Söndags..

I söndags var jag uppe ganska så tidigt med. Jag städade och donade. Fixade tacos - provade ett nytt recept. Lekte med Theo en jäklans massa. Sen strax efter 15 dök Emma, Sven och Meja upp. Så Theo och Meja lekte. Ja alltid med samma leksak. Snubben som annars skiter i dem - nu blev den väldans intressanta då nån annan tog tag i dem. Theo skulle dra runt Meja på några varv. Vilket funka eftersom ja har en stark ettåring till son :P

Va skoj å se Emma igen även om vi pratar varje dag på msn å hör va vi haft för oss om dagarna. Men man kan ju inte ses lika ofta då den ena börjat att jobba igen. Såklart! Saknar Andys :D Va iaf skoj å ses - å se hur hennes kula växer på magen.. mys!
#1 - - Carolina:

Låter urmysigt! kram

#2 - - N I L M A:

så söta de är :D hihi!

#3 - - Carolina:

Det är mitt PK-värde, jag går på blodförtunnande medicin för att jag fick massiv lungemboli (stora proppar i lungorna) år 2000 för att jag åt p-piller... så det är mitt blod som är för tjockt just nu, och risken finns att det bildas nya proppar.

#4 - - Amanda:

Vilka sötisar! ^^ Så roligt när barnen kan ha glädje av varandra. jag önskar det fanns någon Ludwig kunde leka med också. Han skulle behövab det både för sin utvecklings skull och också för aktivireingen. är ju inte samma sak att bara leka med gamla morsan. :)



Bugga är verkligen något jag kan rekommendera. Finns ingen roligare motionsform det vågar jag lova! :)

Sambon varken vill eller kan ju gå när jag går men det finns karlar till alla damerna på kursen iaf så det löser ledarna. Om inte sambon vill dra ihop ett tjejgäng så kan ni gå och lära er tillsammans?

Kram

#5 - - sara:

Haha, ja jag hade ju en ledig dag igår så jag passade på att blogga ordentligt =)

#6 - - N I L M A:

sv: hihi ja eller hur :D

#7 - - Carolina:

Veckodosen ska höjas, så jag ska ta fler tabletter den här veckan och se om det hjälper, och så ta nytt prov på måndag... en låång väntan kommer det vara! kram

#8 - - Carolina:

Ja, helt klart... och som gravid får man ju inte ta tabletterna då det kan skada fostret - utan då får man ta sprutor istället, 2 stycken varje dag - en på morgonen och en på kvällen, i magen...

#9 - - Therese och Henry:

Oj! Vilken helg ni haft! Verkar varit en superbra helg =) Alltid skönt när man orkar och hunnit med allt praktiskt man vill göra och samtidigt få ta det lite lugnt och hitta på trevliga saker med vänner =)



Tack! Ja, det är en enorm skillnad! Lillebrors rum var delvis hall innan, så det ser verkligen annorlunda ut nu =) Henrys rum är klart, ska foga lite och så, sen flyttar vi förmodligen in där på torsdag senast... (hoppas jag) sen ska vi sortera ur vår garderob på kläder och så som vi ska ha i rummet. Sen är det bara att börja förbereda ordentligt för lillebrors ankomst! =)

Får se när vi sätter igång med vårt sovrum, det är nästa renovingsprojekt... men är inget "överdådigt" projekt, ska öppna upp till nock (taket alltså) så man ser takstolarna - älskar sånt!



Hihi, 16 är det sagt, så två veckor från idag! (jisses...)Det går fort...Förutom förkylningen så går det bra. Inte så farligt tungt än och har lite energi kvar som väl är! Med H orkade jag inget alls vid den här tiden, mer än att sitta vid datorn, baka något och sen äta upp det, haha.

Ja, här plogar de också ruskigt dåligt men var ute en sväng igår med vagnen och det gick rätt bra! Idag blev innedag för det snöade som sjutton på förmiddagen.



Hur mår du då? Du verkar varit pigg de senaste dagarna! =) skönt det!

Kramar

#10 - - Carolina:

Hahaha nej gud nej, nu är jag inte gravid!! Men jag har ju varit det 2 gånger tidigare ;)

#11 - - Amanda:

Ja, nya maten fungerar lite bättre nu. Just nu kör vi 50/50 med nya och gamla maten och det fungerar bra så det blir väl en sakta övergång där sen då vi kommer ta mer och mer av nya maten för att till slut gå över helt till den. Vi märker redan att han ökar i vikt så betyget får vara väl godkänt. :)



Vad gäller Ludwig och andra barn vet vi just ingenting. man får proa och se. Finns ju inga andra vägar. Jag har ju varit med honom ett par gånger till dagis (min mamma jobbar på dagis) och då har det gått över förväntan. men då har vi också valt tillfällen då det inte varit så mycket barn och inga förkylda barn osv. Men han har iaf klarat av att vara i lokalerna vilket han inte gjorde innan så det går absolut åt rätt håll. :)

#12 - - Johanna:

mys, jag vill med min mage skall växa... 2011 kanske? drömma går ju :P

#13 - - N I L M A:

sv: hehe ja varför inte? :D tufft ju!

#14 - - Louise:

Sötnosarna =)



Nej tyvärr har vi inte sluppit det, det är lite snöstorm ute nu faktiskt, inte såå kul. Har ju hållt i sig i snart 2 månader, kan inte minnas att det varit så här mkt snö sen vi var små.

E riktigt trött på snön jag med, vi kommer nästan inte fram med vagnen på vissa ställe.



Ja här brukar det blåsa på riktigt bra, speciellt på höst/vinter. Min vagn blåste iväg i sidled när det var isigt ute, inte så kul men vi välte som tur var inte.



Hoppas att du hade en trevlig lekstund med Theo.

kram

#15 - - emma-mamma till meja:

Åh våra sötnosar :D Saknar Andys som tusan, vi får styra upp det sen när jag blir sjukskriven ;) HUr går det med att söka jobb förresten? Glömde helt att fråga det i söndags...



Lyssnade på bebis hjärta idag och det lät såååå mysigt <3



Hoppas du dyker upp på msn snart ;)



Kramkran

#16 - - Helen:

Gud så söta dom är tillsammans :D



Tack för din omtänksamma kommentar, det är svårt när det gäller relationen med sambons släkt men det där vet du ju allt om :P.



Ha en bra kväll och dag imorgon :D



Kramis

#17 - - Erika:

så söta tillsammans :)