Problem...

Haft problem med att komma in på nätet idag.. Så himlans trist. Så skönt att logga in då man sitter och äter frukost. Läsa vad som hänt å så. Man har ju en viss rutin. Men idag har ju allt varit allt utom rutinmässigt. Natten har varit jobbig i natt igen.. Han har börjat få som nån slags vana att vakna runt tre på natten. Vägrar somna om. I natt gick det däremot fortare. men det gick inte att flytta tillbaka honom. då vaknar han på en gång. sen så vaknar han inte längre vid 5-6 å vill ha välling. imorse vaknade han kl 7. å så va han vaken 1-1½ timme i sängen. Jag vägrade gå upp. Dessutom så är han ju så jäkla trött så han kan knappt hålla ögonen öppna. Men han ska promt vara vaken, böka, lägga sig som en pannkaka på mitt ansikte (tror inte att ja behöver luft).. Tillslut så somnade han ju på en hög av täcken,..

vaknar kl 10!!!!!!! Dvs så försov ja ju mig. Skulle ringa ett samtal kl 10. Som om eländet slutade där. Nope. För då funkade ju inte internet. Jag fick inte tag i nret. Tur att det fanns tjejer som satt vid datorn som kunde sms a mig nr:et. Så ja ringde och ringde och tillslut kom jag fram. Fick dessutom ett bort till fredag! yey! Kommer nog bli bra det här. Ska bli sjukt skoj att kila ut med tjejerna å käka lite god mat!


Dagen fortsätter med att ungen sen inte vill sova middag alls. tog tre timmar å lägga honom. han sover alltså NU. dvs vi kom inte iväg å bada som ja ville! Skulle åkt med brorsan,. Tur att det kommer fler dag. Men vilken mupp dag. Kommer att avslutas med att jag har tvättstugan ikväll. Blaj! Noll lust, men skönt å få lakan och badlakan tvättat och torkat.
#1 - - Carolina - Har tävling i bloggen!:

Segt när nätet inte funkar som det ska! kram

#2 - - Martina:

Hej gumman!

låter som du har fullt upp hela tiden, hinner du ta dig en lugn stund nån gång?

Hoppas dagen varit bra ändå!

du är inte den ända som haft problem med blogg idag fick upp mitt inlägg nu på kvällen som ajg skrev vid 2 tiden:S sjukt!



kram

#3 - - Lillen:

Åh vad jag känner med dig med sömn problemen. Emmie har blivit stört omöjlig om kvällarna och mellan 4-5 vill hon helst vara vaken senaste nätterna. Så från imorgon ska vi börja med nya rutiner. Tidigare läggning mm. Hoppas det funkar! Jag går ju i bitar av denna sömn brist.

E mår lite bättre, förkyld och lite gnällig men inte så mycket mer. R har varit pigg idag men hostat och snorar.

Klart vi kan! Skoj! Fan jag är så bestämd att jag ska lyckas med det målet. Har ju 1år på mig så :D

Kramisar

#4 - - sara:

Hur ser det ut för dig nästa vecka måndag, tisdag och onsdag? Jag har tre lediga dagar då och tänkte att vi kanske kunde ta en fika någon av de dagarna? Kram

#5 - - sara:

Nej fasiken, precis när jag hade skickat iväg så kom jag ju på att jag har bokat in jobb tisdag och onsdag =(

#6 - - Helen:

Usch då vilken början på veckan :(.



Tindra lägger sig oxå över mitt ansikte och ska mysa då, men lite svårt blir det ju att andas hahahaaa.

Hoppas din dag blir bättre imorgon :D.



Kramisar

#7 - - Johanna:

Sverige gjorde en bra match, ja inte första perioden... men domarna förstör... 22 imorgon bronset skall till oss!

#8 - - Jenny:

Här har vi också haft en hel snurrig dag o natt..... hoppas morgondagen blir mycket bättre för oss båda!



Kram Jenny:)

#9 - - Annelie:

Åhh... Vet hur det är!! Inte kul alls detta med sömnen!!

Lägger vi Tilde vid åtta på kvällen, som vi då tycker är en bra tid för dom att lägga sej, så vaknar hon ALLTID vid halv elva-elva och är vaken 1-2 timmar innan hon somnar om igen till en flaska välling. Att ge henne vällingen direkt hon vaknar så hon somnar om då... Neeeej då, då blir hon ännu piggare... Konstigt!! Men nu har vi provat lägga dom vid nio-halv tio, och då BRUKAR hon sova till ca.05, få välling och somna om. Så det är ju helt ok tycker jag!! Visst att det skulle va ganska skönt att få den egna tiden på kvällen, men vad gör man inte för att få sova?!? Så iom att Molly oxå vaknar, fast vid halv sju-sju, får sin välling opch somnar om, har det nu blivit att vi sovit LÄNGE på morronen. Vaknat mellan 9-10 länge nu!! Så då har det ju blivit så att de bara sovit 1 gång under dagen, på eftermiddan. Men det verkar funka, så är ju bara att köra på!! Får se hur det blir nu inatt!! HOPPAS bra!!



HOPPAS att du får sova ordentligt inatt, och även Theo såklart!! ;)



Gårdagens blider du la ut är förövrigt kanon fina som alltid på prins Theo!! Han är sååååå himla gullig!!



Må så gott!!



Stor Kram

#10 - - Carolina:

Det är bara bra med mig, lite seg nu bara - borde gå o lägga mig men hittar ju hela tiden massa skoj att titta på ;) Hur är det själv?

#11 - - Carolina:

Preciiiiis - det är ju liksom lite avkoppling att sitta o surfa runt på kvällarna, kul att uppdatera sig och samtidigt ha det mysigt! :-)

#12 - - sara:

Ja måndag funkar =) Vi kan ju höras mer om det när det närmar sig =)

#13 - - Annelie:

Nu senaste vecka har de sovit 1 gång då vi vaknat så sent på morronen. De stora har ju jullov, så man har ju inte behövt gå upp för den skull heller. Men annars har de sovit 2 gånger per dag. En på fm och en på em, men även om de bara sover en gång och somnar runt åtta så vaknar Tilde runt halv elva-elva!! Fattar inte varför?? Men HOPPAS de fortsätter att bara sova en gång på dagen sen när de stora börjar skolan igen!! Men risken finns ju att de vaknar då när vi är uppe på morronen, och då blir det ju att de kommer sova 2 ggr igen!! Ja, vi får se hur det resulterar!!:)



Nu ska här sussas!! ;)

Natti natti



Kramen

#14 - - magda:

Sv: Ja det är verkligen inte roligt att bli skrämd så!

#15 - - Lillen:

Nej jag mår rätt bra som tur är, så man orkar ta hand om skruttiga sjuklingar. Fick reda på igår att onsdag är en röd dag så J är hemma igen då så kanske jag kan vila en stund den dagen. Men det lär man väll inte göra antagligen.

Ja visst är det tråkigt när hela dagen förvsvinner för man inte får sova på nätterna. Hoppas det lugnar ner sig för våra pluttar snart.



Idag tänkte jag försöka börja med andra bloggen. Sockret är definitivt mitt största hot här med. Helt sjukt hur beroende man är. Men det måste nästan vara det som motiverar en. Hur kul är det att sockret ska bestämma över en? Läskigt att vara så beroende av något man stopppar i sig. Nej nu måste jag ta kinkig emmie. kram

#16 - - Martina:

Hejsan!

jaja mensan jag känner Malin vi har barn som är födda juni 2008:D så träffa henne vi ett forum och har träffats lite då och då:)



SV: jo de är skönt att kunna fixa Cornelias rum, gå foto kurser och även träna sen jobbar jag på de. Då blir man distraherad för de är ju när man stressar upp de som d eblir svårt tyvär:/



Du har inget jobb att gå tillbaka till eller så?



Ha en underbar dag gumman

kram

#17 - - N I L M A:

vad roligt att du är med o tävlar nina!



lät inte som någon vidare dag du :(

#18 - - Linda, precis som jag är...:

Usch fy fan :( ja tar det inte slut snart så blir jag galen.



Jag hoppas att ni återkommer till era rutiner snart, finns inget värre när allt blir fel.

Kram

#19 - - Johanna:

Ja, vi får hoppas på bättre domare ikväll! =) Men det kan ju knappast bli värre än i förr går...

#20 - - magda:

De klockorna är så grymt snygga! :)