Vinster..

Kommit hem lite vinster i brevlådan. Namnnappar som jag vann inne hos Malin, rakapparaten som jag vann inne hos Rebecca och vetenallen Hugo som jag vann inne hos Madeleine. Kanon grejjer! Är så himlans glad för dem. Theo älskar ju Hugo och mannen är kär i sin rakapparat *S* =)

#1 - - Martina, hobbyfotograf och mamma:

Va kul gumman att få hem lite saker nu hihi:)



SV: i helgen jobbade jag min sista kväll och dubbelpass i Lördags sen va ledig söndag då tog vi de bara lungt hemma och jag gjorde en fejk studio hemma hihi:)



Har ni haft en bra helg?



kram

#2 - - Lillen:

hehe har du lyckats lägga upp vinster 2ggr=)

Vem var lik andy garcia? Robert downey Jr??



Vad ska ni hitta på i veckan då?? Kram

#3 - - Liw:

Haha, önskar jag kunde säga jag tappat bort lite bloggar men tyvärr så hinner jag inte med allt hela tiden. Fast jag har på känn att folk förstår ändå ;-)



ALlt bra med er?

kram

#4 - - Liw:

Samma här, lillan sover så då finns det lite tid :-) Men det är ju så, man prioriterar helt annorlunda nu, inte så konstigt =)



Har ni haft det bra över helgerna?

kram

#5 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

"Mini"s vardagsrummet och de andra öppna ytorna ska vi ta i sommar. Är ju typ 80 kvm öppet så det känns INTE som ett projekt en höggravid kvinna orkar =P

#6 - - Lillen:

Min blogg e störd också, godkänner kommentarer men ändå blir dom inte godkända. Står att dom fortfarande inte är det. Aja hoppas dom syns iallafall.

Idag ska jag städa rumpan av mig! =) Så ska jag mata E tills det sprutar ur öronen på henne. haha. Nejdå men du har säkert rätt där. Ska försöka få i henne massa mera. Tills hon sätter stopp själv liksom.

Nu ska jag skura köksluckor med massa bra musik samtidigt som Emmie ska få äta majskrokar i matstolen så hon inte kan röja i andra rum utan uppsikt =D ni då?

#7 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Åååå din vinstloppa ;)

#8 - - Malin-mamma till sam:

Vad bra att du blev nöjd för vinsten!

#9 - - Hanna:

åhhh... lucky you!! jag vinner aldrig... =(



är vete kudden/hugo bra? har ståt och kikat på den!



kram

#10 - - Emelie:

Oj så många bra vinster! Inte dåligt. Kul att vinna dessutom.