Rakt av!


Kan ju inte påstå att min dag inte var händelserik igår. Jag hade tvättstugan och skulle sen städa. Drog fram vår soffa, dammsög och skura golvet. Drog tillbak den - å då d sen va sista putten - en dm kvar. så puttar ja till den, halkar på det blöta på golvet. ramlar I SOFFAN på det mjuka.. Landar på båda händerna. Något säger KNAK och sen smärtan som kom va förjävlig! Tog mig 10 min innan ja ens kunde prata. Lyfta på luren å ringa mannen min. Han kom hem fort som fanken. Tog upp det sista ur tvätten och körde mig raka vägen in till sös.

Satt där från 13-17. Är ju dumt att ha ett liv liksom :P Fick gå på en tour då ja fick gå runt runt runt.. Röntgen gjorde väl ondast tror ja. Fy fan. Sa till mannen min, men nu börjar det kännas bättre, kanske bara e en stukning. yeah right! Kom in till en läkare och jag fick dra min dumma jäkla historia igen om hur klantig jag är. Jag sa till honom, det lät ju knak - men så låter ju fingrar ibland. Han titta på mig och bara skakade på huvudet, så ja sa eller inte.. Då tog han fram denna bild. själva fästet för tummen är ju rakt av. Flyttats tom lite. Kanske inte så konstigt att ja hade ont då..?

Fick iaf träffa en ortoped efter det. men jag hade väl "tur" att jag slapp att operera. Hade ju fortfarande känsel i tummen och den var vamt och så. Så det vart gips som jag ska gå med i en måndad. En jäkla månad. fy fan. Ska tillbaka om några dar igen å röntga och gipsa om... suuuuck! Där försvann ju en månad på sommaren! Aja. Nu ska jag försöka ta mig in i duschen här med en platspåse som min bästa vän, hah. Kommer gå suuuper =)
#1 - - Denise - Ännu en mammablogg:

nämen stackare! Gips på sommarn är inge vidare! Tur att det är juni du får gå med det och inte juli :) Krya på dig och hoppas du slipper smärtan nu!

#2 - - Amanda:

Ja, rakt av har det gått av. jag har också en sån där historia i bagaget. Också så himla onödig vurpa jag gjorde. Vi hade varit och åkt skidor med skolan (högstadiet). Hade varit där en hel vecka och jag hade inte ramlat en enda gång. Sista åket var kört och vi stod nedanför backen för avstämning och skulle sen packa in oss i bussen och åka hem. Jag hade fortfarande skidorna på mig och rätt vad det är när vi står där far en liten kotte (2-3 år?) rätt in i mig i en jäkla fart! Jag ramlar ju såklart och för att inte ramla på ungen så faller jag åt sidan på ett väldigt onaturligt sätt. Knak sa det då i båda mina armar. :P Behöver jag säga att det inte blev någon bussresa för mig då utan plingplongtaxi med allt vad det innebär. Som souvenir fick jag behålla röntgenplåtarna. Tack...eller nåt. :)

Var inte alls roligt då men idag kan man ju skratta åt det. Vad jag skulle komma till var att jag iaf inte behövde ha gipset så länge som var sagt från början. Fick ta av det tidigare och sen bara ha en skena. Kanske kan du ha turen på din sida du med.

Kramar

#3 - - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥:

Nej! Trist med gips nu när det är sommar...sån otur du hade...

Hoppas att du slipper ha så ont i alla fall!

Kramar

#4 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv.:

Å vännen, läste ju på fb. Lider med dig, såklart.

Sikket skit. Tur att det är början på somamrne iaf, men jag minns hur drygt dte var för Jesper med barnen och så, hur går det för dig med Theo då?

BAMSE KRAM

#5 - - Johanna:

AJ! lider med dig.. jag är glad att jag peppar peppar ta i trä inte lyckas med och bryta något, är med en stor klant..... :)

#6 - - Pernilla:

Nää men usch vilken otur men skönt att slippa operation, men kanske inte så skoj att gå med gips nu när det börjar bli varmt och så...hoppas det går ändå. Kramis.

#7 - - Petra - Lunas mamma:

Ajajaaj.... Inte kul, själv har jag aldrig brytit något om inte lilltårna räknas förståss.. =)

Hoppas det läker ihop fint så du får bada något i sommar! Kramkram på er!

#8 - - Kirsi- mamma till Alex och gravid med nr2:

Stackare då!!

Roligt att ha gips nu när sommaren är här och kanske heller inte det lättaste då du har Theo =(.

Krya på dig och hoppas nu det läker bra.



Kramar

#9 - - sara:

nä men fy vilken otur!!! Usch vad jobbigt...hoppas att det läker fort och smärtfritt!

#10 - - N I L M A:

usch då, stackare :/

#11 - - Fanny:

SV: Jobbigt

#12 - - - Klara:

aj aj aj!

#13 - - stine - mamma till Wiggo:

tack :)



men guuud.. stackare :( hoppas att det läker fort nu medan det regnar ;)

Kram

#14 - - emma:

usch! Stackars dig.. dinglade inte tummen när du bröt den? Hoppas de känns bättre nu! Du får ju ta de lite lungt när du städar gumman!

Hoppas att ni får en trevlig helg:)

kram

#15 - - Eva:

Förstår att det där måste ha gjort jätte ont. Hoppas att du har fått bukt på värsta smärtan nu och att du tillåter dig själv att ta det lite lugnt medans du har gips. Det låter ju dock inte så om man löser vad du planerat in idag (fredag) =)

#16 - - Caroline - Mamma till Noah:

Nää men vännen!

Usch så jobbigt!! Tur de "bara" är juni månad som du förhoppningsvis ska ha gips!



Hoppas allt är bra me dig?



Jag har skicka me mion mail här =)



Kram

#17 - - K:

MEN SHIT! Fy santan! Stackare!!! Att man kan få så allvarliga olyckor av att städa!!! Säger då det, lika bra att låta bli, man ser ju vad som kan hända! =P Usch, hoppas det läker fint!

#18 - - Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma:

Nämen stacckars fina, ajj ajj..

Jag skulle svimma, kräkas och skrika och gråta och ja allt om och om igen.