Bada!


Så fort Theo ser vatten så skriker han "bada". Temperaturen spelar ingen roll. Knasunge! Satt på en segelbåt i helgen och då var det ju vatten och han skrek bada bada bada och skulle slita av sig kläderna *S*

Vi har ju turen att vi bor i ett väldigt bra område. Älskar det här. Vi har en liten park som har som en barnpool där Theo kan plaska av sig. Dock så måste jag ju gå bredvid honom. Jag tyckte vattnet inte alls var så varmt, inte Theo heller för den delen. Men det sket ju han i. Han bada i över en halvtimme. Sen fick mina fötter nog och även min rygg. Theo var ju inte speciellt glad kan ja meddela. Tur att man kan gå dit flera gånger..


Tävlingar:




"Jag är med och tävlar om ett sommarkit för 500:- på Barnvänligt (www.barnvanligt.nu) - gör det du med!"


Vinnaren utses den 15/7, lycka till!

#1 - - Emma - mamma till Meja:

Sötisen. Kommer han i samma UV kläder som förra året, eller har du köpt nya??



Kram

#2 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Naww ingen badkruka där inte :)

#3 - - Emma - mamma till Meja:

Funderar på att hoppa över gluskosbelastningen ändå. Alltså även om det visar höga sockervärden så är det ju så kort tid kvar att jag kommer ju knappt ens hinna träffa kostrådgivare eller så. Vad tror du?



Krams

#4 - - Edvinsmamma - när som hellst en tvåbarnsmamma ♥:

tänk att dom flesta barn inte är känslig för kallt vatten! Edvin är likadan. När en själv inte ens vill doppa fötterna springer han runt o tycker inte alls att det är kallt ;)

Kramar

#5 - - emma:

vad var det för något som han badade i?

vsg:)

kram

#6 - - Sofie:

Gullunge!!



Tack för tipsen! Jag och Conny har spanat in en eos 450D, har en filmkamera redan så jag får filma med den :) 405'an verkar toppen.



Jag ska ju få igång bloggen igen till hösten, tänkte jag..eftersom jag åker utomlands och pluggar känns det som jag kommer ha saker att skiva om, till skillnad från nu ;) Tänkte kolla om du kan/har tid å lust att hjälpa mig med min header/design (får verkligen inte till det!) Vet att det är mycket jobb & jag förstår ifall du inte hinner.. Känns bättre att ha nån man känner som gör den än att "anlita" nån som inte gör det som man vill.. :) Eller du kanske vet nån som gör fina headers/designer?



Ha det bra!

Kram!

#7 - - Emma, 21 år & Gravid <3:

hihi vilken söt liten badkille :D

Hoppas allt är bra med er? :)



Kram

#8 - - Sofie:

Härligt med semester :D



Jag åker inte förrän 28e augusti och behöver inte headern förrän strax innan dess. Tänkte ta lite bilder eller kolla igenom de jag har. Har en idé om hur den ska vara men inga bilder som passar riktigt, tror jag. Kanske blir till att vänta på 450'an så det blir bra kvalitet och rätt bakgrunder så man slipper klippa ut och ha sig.. Är inte ute efter nåt jätteavancerat. Kan ju i alla fall inte ha headern som jag har nu. Haha. Katastrof...

#9 - - mamma mindy:

Godmorgon hjärtat..Så härliga sommar bilder på prinsen..Han är så söt :) Det börjar bli klart med allt nu så det är skönt..I morgon kväll ska vi fixa sång häften hemma hos svärfar och bli bjudna på middag..så det ska bli mysigt..

Vaknade på ett städ humör så här ska det röjas och fixas oc tvättas....inte var dag man vaknar med såna dagar..hihii....är ändå halv molningt så det är bra för min brända rygg..Ha en skön dag gumman.kram kram

#10 - - Emma - mamma till Meja:

Nej jag menar att det enda dom gör OM jag skulle ha graviditetsdiabetes är att man får kostrådgivning. Jag hinner ju inte få det innan bebis ska ut även om det nu är så...

#11 - - Caroline - Mamma till Noah:

Jo, de e bättre. Hade lite feber igår kväll. Men han är så lissen. Igår var han lissen i princip hela dagen =(. Är man inte van vid sånt så tar de hårt på en.

Sen värmen gör inte de bättre heller när man är dålig!



Kram

#12 - - Caroline - Mamma till Noah:

Ska man bada ska man bada. Då går vilken temperatur som helst att bada i =)

Så härlig han är!

#13 - - Malin, 22 år Gravid v40:

neej precis :) hur mår du idag då?

#14 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Hehe jag älskar att bada och det gör mina barn med så tur är det :)

Hoppas att allt är bra med dig.

Kram

#15 - - mamma mindy:

Hej pinglan.Inte skoj att vakna med halsont..Hoppas att det går över så du slipper bli dålig..inte skoj nu när det är skönt sommar väder..I dag är det mindre bra med värmen är på..Skönt att bara slappa denna dag..Ska sätta mig ner och fixa det sista i kväll...Vill så gärna dela med mig mera bilder men vill gärna vänta för det är en del som är inne och läser som är gäster vill att det ska bli överaskning på lördag...Ha en skön dag.kram kram

#16 - - sara:

Gud så härligt det ser ut med lite bad =) Jag längtar efter att få slänga mig i vattnet, vi bor ju bara några meter ifrån stranden, superfin sandstrand så man känner ju att det vore dumt att inte utnyttja det. Men hittills har det funnits noll tid till det, bara jobb varje dag. Men man ska inte klaga!



Boken är underbar, älskar verkligen hennes böcker, bara bilderna är ju så underbara. Har bläddrat igenom den mer noggrant nu och ojojoj, haha, underbara godsaker!

#17 - - Therese, Henry & Charlie:

Hej!



Ja det är rätt mulet här med idag, men det är ett skönt avbrott till solen tycker jag :) inte lika varmt, så jag kan baka mina tårtbottnar jag behöver till helgen :)



Ja, man kan ju tyvärr inte få allt, och det är ju tur att en del av oss är lantisar och en del stadsbor. :) men det är ju nästan otäckt vad dyrt det är med hus i sthlm och andra stora städer! Här är priserna ändå rimliga men det är stor efterfrågan dock så har varit galet vad folk är desperata efter hus. vi hade tur som köpte när det inte var så intressant för tillfället med renoveringshus. fast "nästa gång" ska vi bygga nytt :)



kramar

#18 - - Pernilla:

Hehe tack så jätte mycket =)



Så härliga och fina bilder på eran sötnos!! Ha en fortsatt bra dag, kram.

#19 - - Malin:

Ja vi har så nära (ca 11,5 mil) så att vi skulle kunna åka över dagen men vi hyrde en stuga och delade med ett par kompisar från Uppsala och deras tös. Det är mysigt :)

#20 - - Emma,21 år & Gravid <3:

Usch då det lät inte kul :S

Hoppas du slipper bli sjuk iaf :)



Näe här är det inget fint väder idag :S

Tror det skulle regna idag :( tyvärr.



Några planer inför helgen? :)



Kram

#21 - - malin - mamma till sam och bebis i magen:

Jättefina bilder från badet,han gillart!