar till snart!

#8 - - Mamma till William:

God kväll min söta blogg vän..Så söt bild på sötnosen..Hoppas att du får en skön o mysig kväll med familjen..Kram kram

#9 - - Pernilla:

Nja är fortfarande förkyld men det får gå.

Ha nu en bra kväll.

#10 - - Johanna:

JAAAA vad kul han skall bli storebror! när är BF?=)

#11 - - Emelie, Elliotts mamma o gravid me nr2:

Trist att de inte gått över ännu o att ha inte kunde fått penicillin innan ju stackaren! nu får vi hoppas att de biter på allt de där så han får bli frisk snart!



haha..aha, men då hade jag ju inte missat de iaf då =) jätteskoj för er, ett jättestort grattis =) hur kommer de sig att de blir planerat kejsarsnitt om jag får fråga? hoppas ni har en trevlig kväll! kramar