Fredag kväll...

Mmmm fredag, vart hamburgare från texas burger. Får ju alltid saltgurka med där. Å den får komma hem till mig varje dag om den vill! Herregud va gott det är med saaaaaaalt gurka. Ska försöka få mannen å ta mig till ica så att vi kan köpa saltgurka där på lösvikt. Den är ju så himlans god! Mumma! Även coleslawen är super god. MEN idag kände jag mer av vinägern dem har plus att jag har blivit känslig för krydda??? Kan väl säga att jag annars kör på stark mat.. Men nu funkar inte det heller.. 

Spenderade nästan en timme uppe på vårdcentralen ikväll. Försöka reda ut det här med min hosta som håller mig vaken halva nätterna.. Lite väl trött på det. Men jag fick iaf hostmedicin å ja hade virus.. men ååå hade hellre haft bakterie. få pencillin så är det bra om tre dar. så jäkla segt. Aja.. får hoppas att det släpper ändå..

Nu sitter ja å pimplar iste för fulla muggar. Är inget fan alls av det. Men så var vi ju på 25 års festen hos Théa i somras och då visste ja ju att jag redan va gravid så då fick ja alkoholfritt, snälla Jesper fixa iste. Det va så gott. Så nu i en veckas tid så har ja tänkt på det där isteet.. haha. Fråga Théa idag vad det hette, så jag passade på att köpa.. Mums! Dricker ju mest bubbelvatten annars, så det var en trevlig omväxling. Ska även köpa hem skumpan som va alkoholfri nån helg. Så ska jag och mannen fira lite! ♥

Nej nu ska ja mysa lite mer innan ja hoppar ner i sängen...
Trevlig helg!
#1 - - Mamma till William:

Godmorgon gumman...Hoppas att du får en mysig lördag och helg med din söta familj...Vi hörs av sen när du har bättre tid för prata men jag smsar om det skulle vara som jag vill att det ska vara :)

kram kram kram

#2 - - Hannele - nybliven 2barnsmamma:

Svar:

Tack så mycket! :)



Kevin är 1 år (dvs 16 mån) och Albin är snart 1 månad ^^

#3 - - Martina:

God förmiddag vännen!



lätt som en god middag de där:) riktigt fredagsmys!



jobbigt de där med hostan på kvällarna hoppas hostmedicinen hjälper något så du fått sova lite bättre under natten.



Förstår att du kommer vilja födda med ks denna gången läste din berättelse under huvva.



Hoppas ni får en mysig Lördag:)

kram

#4 - - Alexandra:

Tack själv..jo det är härlig men det går fort hinner knappt njuta denna gången.

#5 - - ★Fam. Bus★:

Åååh din stackare... :( Herregud alltså vilken jobbig period du måste ha haft efteråt.

Himla tur att du inte hamna i någon deprition eftersom du mådde så.



Förstår vad du menar med glädjerus, hade ni inte fått fina Theo att njuta av, -så hade du nog inte tagit de så posetivt som du gjorde.



Kram kram o hoppas du sussa gott inatt! hehe