Kakel köpt..

Min fina kamera tar sååå bra kort!
Har just ätit frukost och väntar på att jag ska få höra något av Jonas. Vi var nämligen dåliga allihopa igår. Va en kanon dag, inte! Vi lämnade nycklarna till den gamla lägenheten. Vi handlade kakel, vi handlade tråg som man ska ha under diskmaskinen, vi hämta fix och köpte mat. Sen dog jag i soffan. Somnade visst tom.

Va nämligen så att jag va ute med hunden igår. då jag tog ett steg så högg det till i hela ryggen och knep åt ordentligt vid sidan av revbenen och bakåt ner till svanken å låret på vänster sida. Har inte haft ont där alls innan. Av ett steg hände detta. Det höll i sig hela dan igår vilket gjorde att jag inte kunde göra ett jota. det är väl inte bra idag heller, men sjuk skillnad om man jämför med igår. Så det va ju bra!

Har bäddat sängarna, plockat undan leksaker och dammsugit. Frukosten är avklarad och jag tänkte bege mig ut i kylan med hunden. Sen ska jag försöka ta lite i taget. Se vad kroppen orkar med.


Kaklet vi köpte. Nästan mer som klinkers. Super nöjd med det. Men dem ska skäras till, så dem kommer inte alls att vara sådär fyrkantiga. Kommer även ha plattor som är dubbelt så stora, men ser likadana ut, ute i hallen. vart så super nöjd. gillar då lägenheten går ihop på olika sätt. Kaklet skulle egentligen satts igår, men pga kakelskäraren så vart det inte så. Jonas ska hyra en annan idag (om han nu orkar ta sig hit. väldigt osäker).
Nej om man ska börja sätta fart här kanske? Vore ju trevligt att få något gjort idag iaf!
#1 - - Caroline - Mamma till Noah:

Fiiint !!

Ska bli så spännande att få se de uppe =)



Vi hade sånt i vår hall i förra lägenheten ;)

Bra köp :P



KRAM

#2 - - Mamma till William:

Godmorgon hjärtat.

Hoppas att det är bättre med ryggen i dag..Vaknade med världens rygg ont men börjar smått försvinna..Bär w en del och har haft problem sedan innan så de väger ju mera ju äldre de blir.Hur mycket väger er prins nu? Ha en skön dag söta.kram kram

#3 - - Helen:

Vilket kanonsnyggt kakel, kommer bli supersnyggt :D.



Kramar

#4 - - sara:

Det där blir nog riktigt snyggt! Vad lustigt att du precis skriver om kakel och klinkers. Jag har suttit hela förmiddagen och ringt leverantörer av just kakel och klinker för att få med dem på inredningskataloger.se =) Är typ helt ensam på jobbet idag, här går det någon mystiskt sjukdom och alla är typ hemma och är dåliga! Hoppas bara inte att jag åker på något...

Lampan kommer tro det eller ej från Clas Ohlson! Kostar bara 199 kr och finns även i svart. Hoppas att ni mår bättre snart och så väntar jag med spänning på att kaklet kommer upp =) Kram!

#5 - - Linda Olsson:

Skitsnyggt! Det där kommer bli kanon! :D



Kramar

#6 - - Elisabet:

Snyggt kakel! Hoppas du blir bättre i ryggen.

#7 - - Rockkärringen:

Vad snyggt det kommer att bli :)

#8 - - Erika - VIKTKAMPEN:

Hej.

Står allt bra till?=)

#9 - - Erika - VIKTKAMPEN:

Hej.

Står allt bra till?=)

#10 - - Erika - VIKTKAMPEN:

Hej.

Står allt bra till?=)

#11 - - Anonym:

Supersnyggt kakel! Kommer bli helläckert :)



Kanske var ichiasnerven som kom i kläm... kan ju bara "bli så" hux flux! Som väl är går det ju över!



Trevlig helg, kramar