Vatten, klart!


Röris kom hit igår och koppla in diskmaskin och satte dit alla rör på plats etc. Kanoners! vattnet sprutar för fulla muggar =) Jag spacklade och hade mig i hallen.

Idag ska jag fortsätta slippa och spackla. Kl 10,30 så ska ja på mvc besök. Spännande. Men nu ska jag in i duschen. Känner mig frusen och har huvudvärk. Men med en dusch å ett glas julmust ska jag nog komma på benen igen ;)



fick en anonym kommentar:

Åååh, söta magen!! :) myyyys... Kul att du gått ner i vikt istället för upp, om en annan ändå hade haft det så bra! ;) men bra för dig! :)

kramar

ps. jadå, allt är bra! :)



Vet inte vem ja ska svara :P


http://img440.imageshack.us/img440/1120/bloggenblovin.jpghttp://img440.imageshack.us/img440/1120/bloggenblovin.jpg
#1 - - Helen:

Så otroligt snyggt det blev med kaklet och bänkskivan, vi har oxå en svart bänkskiva men har inte hunnit sätta nytt kakel än, men jag funderar på 3 olika grå/svarta nyanser som ska varvas ^^



Lycka till på MVC idag :D.



Kramar

#2 - - Liw:

Hallå! Nej det var inte jag som kommenterade :-)



Vilka snygga plattor, underbart!

#3 - - Emma-mamma till Meja och Alvin:

Söt du är :) Imorgon finns jag på mes igen som vanligt! Duuu, jag vill också ha vinter på min blogg ;)



Kramkram

#4 - - Pernilla:

Snyggt kakel =)

#5 - - Lillemor:

Åh vad fint ni har det. Älskar kaklet! Ni är grymt duktiga och snabba. Ni kan få komma och spackla och ha er här sen. hahhaa. kram

#6 - - Therese Henry & Charlie:

Ooops, det var visst jag som hade varit igång igen med anonym kommentar, haha. Hmm, kanske ska kolla att mitt namn och sånt är ifyllt, men det brukar ju vara det så tänkte inte ens på att titta. :) Sorry!



kramar