Nya cykeln...


Theo fick ju en trehjuling av mormor i förra veckan (tror ja det var).. Han är ju för liten ännu för å kunna nå ner till pedalerna, men det strunta ju han i totalt. Han drar den fram å tillbaka. Han kan ju dessutom skjuta med fötterna. Ser lite roligt ut. Lasta sitt lilla flak och hålla på å pyssla med den ett tag *S* Knasboll! Det är skoj att dem kan roa sig med sig själv.. Den kommer ju att vara ännu mer poppis när han väl kan cykla på den.

Sist men inte minst så måste ja bara säga hur glad jag är åt en väns vägnar. Fick så himland bra nyheter! Va verkligen så super, made my day!!
#1 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Tack så mycket. Ja det är helt underbart, jag går på rosa små moln fast att jag har ont. Så tjejen går det så här bra för mig när dom nästan hade dömt bort min kvinnlighet så kommer det att gå toppen bra för dig!!!!



Kramizar

#2 - - Eva:

Dom är så söta med sina små cyklar. Oskar har också fått en men han förstår inte alls hur han ska göra. Nu har vi den dock på gräsmattan men när det blir bättre väder så ska vi ha den på ovansidan så att han kan cykla där. Han når faktiskt ner till tramporna men förstår inte än vad han ska göra.



Skönt att höra att man inte är ensam om att ha krångel med svärmor. Alla fönster på balkongen var ju dock stängda men man kan ju tänka efter lite kanske.

#3 - - N I L M A:

hihi vad roligt med en cykel!

#4 - - Agnes:

Vilken fin sykel, kul att han gillar den :)



Sv: Vill också ha ett värstingobjektiv :) Fyller år till hösten och då står det högst på önskelistan!

#5 - - Malin-mamma till sam:

Åh vad lyxigt, är du brun nu då?:)

#6 - - Kirsi- mamma till Alex och gravid med nr2:

Såå underbart söt =) det är skönt när de kan pilla och pyssla lite för sig själva så man kan få lite annat gjort. Tolka mig på rätt sätt hihi =)



Kram och ha en fortsatt mysig kväll

#7 - - Malin-mamma till sam:

Vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda, kanske solvalla faktiskt, vi är där ibland och spelar lite smått och äter lunch!:) Sam tycker det är kul att spana på hästarna:) Ni?



Hoppas på sol i helgen såklart!

#8 - - Lillemor:

Åh vad skoj för han! Hoppas han når ner till pedalerna innan sommaren är slut. Emmie mår bättre idag som tur är. Hoppas det håller i sig för imorgon ska vi på dop och sen dop mottagning med grillning. yey. Idag var jag till haninge c för att leta klänning till mig att ha imorgon och kläder till reb att ha imorgon, samt dop present. Vore ju dumt att vara ute i god tid liksom .hahaha.

Hittade iallafall allt jag skulle synd att man är fet som en gris så man inte kunde ha snyggaste klönningarna men men. vart en basic vit klänning.

resten av helgen är jag osäker på vad som händer. beror på om johan jobbar söndag.

Själv??

Kramisar

#9 - - Jennie:

Men sötkorv vad stor han börjar bli!!

Kul med cykel :)



Hoppas ni får en underbar helg!



Kram

#10 - - Petra:

Jag provade med inlägg 2007, tänkte ju kolla om det fanns lite bröllopsbilder å så, hihi! Å sen skulle jag läsa om dig men det gick inte heller. Kanske fel på min uppladdning..hmm..ska försöka igen!



Vi har haft en toppen kväll med födelsedagsfirande men nu är jag totalt slut efter den här dagen!

Hoppas du med haft det bra!

#11 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Ja det va helt underbart, det kompenserar allt näsblod jag har börjat att få.

Hoppas att ni får en mysig lördag.

KRAMAR

#12 - - Annelie:

Vilken fin cykel!! Förstår han är stålt och vill provköra den så gott det går!! Så härligt att se dom!! Köpte ju en varsin till T&M för nån vecka sen, och de bara älskar dem!! Härliga ungar!!



Bamse Kram