Bada bada bada!


Under sommaren har det ju varit toppen väder verkligen. När värmeböljan var som värst så åkte vi och bada varje dag. Ja inte jag kanske, är ju en badkruka. Men Theo bada iaf och mannen min. Theo älskar ju att bada och kommer väl aldrig att komma över den fasen. Tyvärr vill han ju däremot inte ha armpuffar på sig eller badring. Han vill ju så mkt, men det går ju inte eftersom han inte kan simma. Gäller att ha koll på honom stup i kvarten. Nu under sommaren har han dessutom vågat sig ut på djupare och djupare vatten själv. Något han är mkt nöjd med. Inte jag! :P

Vi hittade en litet badställe vid trekanten. Dit åkte vi ganska så ofta. Va inte alltid mkt folk där. Det fanns en kiosk, dusch och toa. Både sol och skugga. Nej det va perfekt. Theo skrek till så fort att vi närmade oss stället och utbrister "bada bada bada" varje gång *S* Han blir som förtrollad. Att man kan gilla vatten så mkt, det hade ja inte en blekaste om. ♥



Eftersom jag ändrat till eget domännamn så har jag även raderat "modesida" från bloglovin. Har fixat en ny länk och rätt namn nu. Så ni som hade mig och ni som vill ha mig på bloglovin igen lägger till mig via länken nedanför =)


Har även lite auktioner uppe på tradera, klicka på bilden för att komma till dem...
#1 - - N I L M A:

Vad härligt det såg ut!

Vad hände med din lösenordsskyddade blogg? kom inte in där igår :/

#2 - - Pernilla:

Hehe så härliga bilder =)



Jodå vi har med haft en bra sommar, jobbar ju en del så man får passa på att njuta när man väl har lediga dagar!!

#3 - - sophie, nowalies mamma :):

Svar: Jätte mys :)

#4 - - sophie, nowalies mamma :):

svar: Tack så jätte mycket!

#5 - - K:

Ah okej, vad gjorde den 4:e dålig då? Jo det har varit rätt nice väder, gillar också att bada men har tyvärr bara hunnit göra det 3 ggr i sommar, ska försöka passa på nu veckan som kommer då jag får besök ända upp till Umeå av syster med familj.



Härligt att Theo älskar att bada så mycket!=D

#6 - - sophie, nowalies mamma :):

svar: haha smart! fast hon skriker så jäkla sällan men ska försöka :D

#7 - - Blivande Fru Svensson (31 dagar kvar):

Ja det var riktigt obehagligt. Jag fick nytt träningsschema som jag ska testa i två veckor först och sen i två veckor till sen så får vi se... Men jag får inte träna förrens imorgon kväll.

#8 - - Johanna:

Härliga bilder :)



jag tänkte hälsa på lite bloggvänner =)

#9 - - Anna:

Vad kul att du är tillbaka :) Jättehärliga bilder! Jag älskar att bada men jag har så svårt att komma iväg ändå, haha. Alexander tycker också om bad han.



kramar