Hurra!

Idag fyller mammsen år och vi ska självfallet dit och fira. Theo sover just nu, men sen så ska vi åka dit. Blir käk och fik å självfallet bajen kl 18 och alla andra VM matcher :P Theo va så duktig å sa grattis å hurra imorse. Tänkte att det här blir ju super bra. Ringer mamma och killen säger inte ett dugg av det vi öva på. haha!

 

Theo verkar än så länge feberfri idag. Vi har varit ute och lekt i sandlådan nu på morgonen och nu sover han gott här i sängen. Utan feber. Jag hoppas verkligen det håller i sig. Igår kväll då han la sig hade han 39 graders feber, men vakna sval. Jätte skönt. Tror fortfarande att det är den där sprutan som han fick i förra veckan.. Han har ju varit lite väl konstig sen dess. Hängig, snorig, feber, fått prickar. BM sa att han kunde få en reaktion om två veckor. Men det är bull. Theo har aldrig varit hemma från dagis å nu i veckan vart det första gången. Kan ju inte vara ett sammanträffande att han vart dålig dagen efter sprutan..

 

Nej nu ska jag börja fixa i ordning mig så att åtmistone jag är klar då Skrutten vaknar!

#1 - - Lillemor:

Hipp hipp hurra till din mamma!!

Ja 5 dagar!! Herrejösses! Känns jättekonstigt! Men skoj också! åh längtar efter att träffa dig och lilla theo med!

#2 - - Johanna:

ja 25kr är verkligen ett bra pris för byxor, mer sånt till oss tycker jag!



låter som en en mysig dag med din mamma idag :)

#3 - - Caroline - Mamma till Noah:

Hoppas ni får en toppen dag!

#4 - - Malin I Form:

Åh, grattis till mamsen! :D

#5 - - Kirsi- mamma till Alex och gravid med 2an:

Nä inga värkar här inte, vi får se när bebis vill titta ut helt enkelt.

Jag hoppas han snart blir frisk vår lille skrutt. Men vi gick faktiskt ut en liten sväng med honom nu till lekplatsen. Visst det var inte samma fart i han som innan, men han tyckte nog det var skönt.

Nu ska vi se om han vill få i sig ngt att äta.



Ha det gott vännen, kramar

#6 - - Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥:

Grattis till din mamma :)



Det har blivit en liten paus idag då mitt humör inte alls varit det bästa...trött o less mer eller mindre hela dagen. men nu efter lite glass o en kvällspromenad så känner jag mig på mycket bättre humör igen :)



Kramar

#7 - - sara:

Grattis till mamma! =)



Ja, Victoria var verkligen fin och jag grät som fasiken, speciellt när Daniel höll sitt tal till henne, det var ju så fint!