Lite bättre iaf...

Mår ju bättre idag iaf. Huvudet dunkar än och jag var varm imorse. Men lite alvedon gjorde susen. Mådde illa imorse, men det gick över. Däremot då vi skulle ut med hunden så fick ja upp lite av frukosten. Inte mkt alls. Men otrevligt ändå. Efter att ha gått en stund med hunden, varit uppe på ica och apoteket, så känner jag mig helt slut. Lillen sover och jag undrar om inte ja ska ta å joina honom med. Ser ju så skönt ut. Mannen kom hem tidigare idag pga dunkande huvud han med. Va bra vi mår i denna familj..

#1 - - Eva:

Vad tråkigt att höra att du fortsatt mår dåligt. Hoppas att ni snart piggnar på er allesamman.



Här är vi friska men trötta då Oskar vaknar fem om morgonen och Alma somnar som tidigast tolv men det är väl så det är att ha två små tätt.

#2 - - sara:

Det är absolut inge bråttom med receptet, vill bara ha ett bra här hemma så att det finns när man vill göra, har inte blivit av hittills för att jag inte har något recept. Nu har man ju gjort cupcakes så jäkla många gånger så det kan man ju i sömnen =) Så tänkte jag bli stjärna på cheesecake, haha...nä men det är så kul att prova på något nytt.

#3 - - Rövarmamman♥:

O krya på er!! inte kul de där.

Fin bild:)

#4 - - Annelie:

Åhh vännen!! Era stackare!! Hoppas verkligen ni kryar på er nu!! Får va ett slut på dessa sjukisar snart!! Usch...



Med oss är det just nu bara bra!! Inga sjukdomar just nu... peppar peppar... Ska inte säga för mycket gissar jag...



Vet inte vad bloggen får för ryck!! Vet att det kan bli så när jag skrivit till en vän som oxå har blogspot, men då har jag bara klickat på "skicka kommentar" igen, och då har det funkat!! Mycket konstigt!!



Krya nu på er lilla familjen!! Hoppas ni snart blir friska!!



För övrigt så kommer vi nog till Stockholm v.9, då har barnen sportlov och Matthias kommer troligen redan va där då!!

Kanske vi skulle kunna träffas? :D Vore himla skojigt!!!



Ta hand om er!!



Stor värmande Kram

#5 - - mina:

Godmorgon söta..Söt bild på sötnosen.Hoppas att allt är bra med dig denna dag..Ska du göra något skoj denna torsdag? Ska om en timme träffa min vän & de sak bli mysigt med promenad..Ha en skön dag.kram