Kyckling med Chiliyoghurt


Ingredienser  (4pers)

4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 msk smör-&rapsolja
3/4 tsk salt
3/4 dl sweet chilisås
1/2 gurka
2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Salta och lägg över i en ugnssäker form. Bred hälften av chilisåsen på kycklingen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Skär gurkan i små tärningar. Blanda gurka, yoghurt och resten av chilisåsen. Servera med bulgur blandat med vitlöksstekta wok­grönsaker (frysta wokgrönsaker å sen pressad vitlök - kanon gott).
#1 - - N I L M A:

ååh så gott det såg ut!

#2 - - linn:

fina bilder du tar .

vad har du för kamera? :)

#3 - - K:

hehe ja det var superkul och jag kände mig cool i min outfit =P



Den där middagen såg mums ut! =D