Ljus....


Igår kväll så lös det i våra sovrum =)


Igår hamnade vi på ikea på kvällen för att bland annat köpa handtagen som saknades. Vi köpte sist, men det var så få kvar - så vi fick åka dit igen. Några luckor och så till och hyllplan. Vart även en elefant till Theo *S*. Såg den sist jag vad där och tänkte åååå den skulle han vilja ha. så när han kom igår å skjutsade kundvagnen så ropa ja. Titta Theo en elefant. Så då kom han springandes. Tog elefanten å sprang mot kassorna. haha! På vägen såg han bilden på korv, så vi skratta så hårt då han sprang med den stora elefanten och skrek kooooorv kooorv kooooorv kooooorv.. haha! Kan ju säga att det inte bara va vi som tyckte att det var väldigt underhållande :P


La in min murgröna i sovrum nr 2 aka vardagsrum för tillfället :P Dock så måste ja få fram en kruka nånstans. Vilket jobb. Sen upp med mitt lilla ljushus. Så mysigt! Längtar tills ja får börja julpynta!

nej nu ska ja ut med hunden igen, sen ska jag och mannen spackla å måla hallen innan Jonas kommer. Vid lunch dyker Annika upp och då har vi annat skoj på tapeten.. Kl 14 hämtas Theo och sen så ska vi julmiddag med mannens jobb ikväll. Så det är fullt upp med andra ord....
#1 - - Amanda:

Åh ett sånt där ljushus vill jag ha också. Dom är så himla fina.

Dock blir det inga inköp alls här för vår del, varken julklappar eller annat. Jag måste spara varenda krona jag kan nu utifall att. Tur jag iaf har vunnit några julklappar till Ludwig så han inte blir helt utan.

Kram

#2 - - sara:

Det där huset känner jag igen =) Fast min är ju modellen större, men jag köpte den där lilla till mormor i present då varje gång hon var hemma hos oss kommenterade hur fint det var.

Vart ska ni på julmiddag ikväll? Vi ska nämligen också det med Fredriks jobb. Vi ska på Globens julshow och det är tydligen Maria Montazami som är kvällen värdinna, haha, jag hoppas verkligen det, hon är ju såå skön =)

#3 - - En pojkmammas vardag ♥:

Åh härligt med lite ljus :) Och vilken fin elefant sötisen fått :)

Kramar

#4 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Hoppas ni fick supermys ikväll! Vad blev det för outfit?

Kramkram

#5 - - Linda Olsson:

Åh va fint huset va! Vart har du hittat det?? :)

kramar

#6 - - Pernilla:

Kul att du är tillbaka, ser att det går framåt med renoveringen och så. Kram

#7 - - Alfva:

Hoppas ni haft en skön helg och fått massvis gjort i lägenheten! Ser ut att kunna bli riktigt bra när ni är färdiga sen!

#8 - - Erika - VIKTKAMPEN , - 15,4 KG!:

Det är fint vettdu! :)