Når allt!


Ååå vilken härlig förmiddag. Vaknade av att min älskade man kom in och väckte mig. Måste ha sovit som sten imorse? Jag har inte hört ett enda jota. Brukar alltid vakna då snuttarna går, men inte idag. Mannen väcker mig med att säga att han varit och handlat frukost åt mig. Ställt en zero i kylen och varit ute med hunden. Älskade man! ♥ Det gjorde min dag, Än så länge...  =)

Berättade jag att vi nu har ett jäkla helskotta här hemma *S* Min son har nämligen lärt sig att öppna alla dörrar. Börja för nån vecka sen att han prova. Nu får han upp dem snabbare å snabbare. Han stänger och öppnar. Igår när jag låg och sov på morgonen så banka han på dörren. Då jag inte öppna, ja då öppna han själv och kom in å putta på mig *S* hihi..

Vi har två dörrar stängda här. Ja tre med ytterdörren. Ytterdörren har han ju kunnat öppna ett bra tag nu, men den är lägre. Däremot har han upptäckt att om han tar sin lilla badrumspall så kommer han upp till låset. Han är ju inte dum han. Men iaf. Badrumsdörren och sovrumsdörren är stängda. I sovrummet har vi två datorer som han älskar att pilla på. Den ena har hand om hela internetuppkopplingen etc. Undrar hur många gånger han stängt av den. Hah. Och den andra datorn har han stängt av och satt på. Rivit tangentbordet och snott allt som var på skrivbordet. Och badrummet har vi stängt för, ja där finns det ju vatten! Han har en annan pall som han kommer upp så smidigt på så och sätter på kranen för fulla muggar. Sätter händerna under, dels för å tvätta händerna och dels för att bryta strålen så att vattnet sprutar överallt.. Så har vi inte den dörren stängd, ja då händer det grejjer..  :P

När blev min lille man så himlans stor? ♥
#1 - - Pernilla:

Hehe gör så, tycker det är riktigt gott =)



Görs annars idag då?

#2 - - Pernilla:

OK =)



Jag har inte så mycket planer för dagen!!

#3 - - Therese, Henry & Charlie:

Ha ha, inget stoppar Theo! =)



Tack, jag blev väldans nöjd, bra längd, varken för kort eller långt =)



Oki, det kommer ju säkert fler tillfällen, nu vet jag inte ens om de förstår vad de gör när de rider, tycker säkert att det är mycket roligare att bara titta på hästarna ändå!



åh, har du!? Det vore ju skitkul å läsa något sådant. Jo jag tycker du är duktig. du ser ju så bra vad som passar ihop och så att det inte blir för mycket. jag är iaf imponerad för om du kan lite, kan jag ännu mindre! s



Idag har vi varit ute och gått en sväng, men sen började det regna så då gick vi hem. har fixat lite inför en möhippa som är på lördag, nu ska jag dona klart och skriva adresser på dopinbjudningarna tänkte jag. =) Vad har du för dig idag då?



Kramar

#4 - - Eva:

Det är lurigt det där när dom börjar nå överallt. Här hemma har vi som tur är dörrhandtagen högt så Oskar når inte riktigt än. Ytterdörren är dessutom jätte trög så den kommer han nog aldrig få upp själv innan vi flyttar. Badrummet är upphöjt så där når han handtaget om han står i badrummet men inte om han står utanför vilket är jätteskönt =)

#5 - - Malin-mamma till sam:

Tack!! När hämtar du T på dagis och vad brukar ni göra efteråt?

#6 - - Johanna:

haha när de börjar nå saker får man inget ha i fred längre :)

#7 - - Johanna:

Haha ja det är tur de går och låsa, så han inte rymmer eller pillar på saker han inte skall pilla på...

#8 - - N I L M A:

sv: jadu, just nu slöar jag bara! själv? :)

#9 - - Pernilla:

Mm =)

Blev en runda på stan nu framåt kvällen...

#10 - - Eva:

Vi insåg både jag och hon som intervjuade mig att det jobbet inte var för mig. Det var som ledare/chef på ett dagis jag har jobbat tre veckor på dagis totalt. Jag var dock mest intresserad av att träffa henne iom att hon jobbar på ett bemaningsföretag.



Jag söker väl mest inom skola och dagis men känner mig inte redo att undervisa riktigt än. Det finns ju annars mycket jobb inom försäljning här om man vill ha det. Mitt problem är väl mest att maken jobbar skift så jag måste kunna pussla med mina tider, därför vore deltid perfekt.

#11 - - Malin-mamma till sam:

SOm vi då ungefär!

Jag är lärare och jobbar i en åk 1 nu!:)



DU?

#12 - - N I L M A:

Hejsan!



Du är en av fem finalister i "Veckans Blogg" hos mig denna vecka, grattis :) Röstningen kommer att pågå till och med fredag kl 18.00 så passa på att ragga röster nu!



Länken till inlägget: http://nilma.myshowroom.se/rosta-fram-veckans-blogg-2/



Ha en bra dag!

#13 - - N I L M A:

sv: hehe ja varför inte? :)