BUSY


Idag händer det en massa. Verkligen. Ska ta fler kort på lägenheten sen. Hinner bara inte just nu. Igår stod jag och måla och hade mig. På kvällen så möblerade vi om. Dvs vi har ett ordentligt kök med bord och stolar och även ett vardagsrum. iiiiiiiiiiiiiii. Nyss fixa ja toan och nu ska ja ta tag i båda sovrummen. Kl 13 kommer mäklaren hit. Jaiks. Känner mig smått nervös. Får återkomma sen OM ja hinner!





17:00
ÅÅÅ så bra det gick idag! Så nöjd! Jätte skoj! Vår bänk till köksön kom typ två min innan mäklaren kom *S* Vart lite stressigt och vi skynda oss att få upp den fort som fanken.. Hällen är dock inte på plats - men den har vi ju hemma, så den ska bara kopplas in. Där kaffebryggaren står där ska det komma en ugn - den kommer på tis! swäät!
#1 - - Jennie:

Såå himmla fint NIna!! :)

Vad duktiga ni är!

Lycka till idag!



kram

#2 - - sara:

Köket ser verkligen fint ut! Det måste vara så skönt att allt börjar komma på plats, tycker att det har gått så himla fort för er. När man såg bilderna på rivningen tänkte man att det där är ett evighetsprojekt =) Har ni något stort kvar på renoveringen?

Nä jag fattar inte heller varför de gör dörrarna i sådan ful färg, kan ju inte vara någon som tycker att det är speciellt snyggt. Den blev sån jäkla skillnad här hemma med den vita dörren!

#3 - - Pernilla:

Köket ser ju jätte fint ut =)

#4 - - Mamma till Wille och Calle:

Så snyggt!!! Är nyfiken att se i verkligeheten...

Och grattis till glada beskedet!! kram

#5 - - Hanna - mamma till ღNeoღ:

wow!! det blir verkligen skitsnyggt... kul at ni börjar komma ordning!!



ttrevlig helg! kram H

#6 - - Emma - mamma till Meja och Alvin:

Ja låtsasasminka kunde man göra här med innan, men nu är det "meja kan selv".



Sven jobbar på förmiddagen, men kommer nog strax. Sen ska det bakas lussebullar och julfixas lite :)

#7 - - sara:

Tack snälla! Ska förmodligen sätta igång med ett litet projekt där jag ska sälja tavlor, har fått en hel del förfrågningar under en längre period så jag börjar seriöst att tänka på att det kanske skulle vara något, men vi får se! =)



Skönt att det inte är något större kvar på renoveringen, ni har verkligen varit duktiga som har betat av allt så intensivt, vissa människor fastnar ju i det där och det drar ut otroligt långt på tiden. Det ser verkligen fint ut, man kan inte förstå att det är samma kök när man tänker på hur det såg ut innan. Kommer ni att fira jul hemma?



Idag är jag tillbaka på jobbet, är ju inte helt frisk än, men är iallafall feberfri och det är tur att jag inte behöver springa runt hela dagarna utan bara kan sitta här vid min dator och arbeta. Det blir bara två dagar den här veckan också, sedan är det semester och det ska bli så otroligt skönt!