Nya filmer..

Åå idag har jag filmat en massa igen. Skrutten gör så mkt framsteg varje dag. Både i att lära sig vad saker och ting är för något till att hitta på nya hyss. Min älskade unge.

  • Han kan ju nu sätta på vår diskmaskin.. Så nu har vi satt en matkniv för.. Svårt att förklara. Han kan inte komma åt kniven. Han kan sätta på diskmaskinen - men den går inte igång iaf.
  • För någon dag sen la ja upp hur han sprang runt och släckte här hemma. Ja nu har han kommit på hur man tänder med. Så idag var det disco i hallen *S* Inte så miljömedveten längre :P
  • Han har även gjort framsteg med att äta själv. Han är sååå duktig. Min lilla älskling. Han va det egentligen redan från början, då vi försökte första gången. Men nu är han ännu bättre. Tricket är att ha en sked (tex) i varje hand. Då släpper han dem inte. Jag är mkt mkt stolt.
  • Han kan ju även klättra upp i soffan sen en tid tillbaka. Men nu har han kommit på att man kan stå på kanten på sidan. Tittar på mig - vill ha en reaktion. Tyvärr kan ja ju inte ha is i magen, då ja inte vill att han ska slå ihjäl sig. En gång backade han, så då gick han ju över kanten. kastade mig på soffan å fick precis tag i honom. Sträckte axeln rejält. Han apskratta. Jag tyckte inte det va lika roligt.
  • Han kan ta sig ner från sängen utan problem. Så nu oroar jag mig sällan för att han ska ramla. Speciellt om han är själv i sängen. Då är det minst problem. Om nån av oss är där, då ska han leva lite on the edge..
  • Han har tagit sig ur badkaret en gång, för nån dag sen bara. Igår försökte han igen... Däremot så stod han och duscha sig själv igår - såg väldans kul ut.
  • Han kan ju öppna vår ytterdörr. Ja så länge den inte är låst. Gissa om ja kollar ytterdörren 75 ggr..
  • EN gång har han öppnat vår sovrumsdörr. När han vill något - ja då ger han sig inte..
  • Toaletten är bara till besvär. Allt gåt ju att kasta i den. Suck. Vi måste försöka hitta något barnlås till toan! Hemskt men sant. Igår åkte ps3 dosan ner fort som fasen.. annars så ryker allt ner där..
  • Han vet hur man sätter på dvd:n och plockar ut skivan. suck!
  • Går inte att lura honom med att det är en annan dosa som funkar till tv:n. Han vet vilken det är som gäller. Vilken mamma och pappa använder. Riktar dosan mot tv:n...
  • Han når nu upp till fönsterkarmen..  Så några blommor har ju rykt iaf..
  • Hundskålen kan inte stå nere på golvet. Allt ska ner i vattenskålen inkl han själv.
  • Unvika ha något på kanter - annars så får han ner det..
  • Han dansar så fort han hör musik lr då man säger: ska vi dansa. mer nu än förut. hih.
  • Han kan både pussas och kramas.. Väldans blöta pussar med öppen mun. Kramarna är ordentliga.
  • Han har även lärt sig att med sopborsten kan man göra mkt, nååå mkt :D
Ja det här va bara några av sakerna han har för sig om dagarna. Han har så mkt spring i benen lillkillen. Energin tar knappt slut. Idag filmade jag då han åt och discot i hallen. Ska lägga upp dem imorrn. Han är så go min älskling. Nu sover han så gott å sött. Längtar tills i morgon, då vi ska fortsätta busa.. ♥
#1 - - Helen:

Kan tänka mig att du har händerna fulla hela dagarna med tanke på att han kan så mycket ^^ :O).



Tack snälla för att du tog reda på koden, men tyvärr så blev det inge bra när jag la in den, alltså färgen är perfekt men hela bloggen blev och se sned ut :S, headern såg ut att hamna väldigt mycket förskjutet åt höger, så jag beslöt att fortsätta ha den vita ramen för då ser det centrerat ut :). Men stort TACK för att du la ner tid på att ta redan på koden åt mig :D.



Hoppas att du får en bra dag imorgon :D



Kramar

#2 - - Malin:

Skönt att höra att det är fler än Tindra som har dille på att tända och släcka lampor ;) nu har hon dock börjat lugna ner sig med discot..

#3 - - Anna:

Det är så kul med framsteg :) Vi har sån tur är en kort kille. Han klättrar annars på allt men vi har en hel del som han inte kommer upp på för att han är för kort. Och dörrar når han inte till handtaget på. Skönt! Däremot går han och knäpper av elementen hela tiden så ibland undrar man varför det är så kallt, haha. Fasar för när han blir längre. Fast han vet hur man tar sig ner från grejer och så men ibland blir de ju så ivriga att de glömmer bort sig de små.

Hoppas ni får en riktig mysdag i morgon med massa bus :)

kramkram

#4 - - Annelie:

Hihihi... Vart lite full i skratt när du skrev om shampoot och balsamet!! Din make har ju nått att få fluff i, men det har inte min... hihihi... Men i vilket fall ska jag ta och testa detta shampoo, men tror jag skippar balsam, använder det aldrig annars heller. Hoppas det ska funka mot mitt statiska hår!! Gillar det INTE!!



Vilka framsteg han gör Prins Theo!! Vilken kille!! Va fort det går i utveckligen på de små liven!! Händer nått varje dag!! Underbara juveler!!

Hoppas man kan få se lite filmsnuttar framöver!! :D



Krya nu på er ordentligt!!



Stor Kram

#5 - - Annelie:

Ja, det är verkligen mysko detta med kommentarerna!! Har vart med om samma hos fler som oxå har blogspot, så måste ha med det att göra!! Töligt är det iallafall!!



Vet du hur det går till om man vill flytta bloggen? Har funderat på att göra det, flytta den till min andra blogg på blogg.se!! Men vet ju inte hur man gör!!



Nu ska jag skriva några rader i bloggen, sen sussa!!



Stor Kram

#6 - - Eva:

Vad duktig han är :D Det är ju dock inte lika roligt för en själv då man inte hänger med i deras tempo med vad dom lär sig.

#7 - - emma-mamma till meja:

Jag fattar inte att han är så lång så han kan öppna dörrar?? Galet ju!



Planeringsdagen håller på till 16 verkar det som, så om vi kan bestämma söndagen istället så vore det toppen?



Kramkram