Partaj...


I lördags så firade vi Lillemor som fyller 30 nu i veckan (lr va d 20?). Började att åka över till Charlotte. Lillemor visste inte att jag skulle komma :P Vi skåla med champagne - jag alkoholfri såklart. Lillemor öppnade sin fina nya kaffebryggare. Synd att jag inte hade en ljudfil på hur hon skrek =) haha. Lyckad present med andra ord.

Vid 17 snåret gick vi vidare till det andra stället där resten av gänget väntade. Vi va väl ca 11 st. Lillemor visste fortfarande ingenting. Vart sexparty =) hah! Roligt. Käkade och hade det trevligt fram till 21 - sen åkte jag hem... Trött som ett piiiiiiiiiip... Men det va en kanon kväll. Tjejerna fortsatte ut sen då.. Vart en riktigt lyckad kväll.
#1 - - Maria:

Kul med kalas:-)

Fin du är!!!



Kram kram

#2 - - sara:

Åååå tack snälla, snälla Nina. Du är bäst!! =)

Ser ut som ett riktigt trevligt party, hihi =P och grymt snygg var du också tycker jag, älskar jackan!

#3 - - Anna:

Vad härligt med party. Jag brukar också åka tidigare när det är festande nuförtiden, haha. Men det är ju kul att man orkar vara med ett tag iaf :)



kramar

#4 - - Lillemor:

Hahaha tack att du inte lade ut dom värsta fyllebilderna. Ser fram emot att se alla bilder=) Kameran verka funka utmärkt:) fina bilder tycker jag med mitt amatör öga. haha. Kramisar

#5 - - Linda Olsson:

Ser ut som en toppenkväll! :D



Nej, huset står under construction ;) Det har varit för mycket runt omkring nu för att hinna med ;)



Kramar

#6 - - Amanda:

Vad roligt med överaskningsparty! Kan tänka mig att det blev lyckat för födelsedagstjejen! ^^



Ja, för Ludwig skulle det göra hur stor skillnad som helst om vi kunde få det att funka med hörapparaterna. Just nu är det ju mest att han måste vänja sig tror jag. Det är liksom steg ett. När han vant sig kommer han ju också på själv sen också vilka fördelar det har med hörapparaterna på. Tror han redan börjar se lite fördelar fastän han ogillar så mycket att ta på apparaterna. Hoppas både att han vänjer sig fort och att jag blir smidigare på att hjälpa honom sätta på dom. :P

#7 - - sara:

nope, någon låååång kommentar har jag inte fått, den kom nog tyvärr inte fram, om du inte har kommenterat i något gammalt inlägg?

#8 - - Thea:

hej raring. härliga bilder ;)



finns inte kllossarna kvar nu när sendraget har tid. buhu :/

#9 - - MammaMorran:

Hejsan!

Är helt nu här inne och ville bara lämna ett litet spår efter mig, nu ska jag läsa lite här, mysigt att läsa om andra gravida :)

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

#10 - - britta bloggar:

Åh vad kul ni ser ut att ha!

#11 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

åhhh, ni ser ut att ha haft en rolig kväll. ^^ kul att hon blev glad över presenten oxå...



köpte du dig några "leksaker" tro?? hahaha!!



kram

#12 - - Mamma till William:

God kväll hjärtat..

Tusen tack för grattis hälsningen till min prins..Helt år har man nu varit mamma..helt underbar resa man har fått vara med om...Det bästa som finns man kan var med om,,ja du vet själva.

Skoj med fest för vännerna..Fina bilder...Kan vi inte se mera bilder på söta dig med magen i vädret...Kram kram

#13 - - Maria:

Hoppas att det gick bra med mäklaren & värderingen utav lägenheten!

Allt är bara bra med oss förutom lite rinnande näsor & svidande halsar.

Men det är väll så det ska vara under denna period:-)



Kram Kram

#14 - - sara:

Det blir en lugn jul för oss, förmodligen blir det bara vi tre hemma. Slappa runt i mjukiskläder, äta god mat och bara ha det mysigt. Jag orkar inte åka runt till alla som drar och sliter i en och vill att man ska fira tillsammans. Fredrik har även fått en veckas betald semester och jag hoppas att jag också kan vara ledig en vecka, det vore sååå skönt att bara ta det lugnt och hitta på roliga saker tillsammans. Den här tiden med heltidsjobb har varit lite smått hysterisk så lite ledig tid med lugn och ro ser jag fram emot! Vad ska ni hitta på till julen?

#15 - - Annika:

Vacker du är på bilderna, Nina! Lilltösen kommer bli en riktigt liten sessa, det vet jag! Och självklart var även lillemor fin - sjukt fint armband! Härligt att ni hade kul! Kram!