En vecka kvar..

Börjar få ont i magen här hemma. Nästa vecka börjar inskolningen till dagis. Min lilla (stora - tyyydligen) skrutt. Hur sprang tiden iväg så fort ? Satt och kolla på då han bara va en liiiten stump. Nu springer han, pratar lite och är bara så underbart go. Vårat lilla underverk. Mitt liv har kretsat kring honom så länge nu. Än är det inte slut, Men det blir ju ca 6 timmar mindre om dagen - iom dagis. Jag vet att han kommer att få det super där, men jag kan ändå inte hjälpa att jag känner av separationsångest.

Idag har ja inte varit så vidare pigg. Men iom vädret så har hunden släpat in tonvis med sand i sin tjocka päls, så det var ju bara att plocka fram med dammsugaren. Men som tur var har jag ju en hjälpreda här hemma. Han älskar att städa? Vem har han fått det ifrån? hah. Nej men skämt åtsido. Han dammsög och hjälpte mig att putsa bort fläckar efter maten. Torka köksbordet. Hjälpte till och plocka ihop sina leksaker. Så himlans duktig min prins.

Nu är jag däremot helt å hållet slut. Blir en tidig kväll. Hoppas att man mår mkt mkt bättre imorrn (även om ja känner mej sämre just nu)..
#1 - - sara:

Har inte satt någon speciell tid, man får komma när man vill helt enkelt, dock inte innan kl 18, så där efter är du välkommen =)

#2 - - emma-mamma till meja:

JA du är helt ute och cyklar. Vi pratade ju om filten från POP som för övrigt har samma mönster som POP bodyn på nedre bilden...



Meja är sjuk så tveksamt om vi kan ses på onsdag... eller inte troligt alls faktiskt... Hur mår du?



Kram

#3 - - emma-mamma till meja:

Jättehög feber :(



Sven vabbar imorgon och onsdag, jag får vabba torsdag om hon ff är sjuk då...

#4 - - Veronica - mamma till Denver:

visst är det knäppt!? hur kunde våra små pluttar som inte kunde ta sig nånstans bli så stora så fort!? Denver börjar prata riktigt bra nu, nya ord bara forsar ur honom hela tiden! att man faktiskt kan prata "ordentligt" med honom och han förstår och kan svara, galet!

förstår din separationsångest, min är fortfarande kvar (efter två månader!)

#5 - - Hanna:

det kommer gå super... säger jag nu såhär i efterhand, ahahaa!! jag satt själv och lipa ihjäl mig.



kraaam

#6 - - Elin - Mamma till Edvin och bebisen i magen ♥:

Man är jobbigt när ens små ska börja dagis...man förstår inte VART all tid tagit vägen!



Men det kommer nog att gå kanon. O konstigt nog kommer man in i dom gamla rutinerna på jobb snabbt igen :)



Kramar

#7 - - Lillemor:

Ja det gick supersnabbt med csn! Helt otroligt!

Jag ringde fk igår och sen fick jag logga in på deras hemsida. Men det löste sig till slut iallfall. Tror jag, det märker man om det kommer pengar eller inte när det ska komma liksom. haha.

Hoppas du mår bra snart så vi kan ses och shoppa snart igen =D

Jag mår bra nu förutom att näsan rinner som attan!

Fy vilket tråkigt väder men det funkar ju för studier. Synd bara att emmie inte är lika med på den punkten!hehe.



Jag förstår verkligen dina känslor med att lämna theo. Tro mig du komer böla ögonen ur dig första tiden. ojoj vad jobbigt det är.

Men det kommer gå bra, theo är ju verkligen sånt barn som kommer älska dagis.

Kramisar

#8 - - Kirsi- mamma till Alex:

Ååh redan dags för inskolning?? Tiden går så fruktansvärt fort. Ska du börja jobba eller vad ska du göra? Förstår din separationsångest. Nu när bebisen kommer till världen ska Alex gå 15 tim/v.

Men vem kommer inte separationsångest??



Allt bra med er annars? Många kramar