Fjäskar för mig själv...


Natten har ju varit en rent jippo! Varför sover Theo sååå dåligt? Jag förstår inte? Han vaknade iaf i natt, precis då jag hade somnat. En minuts sömn, själv i sängen - wow. Han stod beredd i sängen med täcket och vänta på mig. Gick inte att lägga ner honom igen. Så han fick komma in i vår säng. Han låg på mannens sida. Men ändå vakna ja av att han hade rullat upp på mig. PÅ mig. Han har iaf hållit mig vaken halva natten. Så imorse vid 5 snåret vaknade jag med värk i kroppen och huvudvärk. Tog alvedon och ipren och hoppades på att det skulle släppa - men självfallet inte! Så hela min dag vart förstörd.

Hanna skulle ha plockat upp mig utanför här och sen skulle vi åkt till ikea och roat oss. Såg verkligen fram emot det. Jag hade säkert kunnat puscha mig själv till att åka, men jag vet ju bättre. Kan inte göra något emot min kropps vilja, då får jag bara tillbaka ett ännu mera helvete! Dessutom då mannen jobbar sent och jag ska ensam ta hand om Theo ikväll så kan jag inte må sämre, då kommer jag stupa!

Kom till slut ut med hunden. Det var ju kanon väder! Bra musik i ipod:en. Härligt! Däremot så blev det ingen lång sväng, för det orkade jag inte. Kom hem och fixade mig en fruktsallad igen. Sen fixa ja lite snabbt ute på balkongen och så satte jag mig i solen. Kändes lite lyxigt. Fjäska till det för mig själv. Fast där kunde ja inte sitta länge heller för huvudet började dunka mer av solen. Så nu är jag inne igen.

Om en timme ska jag upp och hämta theo. Får se om vi ska ut å leka lite. Han blir ju så enormt rastlös här inne.. Å då blir jag väl galen för det. Så jag får väl ta med hink och spade och sätta honom i en sandlåda. Så får jag kolla till honom från en bänk eller något. Röra mig så lite som möjligt.. Aja det löser sig.
#1 - - Helen:

Usch och fy då, stackars dig som vaknade med huvudvärk, tyvärr så gjorde jag det med, så jag sitter oxå inne fast det är helt underbart väder ute och jag skulle inget hellre vilja än att vara ute men orkar inte :(. Hoppas mannens knä är bra nu.

Ta hand om dig :D.

Kramar i massor :O).

#2 - - Frida-Fantastiskamamman:

Med lite humor blir livet faktiskt lättare, men jag förtår din frustration....jag försöker även att vara ödmjuk inför det hela eftersom jag haft lyckan att få tre friska små tjejer...

Jag håller tummen för din Fröken Ägg;)

KRAAAAAAAMAR<3

#3 - - Amanda:

Ser ju superskönt ut där på balkongen! Inte alls dumt juh! ;)



Vi har också finfint väder och jag och Ludde har varit i lekparken och lekt och sen ut på en promenad och matat fåglarna. Nu blir det mat, sen ut en stund igen. SOL! ^^

#4 - - Agnes:

Det där ser ju bara för härligt ut! Ser att du också gillar Adam Lambert ;)

#5 - - Johanna:

haha nja då skulle det vara en fotbollstårta i så fall haha.... :)

#6 - - Lindet:

Ja man kan lugnt säga att det var en mumsig överraskning ;)

#7 - - simone:

Det ser hääärligt ut :d

#8 - - Pernilla:

Härligt det ser ut...men inte skoj med huvudvärk!!

#9 - - Denise - Ännu en mammablogg:

sv: ja det är super kul :) Hehe klart di tycker det :D

#10 - - Elin - Mamma till Edvin och lillebror i magen ♥:

Mysigt du haft det idag :)

O det är självklart man ska skämma bort sig själv. Hellst när man har ett barn som vill ligga på en. Hoppas att det är en period som snabbt går över...



TACK för din jätte fina kommentar om min mormor också :)



Kramar

#11 - - Vero:

Åh, din plats i solen ser ju verkligen härlig ut. Det ser ju till och med varmt ut.



Trevlig blogg! Tittar gärna in igen.

#12 - - Lillemor:

Åh vad tråkigt! Så himla tråkigt och jobbigt när sömnen strular. Emmie börja skrika och strula vid 4 som vanligt, till slut fick hon sova på J men inte hjälpte det. Hon ville skutta fram och tebax mellan oss fram till 6 då johan gick upp med henne. Fattar inte varför hon inte sover som hon ska! Är det några som behöver sova så är det barnen med all energi som ska förbrukas men icke. Jisses. Jag känner mig smått stressad då jag har en power point pres jag ska göra som inlämnings uppgift till skolan på söndag senast. jag har inte ens börjat. Inte alls taggad för det. boooring. Sen nästa vecka är det prov. håller tummarna att det går bra. Usch vad trött jag är. nu ska jag dö i soffan. kramis

#13 - - sara - Mamma till Nova:

Det såg gott ut. :D

haft en bra dag?

#14 - - Malin:

Ååh vad gott med fruktsallad! :D Tråkigt med huvudvärken dock :(

#15 - - N I L M A:

jisses vad det såg härligt ut :D



sv: hehe ja du är på spåren kan jag säga men inte helt 100. du får veta till helgen :D

#16 - - Jennie:

>Hihi ser härligt ut!

Hoppas du fått sova ordentligt inatt!!



Kramar

#17 - - Helena:

Ser jättemysigt ut på din balkong! Ja, varför gör inte barn alltid som man önskar? Han är säkert inne i någon fas, hoppas att han sover bättre inatt, det är ju så jobbigt när man inte får sova. Solen skiner idag igen, hoppas att du får en fin dag, kram!

#18 - - mamma mina:

Godmorgon hjärtat..Allt bra med dig denna onsdag morgon..skönt med lång helg med familjen...är manen din hemma på fredag som min är..

har du några tips på länkar ang sång häfte till bröllopet..ska bara vara till vin inte snaps för det ska vi inte bjuda på...spriten ingår inte o det kostar altl för mycket så vi ska bara bjuda på öl,vin,läsk o champang så det får räcka...om du kan hjälpa mig med det så är du en pärla..Ha en skön morgon.krma kram

#19 - - Martina:

hej gumman!

va jobbgt att han inte vill sova:( så svårt sånt där man vet ju aldrig varflr dem inte kan sova.



hoppas huvudvärken är bättre idag!



sv: jo C är tyvär sjuk igen:( feber och så...dessa dagis baciller är jobbiga!

med bebisen är de bra tror jag känner av den lite då coh då:)



hur är de själv med allt?

kram

#20 - - lisa johansson:

cola zero är goare än coca cola :)

#21 - - Madeleine:

Tycker mig känna igen balkongen - ni bor i Valla va?? Amanda går på dagis i Årsta, på torget. ;-) Så passarar Valla på vägen hem förbi fältet. Vi bor på andra sidan!!