Ny säng..

Vi har pratat nu ett tag om att Theo skulle få sig en egen växasäng. Men vi drog på det en hel del. Men nu i somras så slog vi till och köpte den lilla sängen. Kändes ganska så ledsamt att ta bort spjälsängen. Jag var ändå den som var på min man om att han behövde en ny säng, nu nu nu. Man är konstig ibland. Man längtar till att barnet växer upp och att man kan prata mer och mer med honom etc. Men samtidigt så blir man ledsen då man inser att han inte är ens lilla bebis längre?

 

Sen sängen kom iaf, ja då har han sovit mkt mkt bättre. Han sover hela nätter. Annars kunde han ju vakna mitt i natten. Sova inne hos oss. Iof så somnade han alltid på en gång - så det va ju inge problem sådär. Men som idag så sov han till 7 i sin säng. Sen kom han till oss och sov till 7,55. Vilket är kanon.

Just nu så sover han middag. Han sover så sött. Nästan så att man själv vill ta och sova. Försöker komma på något att göra på eftermiddagen. Typiskt att det är lördag och skitväder. Det betyder ju att varenda inneställe för barn är tokfullt. Det orkar ja inte med. Vi va på andys i förrigår å igår så åkte vi och bada. Idag är mannen på konserter hela dagen och kvällen. Så det är jag, Theo och hunden som är hemma. Blir väl iaf en promenad med honom så fort Theo har slagit upp ögonen.

Annars vet ja inte. Just nu öser ju regnet ner. Inte direkt super skoj att vara ute då. Bli kalla och blöta. Mennågot måste ja ju hitta på. Går ju inte bara å kika på shaun the sheep hela eftermiddagen. Även om ja vet att Theo inte skulle ha något emot det :P Har väl en liten stund till å klura....
#1 - - Dorothea - Ett nästintill trillingliv.:

duktiga killen!

#2 - - Emelie, elliotts mamma o gravid med nr2:

naaw, så sött han sover i sin egna nya säng =)

Vi har oxå pratat om o skaffa en vanlig säng till Elliott- men jag tror att de kommer bli problems om nätterna me honom- kommer bli massa spring eftersom han är så busig o knappt kan va still. Men de är ju värt o köpa en o testa några nätter iaf tycker jag. Förr eller senare så måste han ju sova i den =) hoppas ni får en fin dag! kram

#3 - - Frida-FantastiskaMamman:

Här hemma har Astrid en växasäng, Edith har fortfarande sin spjälsäng, man vi har tagit bort ena sidan..

Vad skönt att han sover bra nu, det gör ju hela familjen gladare;)

Kramar<3

#4 - - Pernilla:

Vad fin säng och sängkläder!!



Vi ska till några av våra bästa vänner ikväll, dricka och äta gott och umgås.



Ha en fortsatt bra helg...kram.

#5 - - Vanilla:

Vilken fin säng! Skönt att han sover bättre nu också! :-)



Kramar

#6 - - K:

Ja det hoppas jag också! =) Jättesöt säng!

#7 - - Eva:

Jättefin säng. Vi kommer att köpa ny säng till Oskar nu när vi flyttar om inte annat för att Alma måste ner i spjälsängen nu. Vi har dock inte bestämt vilken säng vi ska köpa till honom, det beror lite grann på hur stort deras rum blir. Det är nämligen inte färdig än.



Det där med uppföljning är visst dåligt överallt då, jag förstår att dom sa något till dig nu då det var så allvarligt. Hoppas att du lyckas få upp blodvärdet nu.

#8 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Vilken duktig kille! Men det är klart att han sover som en prins i den sängen när den är jätte fin (plus att han har superfina sängkläder med :))



Edvin sov också jätte bra när vi bytte till växa säng. Ok att han vaknade en gång per natt, men då kunde han lätt komma in till oss :)



Kramar

#9 - - Amanda:

Så himla fin är sängen han fått! Tur du lyckades övertala din andra hälft. ;)

Jag fick iaf köpa en ny säng till Ludde, men det blev en vit från IKEA.



Hoppas ni har en fin helg!

Kramar

#10 - - Helen:

Sötaste killen ever <3



Kramar

#11 - - Vi2blir3.se - Malin:

Men åh vilken prinsess säng! Så fin så!



Då rekommenderar jag Macademia :)

#12 - - Eva:

Om allt går som det är tänkt så får vi nycklarna den 24 augusti och sedan så flyttar vi lite under veckan så går det stora flyttlasset på lördagen. Sen helgen efter kommer alla grejer från Sverige.



Datumet är lite osäkert då vi måste få klart med gamla hyresvärden om att få ut depositionspengar så vi kan sätta om dom på nya lägenheten.

#13 - - Emelie, Elliotts mamma o gravid med nr2:

Jomen,de är väl bara o testa o se hur de funkar. Vi har ju iofs alltid lagt honom i hans säng sen gått ut, för har vi suttit inne hos honom så har han bara blivit sprallig o står o flinar åt en. MEn de kanske funkar om nån av oss ligger bredvid honom tills han somnar..värt o se hur de funkar ju =)



hoppas ni får en trevlig dag, trots detta gråa vädret. kramis

#14 - - Jannie:

Duktig han är!

De lakanen har vi med.

De är så fina!Älskar Lundmyrs saker.



Hoppas ni får en härlig söndag

Kram