MVC

Allt såg bra ut. Kändes så skönt. Tom mitt järnvärde låg på 120. Trots att jag ätit sådär och inte tagit extra järn. Väldigt nöjd med det måste ja säga. Måste vara all julmust *Asg* (vi säger det). Jag måste däremot ta mer järn sa min mvc tant då skruttan kommer att öka intaget av järn nu. Så det är väl bara å lyda order och börja knapra. Måste bara hitta dem först ;) Vi har ju iiiiiiiiingen röra här..

Fick höra hennes hjärta slå. 152 låg hjärtljudet på. Trodde ja skulle bli mer känslosam när ja hörde det. Men även om jag blir helt varm inombords så var känslan absolut inte den samma som med Theo. Tror jag ska ha med mig Theo nån gång på besöket, så att han får höra bebisen i magen. Tror han skulle gilla det.

Har fått intyg om moderskap som jag ska skicka till Fk med. Hade glömt bort att man skulle skicka in sånt med. Känns konstigt. Ja vet inte varför. Jag är ju redan mamma. hah. Jag förstår ju att detta är ett intyg att jag är gravid,men det blir bara fel i skallen.. Har ja rätten att bli mamma nu? :P

Idag skickades det även iväg, ja vad va det för någe då. Va någe angående mitt ks som ja ska få. Så det skickades till sös. Hon fråga vilket sjukhus ja ville ha. Och jag är ju väldigt anti sös. Men efter i somras och sen med tanke på att mina bättre vänner fött med ks där två gånger var, så kändes det ändå ok och bra. Så jag valde sös. Dessutom är det ju nära hem, nära till theo och mannen min. Ja nära till hela min familj egentligen. Så det skickades in iaf. Hon visste inte om jag skulle bli kallad för ett möte eller om jag bara skulle få en tid.

Känns lite läskigt i magen faktiskt. Man vill ju föda normalt, men jag vet att det inte är ett alternativ. Men det som är konstigt är att jag får valet ändå. Valet att föda normalt. min mvc tant har väl frågat mig den frågan tre ggr nu tror jag. Men för mig känns det inte som ett val.Jag vart ju tillsagd av läkarn som operera mig att jag skulle föda ks nästa gång iom hur mkt jag sprack och att det kunde bli värre och jag kunde få men för livet om jag födde normalt igen. Så inte är det ett val då ?

Känner även att jag vill inte utsätta mig för det igen. Att knappt kunna sitta på två månader, uträtta behov, alla efterkontroller och undersökningar. Så lång tid det tog innan det vart bra igen liksom. Ska ja repa upp allt igen då? Bara för att jag egentligen vill föda normalt? Jag ser det som att jag är glad att jag fått göra det en gång. Nu vill jag inte chansa. Jag har upplevt den bästa händelsen ever.Nu kommer det bli en till härlig händelse, bara på ett annat sätt. Känslan kommer ju vara den samma ändå, jag får ju ett barn till. En flicka, en lillasyster till min älskade Theo.




fick en anonym kommentar:
Åååh, söta magen!! :) myyyys... Kul att du gått ner i vikt istället för upp, om en annan ändå hade haft det så bra! ;) men bra för dig! :)

kramar

ps. jadå, allt är bra! :)


Vet inte vem ja ska svara :P


http://img440.imageshack.us/img440/1120/bloggenblovin.jpghttp://img440.imageshack.us/img440/1120/bloggenblovin.jpg
#1 - - Lillemor:

Vad skönt att allt är normalt. min bvc tant sa till mig jätteofta att jag också skulle ta järntabletter fast järnvärdet låg bra till, jag tog 1 var 3dje dag och värdet höll i sig jättebra hela grav. Så pröva det. Så får du se om det räcker. Slipper du massa mag besvär. Helt klart att du ska ta ks. Så du kan njuta av nya bebben fullt ut och livet som 2barns mor snabbt istället för att oroa dig för toabesök och allt det där. Det är inte värt det. Du har ju fött naturligt 1 gång många får ju inte ens det. Förstår såklart att du vill men du tänker helt rätt tycker jag. Ta hand om dig vännen min. Btw jag har ditt bärsele nytvättat och allt. Har du fått min inbjudan? har ni sån där skicka vidare post? har ju inte din nya adress. Kramar

#2 - - Lillemor:

BTW love din jul design på bloggen. helt underbart. =)

#3 - - sara:

Vad härligt att allt såg bra ut! Det är så kul att ni ska få en liten tjej, är redan så nyfiken på hur hon kommer att se ut =)



Jag minns när vi flyttade förra året i november så ville jag sätta igång och julpynta så fort det mesta hade kommit på plats, tyckte att det var så tråkigt att julpyntet inte fick vara prio ett, vi la ju alla pengar på nya möbler och så. Men i år kan jag minsann dekorera mer =)

#4 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Dom är super på SÖS gumman. Se till att du inte får en tid en fredag bara för då är lilla uppvaket stängt, och stora uppvaket suger...

#5 - - emma:

jag får försöka göra de då, för de ser så gott ut:)

#6 - - emma:

jag får försöka göra de då, för de ser så gott ut:)

#7 - - emma:

jag får försöka göra de då, för de ser så gott ut:)

#8 - - Elisabet:

Bra med lite stöd till min teori att julmust är bra för allt!

#9 - - Rockkärringen:

Ja det är inte lite drygt...

Men jag vill så gärna, längtan är enorm!!!

#10 - - Malin:

Nää jag hade inte heller velat föda normalt efter din upplevelse faktiskt. Så du väljer rätt tror jag! Ni kommer ju få det finaste utav det ändå! :)

#11 - - Martina:

va mysigt att allt såg bra ut och härligt att få höra hjärljuden slå första gången:)



sv: de är bara bra med oss inga förkylningar än så långt ögat kan nå;P



händer annars hos er mer än renovering osv?



kram

#12 - - Annelie:

Härligt att allt såg bra ut!! :) Underbart!!



Sv: Allt är bra med oss nu. Har varit förkylda hela högen, men nu är vi så gott som friska. Skönt det.



Nätterna är som förut. Ingen förändring. Har heler inte sett skymten av nån remiss till psykologen heller. Blir väl efter jul kan jag tro.



Hehe.. Jodå, du har berättat hur ni gick tillväga med vällingen! Hihi... Vore kanske idé att testa med fröken Tilde också!



Julen kommer vi att fira här hemma. Lungt och stillsamt!

Vart ska ni fira julen? Tänk, den närmar sig med stormsteg nu! Lucia på måndag liksom!!

Ska Theo ha lucia på förskolan? Det ska T&M! Tycker det är så himla mysigt!! De ska vara pepparkaksgummor ;)



Ha det bäst!!



Kramen