Fri

Sitter här med två fria händer. ahhh så underbart! Jag har badat idag med Theo. Så skönt. Däremot är ju tummen långt från bra. jag kan inte böja den ordentligt och det värker fortfarande.. Jag måste ta det lugnt med handen i tre veckor och sen inte lyfta tungt på två månader.. jii haa.. på måndag så ska jag till nån sjukgymnast, få träningsschema..

Fick däremot bra nyheter att tummen va mkt mera rörlig än va den brukar vara efter tre veckor. Men ja sa att ja har försökt att träna den så mkt ja kan. försöka röra den och så. Det hade gett resultat. Helt underbart!

Annars så var skrutten här hemma inte sig själv då vi hämta honom. Han krama mig väldigt mkt och gnällde en del. Var i min famn å vila och då märkte ja att han troligtvis hade feber. Mkt riktigt så hade han ju det. Han fick en alvedon och somnade sen i min famn.. Tidigare än va han brukar. Inte ville han ha en välling heller. Så vi får väl se hur natten blir. Lillen..

Nu är det match som gäller.. ENGLAND... väntat på den hela dan... =)
#1 - - Pernilla:

Tack =)



Vad skönt!!

#2 - - Anna:

Vad skönt att bli av med gipset! Hoppas den blir återställd snabbt nu. Jag har aldrig brutit något så vet inte hur det är men kan tänka mig att det är frustrerande att inte kunna röra den som man ska.



Tandhygienistmötet var riktigt onödigt. Förstår faktiskt inte att det bokas in ens. Efter en missad tid trodde jag inte det skulle bli något mer infomöte så trodde denna tid gällde ngt annat från början men icke då suck. Skulle kanske sagt till henne vilken utbildning jag hade ändå ja, hihi. JAg får se det positiva: Alexander blev väldigt glad för sin tandborste, haha.

#3 - - Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥:

Härligt att vara fri gipset kan jag tänka mig! Var försiktig med tummen nu o överansträng den inte :)

Kramar

#4 - - Melanie:

Hej Nina!



Skulle du kunna sätta in en desig åt mig. Har fixat bilden behöver bara sätta in den på bloggen.



Kram Melanie

#5 - - Melanie:

Vad heter din E-mail?

#6 - - Pernilla:

Grattis till din mamma =)