Partaj...

Ja idag ska mannen och jag på partaj. Det innebär att Theo och Ludde lämnas hos mormor och morbror. Separationsångest = svar ja! Vår skrutt va borta så länge för ett år sen då vi var på 30 års partaj. Men nu ska han lämnas igen. Mormor har köpt honom ett bowlingset och en ny traktor. Vet att han inte kommer att ha det tråkigt eller vara ledsen, men va hjälper det? Kommer sakna vår lilla skrutt. Även om det ska bli väldans skoj att gå på fest och träffa fina Théa igen..
#1 - - Carolina:

Skoj med partaj men klart det känns lite när man lämnar sitt lilla troll. Ha nu skoj ändå o hälsa Théa så gott! Kramar

#2 - - Pernilla:

Såå skojsigt det låter med party =)

Själva ska vi bara vara hemma och mysa...

#3 - - Linda - ndaiL:

Ja, jag kan tänka mig att man blir lite mer begränsad när man har ett litet barn :)

#4 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Trist med halsfluss...hoppas att du snart kryar på dig!

Massor med kramar

#5 - - Anonym:

Godmorgon!

#6 - - Caroline - Mamma till Noah:

Ja, man får göra de..

Givk igenom blocket i fredes o hitta två stycken bara. Ja, fanns ju fler men de ska ju vara de rätte, haha.



Hoppas ni hade de skoj på festen! =)

#7 - - Pernilla:

Usch låter inte skoj om du har halsfluss. Du får krya på dig, kram.

#8 - - Amanda:

Lät himla roligt med partaj. ^^ Kom ni iväg eller blev du sjuk innan? :/

Tycker det kan räcka med motgångar på ett tag för dig nu faktiskt. Hoppas du iaf blir frisk fort igen. Halsfluss är verkligen inget roligt! Jag har haft min beskärda del av den eländessjukan. Iaf tills jag tog bort halsmandlarna.

Krya på dig!

Kramar

#9 - - sara:

nice med party! Vill se lite härliga partybilder =)



Ja jag önskar faktiskt att vi hade fler väggar här hemma så att jag kunde få upp allt jag målar. Dock tycker att det är snyggt att rama in dom och bara låta dem stå på golvet lutande mot väggen.

#10 - - Amanda:

Hm...på sätt och vis hade det ju varit bättre om det varit halsfluss så man kan behandla det. Hoppas det försvinner snabbt iaf!



Jag tog bort mina halsmandlar när jag var 13. Det är något av det jävligaste jag varit med om. Hade så ont så jag kunde bara äta flytande föda i tre månader. Kunde inte ens borsta tänderna för då började det blöda i halsen. :P Men när det väl läkte sen så har jag ju sluppit halsfluss något mera. Och jag hade det x antal gånger per år så det är himla skönt. Min mamma slapp halsfluss hon med, hon blev också friskare när inte jag drog hem skiten hela tiden. :)

Om din hals fortsätter strula tycker jag absolut du ska stå på dig. Man har ju halsmandlarna för att dom ska hindra från att man blir sjuk men ibland är det ju snarare tvärtom!

Krya på dig vännen!