Mycket planerat..

Ja nu blev det lite hastigt en ny header. Slängde ihop något efter att ha fått kritik från Emma *S* Hon undrade hur länge det skulle stå att bloggen var under konstruktion. Tanken är väl att den fortfarande är det. Men jag har bara inte orkat eller haft tid med å pula. Ja hoppas denna uppskattas bättre Emma ;) *Asg*

 

Resten av veckan:

Onsdag - Nacka forum, handla mat.
Torsdag - födelsedag - middag med familjen - troligen grekiskt *mums*
Fredag - ordna inför kalas, ut med tjejerna på kvällen - Koh phangan.
Lördag - kalas i miniformat. Orkar inget avancerat i år. Därav endast släkt.
Söndag - Åka till katrineholm - fira min mormors barndomsvän som fyller 85.


Sitter just nu och kikar på hockey. Så synd att dem inte kom till final juu. Spelar in stolthet och fördom. Velat se det hela veckan. Men eftersom den krockade med hockey så blev det inspelning :P Kan ja sitta å kika på den när ja vill sen. Härligt. Annars är jag trött. Varit så jäkla seg hela dagen idag. Huvudvärken sätter verkligen sina spår - även om ja inte har den just nu. Efter hockey så blir det bums i säng. I hopp om att han sover hela natten idag igen. Skönt det skulle vara..


Jag är med och tävlar om nappar från namnnappen.se inne hos Malin!

Tävla du med!

#1 - - Johanna:

ja sverige vinner detta , lätt..



skulle med vilja se den..undrar om den kommer på svt play sen?

#2 - - Jennie:

Det blev ju jätte fint! :)

Trist med hockeyn... Sverige spelade så bra! :(



Well well... sov sött!

#3 - - Jennie:

Haha buse...

Njaa, jag plockade bort alla tomtar och kransar etc.. sparade gran, köksgardinen, stjärnorna och en ljusstake. Perfekt tycker jag ;-) hihi

Men när de ryker då blir det tomt!

Fast tyvärr är det ju lite charmen med julen också att man längtar så efter det :)

#4 - - Jennie:

Haha ja, det är en stund men det går över fort.

Jack har iofs aldrig varit särkilt klåfingrig, han är mer adrenalinsökare... du vet krocka med pulkan allt som går rakt in i ett staket och skratta sig fördärvad medans mamma sväljer hjärtat....ha ha



Har du kollat in nya lampaffären på hornsgatan? Light 1'2'3 tror jag de heter :)



Jag hade tur, jag fick ett vackert svart smides hjärta modell större med vit/transperent ljuskopp i som ska hängas i fönstret. Den ska upp när stjärnan åker ner ;-)



Kram

#5 - - Lillen:

Haha ja ditt schema ser ju lika smockfullt ut som vanligt :-P Imorgon måste jag fixa rebeccas rum som jag tänkt i typ 2v. Passa på när J är hemma.

Emmie sover nu, vaknar då och då. Ett tag vägrade hon somna om. Cheescake går nog hem. Men man vet aldrig hon har blivit sjukt kinkig med maten.



Ikväll har jag tryckt i mig 3 apelsinger och morotstavar ändå vart trycket för stort och jag åt två st digistive kex. Suck. Hungrig nu. Tröttsamt.

Hihi japp armbandet ska definitivt på på lördag. Ser att du tävlar massa. haha du vinner ju sjukt mycket. Kul som attan jue.

Nu ska vi se film johan är ju ledig imorrn så då ignorerar han tröttheten för film. haha. och jag är minst lika dum. Hoppas du får sova inatt också. Kraam

#6 - - N I L M A:

haha det var en fin ny header i alla fall :D



sv: nja, nu är det ju inte så för alla utan många kan även få mer mens än vanligt osv. p-piller har väl aldrig haft effekten att ta bort mensen? eller?

#7 - - åsa - hello sugar!:

god fortsättning!! hoppas du och familjen haft det riktigt härligt över jul och nyår. :)



den nya headern ser jättefin ut, men det gör din gamla också, så fina bilder på båda. :)



kram på dig!!

#8 - - yasmine modell fru och mamma:

fin blogg

#9 - - yasmine modell fru och mamma:

föddes 18 dec snart 3v nu ska vi hoppa i sängen börjar bli trött natti natt kraaaam

#10 - - emma - mamma till meja:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA du är ju söt du ;)

#11 - - Emelie, Elliotts mamma:

ja, han kan överträffa sig själv ibland min underbara sambo =) Jamen visst kan man bli tokig på de? ja menar, som småbarnsförälder så vill man gärna ha lite framförhålling o veta lite i förväg så man kan planera. DEt är liksom inte bara o få reda på det dagen innan o gå dit o infinna sig där dagen efter. MAn måste ju köpa dubbla uppsättningar av en del gejer o ha med sig extra kläder o så. Sen måste man ju i god tid få veta så man vet när man kan börja jobba! Det är helt galet det där och det är faktiskt ingen ursäkt att det varit massa helgdagar emellan ju! hopopas ni får reda på om ni fått plats snart! Verkar som att ni kommer att få en underbart härlig vecka! kramis

#12 - - Andréa:

Sv: Hehe ja :D

Läget med dig då? Allt bra?

#13 - - Lillen:

Lite halvdålig video med beyonce,skrik från fans och relativt dåligt ljud,såg den imorse och grät inte så sys överdrev nog lite.

Fan vad skönt att somna tidigt, jag är som piggast på kvällen och vill göra så mycket för barnen sover att jag aldrig kommer i säng tidigt. J ville se 2 filmer igår men där satte jag stopp som tur var,såg en sen la jag mig,då såg han en till puckot. haha. Han kommer vara död idag. Sover fortfarande.



Skit kallt i vår lägenhet med! Fy satan! Kallt på golvet där förkylda Emmie kryper runt,vad ska man göra? ytterkläder på inne eller?



Jag ska rensa hennes saker,kasta och stoppa ner i källaren så allt nytt får plats. Kanske slänga ut en byrå. Organisera så det blir odrning och reda. Hon har sjukt mycket stuff!

Förresten sa jag hälsa grattis till hanna när du berätta om grav? Glömde kanske d. Grattis till henne ialflall, Emma var visst gravid också! Jisses vilken babyboom känns det som. Grattis till henne med. Du och jag får bli smala och snygga istället. Dricka massa vin och festa bäst vi kan innan det är dags för böna igen. Eller hur =D Det kommer när det är menat är jag säker på,tror på ödet men håller tummarna konstant för dig. Kramisar

#14 - - Lillen:

Ja frukt är riktigt gott men håller med dig,svårt att få tag på fräsch och god frukt den här årstiden.

#15 - - Carolina:

Så tjusigt det blev! kram

#16 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Tycker det blev j'ättefint vännen. Kram

#17 - - Anonym:

det vart fint

#18 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

MEN vafan nina, nu vann du ju igen!

Din jä'kel.

Haha.

Du vinner ALLT ;)