Ny gipsad..


Är faktiskt lite smått trött nu. Men får jag vara det? Jag somnade med Theo igår vid 20.30. Sov som en stock å gick upp innan 7. Hade det inte varit för läkarbesöket idag så hade jag nog kunnat sova ännu mer.

Hoppade på bussen utanför dörren,  som körde mig upp till sös. Röntga och sen träffade jag läkaren. Hon sa på en gång att det gamla gipset skulle av. Jag skulle få en nytt. Det gamla hade börjat åka fram å tillbaka - så ja fick linda om det för att det skulle sitta bättre. Svullnaden hade ju gått ner och då sitter väl inte gipset som det ska heller. Annars så såg det bra ut. Hon sa att jag kunde få en tjockare tumme på vänster sidan. Men att det va bra att det ändå va benet som gått av. Hade det varit liiiite längre ner så kunde hela ledbandet etc fått mkt stryk. Operation å sämre läkningsprocess. Så jag får väl uppskatta skadans milda utgång..

Väl till gipsningen så fick han såga upp skiten. Vart lite oroad där ett tag *s* Men han lugnade mig å sa att hjulet på sågen inte rörde sig utan det vibrerade bara. Pjuh! Hade typ dött om den snurra. hah. Han va iaf sjukt trevlig, det va ju skönt. Hon sist verkade sur som åkt på en gipsning. Gipsningen gick fort med. Snyggt blev det med. Ja i den mån att ett gips kan vara snyggt :P Men iaf snyggare än det innan. Dessutom så består gipset av plast denna gång. Så det är mkt lättare med. Va som ett nät, så det kommer in mer luft oxå. Sen är gipset kortare 6-7 cm kortare - tar varje cm ja kan få :P Nu känns det bekvämt iaf. Nästan som om ja inte har kontroll över armen för att den e så lätt, den bara fladdrar iväg här. hhahahha... Men man är så van vid att det är tungt.

Det va iaf skönt att lufta armen för en stund. Kika på tummen - men ja tyckte den såg normal ut.. bara lite väl blåå. haha. Men absolut inte som sist då jag såg den. Då va det ju så jäkla svullet.. Är iaf skönt att veta att om två veckor, den 18e så ryker gipset! Gud va ja längtar dit :D Men det går nog snabbt. Ja menar de här dagarna som ja haft gipset har ju bara flygit iväg... ååå 18e.....
#1 - - Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma:

Men ush stackare, och nu på sommaren också :(



Hihi är Theo farcinerad? :D

Krama

#2 - - jen:

Aj har du gjort illa dig i tummen?? Är den bruten? Va tråkigt. Hoppas två veckor går fort för dig.



Jag har ju varit i Thailand och sen inte så mycket mera hihi....



Jag ska lägga upp några bilder, jag lovar :)



Kram



#3 - - Pernilla:

Vad skönt att det gick bra med gipsningen...



Du får med ha en bra dag, kramis.

#4 - - Annelie:

Va skönt att det såg bra ut!!

Hihihi... Det där med "sågen", när de tar bort gipset, jag va livrädd när de skulle ta bort gipset på Tildes ben! Usch... Lät ju inge vidare heller!



Ja, jag vet inte vad som hände riktigt, men helt plötsligt kunde kidsen gå och säga enstaka ord... HJÄLP!! Sen att dett verkligen är sista gången man har små knoddar oxå! Vill man ju verkligen ta vara på tiden!!

Va skönt att det är bättre med tummen!! Bättringsvägen!! Härligt!!



Idag har vi inget planerat, men imorrn ska vi nog gå bort till min bror och hans familj och umgås lite med dom! Så på söndag kanske min vän Monia kommer hit och vi tänkte grilla! Hoppas vädret är med oss bara!!

Vad händer hos er i helgen?



Bamse Kram

#5 - - Caroline - Mamma till Noah:

Jooovisst de är mycke sämre utbud till små oxå. Men tycker jag har sätt ungefär likadana kläder som jag köpt till Noah till äldre meen jag kanske märker sen hur de verkligen är :P.

Fast tycker de e lite dåligt nu me som till Noah, fin så sjukt mycke mer till flickor.

Just nu har jag nog handlat allt man kan på H&, känns som de!



Hoppas du mår bra! Att inte tummen värker för mycke!

Hoppas ni får en toppen afton =)

Kram

#6 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv.:

Å det såg ju sättre mycket bättre ut. JAG SA JU DET!

Hahaha ;)

#7 - - Diana - Nybliven mamma ♥:

krya på dig!!

#8 - - mamma mindy:

God kväll hjärtat...Hoppas att du har haft en skön fredag i sommar värmen..Ha en skön helg..kram kram kram

#9 - - Carolina:

Tack, du menar den hos Nilsson-Pettersson va? :-) Inte skoj att vara gipsad, hoppas det blir bra snabbt! kram

#10 - - Veronica - mamma till Denver:

oj, känner att jag missat lite, vad har hänt??

kramar

#11 - - Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma:

Haha nämen oh sötnosen då.. Hehe ajj ajj, ja han har rätt där.. :p

#12 - - Anna:

Men usch, vad har jag missat? Stackare! Såg ju att du hade "bandage" på bilderna tidigare också iofs... Hoppas det går snabbt nu och att du blir av med gipset.



kramar

#13 - - Therese, Henry & Charlie:

Skönt med nytt gips!! =) Kliar dom så där förskräckligt gipsen nu förtiden också? Förr kunde man ju bli galen, särskilt på sommaren om det var varmt...



Hoppas ni har en utmärkt helg! =)

KRAAAAM

#14 - - Geshiia - mamma till två pojkar:

Kul att kallingarna satt bra. :)

#15 - - N I L M A:

Gipsningen innan såg väl inte sådär jättebra ut :/



Sv: Åh, vad skönt att du har fått de nu! :D

#16 - - sara:

woohoo, nu jäklar har vi nedräkning till den 18:e =)

#17 - - Emma:

usch, inte skoj att vara allergisk mot djur. Jag och BEnjamin sitter och väntar på att Tobbe ska komma hem så hade ja tänkt att vi skulle ut och gå i de fina soliga vädret:)



Annars blir de att ta de lungt ikväll!

vad ska ni hitta på idag?

kram

#18 - - Malin-mamma till Sam och bebis i magen!:

Hoppas du läker ihop snart stackare! Inte lätt att ta hand om småbarn med en bruten hand.



Tack för kommentaren och klart du skall vara glad! Njut! Kram

#19 - - Therese, Henry & Charlie:

Vad skönt att de inte är så där förskräckligt kliande nu för tiden, utvecklingen går framåt! ;)



Nästa helg är dopet!! =) så har en del att fixa innan, mat och tårtor. men idag hann jag gott och väl med det som skulle göras, skönt å slippa stressa.

Har även hunnit gå en promenad till "byn" och hälsat på svärmor, och göra en tårtbotten för vi kanske ska ut till en kompis som kommer hem från afghanistan imon, om inte sparar jag bara tårtbotten till nästa helg, smidigt värre! =)

Nu ska jag hoppa i bingen, och väcka maken som somnat i soffan, haha.



Jag vet inte riktigt om det blir Sthlm i sommar, min svägerska som bor (eller bodde) har nämligen flyttat till Västerås. Men, till hösten blir det om inte i sommar som vi åker till henne, det är redan bestämt! =) Och då kommer vi självklart svänga förbi Sthlm!



Ha det fint vännen! =) kraaam

#20 - - Liw:

Nåmen gumman! Vad har du råkat ut för :-(

Stor varm kram, trist att vara gipsad nu när badsäsongen startar, fast det är väl inte varmt i vattnet innan mitten på juli så du hinner nog du med ;-)



kram