Lucia..

Va inte en sån kall lucia morgon som ja hade tänkt mig. Theo kom dessutom upp i tid. Dock vart vi ändå sena. Ja inte till lucia tåget. Men dem skulle vara där kvart i å vi kom fem i. Aja ingen skada skedd. Dem skulle vara utomhus å eftersom dem var det så satte ja på honom tomtedräkten (hitta inte pepparkaksgubben ja ville ha) under overallen - så fick han ha mössan bara. Såå sött där dem kom där i tåget och Theo log som en sol. Dock så hajja han väl inte varför alla stod å kolla på dem *S* =)

va inne å lussa å mös. Sen gick jag hem och lämna skrutten. Fasen borde ha tagit med honom hem, men ja vet att jag har så mkt jag måste fixa här - så ja hade aldrig hunnit klart med det. Mestadels bankärenden, ringa om säkerhetsdörren, ringa banken och mäklaren. Ja ni förstår. Nu är allt detta klart. Typ. Fick inte tag på mäklaren. men ja har lämnat på telefonsvarare och mailat.

Nu ska jag börja med att slipa å måla å spackla. Ja jag vet inte vad som står på listan :D Så nu ska jag sätta fart. Trevlig Lucia på er! =)
#1 - - Maria:

Vad fin han är! Härlig bild.

Trivs ni i nya fina lägenheten?



Kram kram

#2 - - sara:

Jag höll också på att glömma bort det tredje ljuset =) Haha mitt pepparkakshus ser så jäkla roligt ut, helt galet blev det, inte alls som jag hade tänkt mig. Men Leos blev så himla gulligt, det är så snett så man undrar hur fasiken det håller ihop =)

Jag har en tjänst att be dig om...har fixar ihop en ny header, min är uråldrig! och jag skulle bli sååå glad om du ville pilla dit den på plats, snälla snälla söta Nina =)

#3 - - Linda Olsson:

Åh vilken underbar bild på skrutten! :)



Kram

#4 - - Pernilla:

Såå söt han är :)

#5 - - Johanna:

Vilken söt liten tomtenisse :)

#6 - - Elisabet:

Åh vilken gullig bild!

#7 - - emma:

hihi va skoj:

joda allt e bra med oss. men ja väntar på mensen, tagit 2 tester som visat nej.. så får se om den vill komma eller ej.



lite blandade känslor ifall jag är gravid.

hur går de med din mage?