Mumma...


Gud så god mackan va! Herre jesus *s* Vart så sugen på subway då ja knata förbi den. Så jag tog den på hemvägen. Den va värd längtan! :D Skulle kaaaanske klarat av en till, är hungrig idag.. Vädret är ju strålande med. Och om mindre än en timme så hämtar jag skrutten med. Kan det bli bättre?  Japps. vi ska till lekparken å mysa och bada en stund. Sen hem till englandsmatchen =) Blir kanon det! Och sen kommer min älskade man hem! i tid idag.. ♥

Idag firar även jag och mannen 4 år som förlovade. Eller firar å firar. Den här dagen firas väl sådär iom att vi firar bröllopsdagen nu istället :P Den 28 juni.. Men ändå skoj å se hur många herrans år som bara springer iväg utan att man tänker på det. Tur att det är så många som är kvar ♥


#1 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Stort grattis och vad skönt att du har fått aptiten tillbaka.



Okej det visste jag inte.

Kram

#2 - - Caroline - Mamma till Noah:

Oj vad de såg gott ut, haha.

Hoppas ni får en mysig eftermiddag =)



Så fina nu är =) !!!



KRAMEN

#3 - - jen:

GRATTIS på er!!! Jätte fin bild.

#4 - - Helen:

Grattis på förlovningsdagen, så otroligt fina ni är ihop :O).



Ha en bra kväll :D.

Kramar

#5 - - Eva:

Grattis på förlovningsdagen!

Lunchen din såg ju super god ut =)

#6 - - Veronica - mamma till Denver:

sv; tack=)



ja, midsommar har jag denver :D mys <3 passade på att åka iväg och träffa honom idag också, jag saknade honom så otroligt mycket! Så det ska bli kul att få ha honom några dagar nu i helgen.



ja, förstår att det är tungt ;D denver hade nog precis passerat 10 kg sträcket på ettårskontrollen. nu undrar jag bara när de tänkt att han ska få komma in igen, är ju lite nyfiken på hur mycket han väger nu=)

#7 - - Johanna:

fin bild på er två =)



klart det skall bli sol sol sol =)

#8 - - Malin I Form:

Mumsigt det såg ut och grattis på förlovningsdagen :D

#9 - - Angelica:

Åh,sitter också å dricker fanta...grymt gott :D

#10 - - Agnes:

GRATTIS! :)

#11 - - MammaTessan - Tävling pågår:

Sv: Ja en hel del. =)

Gud så gott med Subway. Det var länge sedan jag åt där nu. :P

#12 - - Jennie:

Grattis! :) Hoppas dagen blev lika bra osm du tänkt dig!! kram

#13 - - Anna:

Grattis på bröllopsdagen i förskott då! Är det två år? Vi firar 2 år som gifta i oktober :)



Vi har njutit av solen idag. Massa promenader och lek på tomten. Sen blev det träning ute för mig på kvällen :) Jätteskönt!



Jag har normalt inte så farlig mensvärk. Värktabletter brukar hjälpa och gör de inte det håller sig värken ändå sällan i speciellt länge. Igår försvann den när jag var ute med hunden på förmiddagen och sen var den bara lite i bakgrunden. P-piller är inget för mig. Vägrar stoppa i mig hormoner. Har lärt mig alldeles för mkt under utbildningen för att vilja göra det.



Nu blev jag sugen på Subway...mmm.....



kramar

#14 - - sara:

haha ja nu för tiden är det inte riktigt lika mycket tid om dagarna till att blogga, så när jag väl har tid så brukar det finnas en massa att uppdatera om =)



Vad har ni för planer till midsommar?

#15 - - mamma mindy:

Godmorgon min söta vän..Så söt bild på er tillsammans :) Hoppas att allt är bra med er och ni får en skön sommar helg med familjen...Gott med baugett frånd et stället..blir inte så ofta men när det väl blir är det så gott.Ha en skön dag..kram kram

#16 - - Eva:

Jag mår bra men det har varit en jobbig vecka. Hela familjen är mer eller mindre sjuka med hosta och snoriga näsor. Oskar är dock så pass pigg att han går till dagmamman som vanligt. Alma är det väl mest synd om då hon är för liten för att få slemlösande så hon sliter ju så hemskt med att få upp slemmet ur lungorna. Vi var till läkaren i veckan men då det bara är en infektion så kan dom ju inget göra.



Man firar ju inte midsommar hör i Norge så det blir nog inte så mycket firande alls. Vi hade tänkt bjuda över några vänner men dom var redan upptagna =( så vi blir nog bara hemma i lugn och ro. På lördag har vi pratat om att åka över till Sverige och köpa ny bilstol och mat, men vi får se hur vi mår.



Vad ska ni själv göra på midsommar?



Kram!

#17 - - Pernilla:

Grattis i efterskott och så fin bild på er =)