Katrineholm del 1


Mitt ute i ingenstans så bodde min mormors barndomsvän AB. Hon fyllde hela 85 år i vintras och jag lovade henne då att vi skulle komma ner till sommaren. När jag började må lite bättre så åkte vi dit. Min mamma följde även med. Kul å se vart min mormor växt upp. Och så klart hälsa på AB igen. Även fast hon är så gammal så har hon sånt kanon minne. Vi pratar bättre än mitt. Det va iof inget å skryta om *S* Men hon mindes allt. Bara så härligt att sitta och lyssna på henne.

Hon bor mitt ute i ingenstans. Men det var ju inte lugnt och skönt. Ingen mottagning på mobilen fick man ens. Gus så hemskt ;) Hennes mark var enorm. Men så välskött och underbar. Nästan så att jag ville ha det som mitt egna lilla gömställe.

Vi kom på eftermiddagen. Hade regnat på vägen ner, men då vi kom dit så var det helt ok väder. Hon stod och väntade på oss. Tidigare i telefonen så sa hon till mig att det får bli som det blir med fikat. Men jag sa att vi gärna tog med oss något. Vilket hon promt sa nej till =) Frågade henne flera ggr. Vi satte oss och fika. Godaste teet! Hon hade bakat fyra sorters kakor + mjuk pepparkaka (uuuuunderbar) + bullar. Allt va hembakat. Och som vanligt så tyckte hon att vi skulle äta mer. Jag åt! När jag sen kände att jag får inte i en till kaka, ja då gick hon och hämtade tårta. Som hon såklart med bakat själv. Himmel! Det var plockade blåbär, hallon och SMULTRON från trädgården. Seriöst. Ja tror ja var i himmelriket!
#1 - - sara:

Gud så gott det ser ut med alla färska bär på tårtan!!

Sugarpaste låter ju kanon! Vart kan man köpa det och hur gör man det själv?

Jag har kollat runt lite efter din bok men gjorde tyvärr inga större framsteg. Den fanns i ett häftat fomat för ca 500 kr på Bokus men specifikationerna överstämmer inte riktigt med de jag fick av dig på mailen, vilket kan bero på att de helt enkelt inte är i samma format (inbunden vs häftad) det bästa vore kanske att ringa eller maila dem på Bokus om det går och ta reda på om det är samma bok helt och hållet. Infomationstexten om boken är iallafall identisk. Så himla typsikt ju att den på Adlibris är slut!

När är kursstarten?

#2 - - Carolina:

Vilka underbara bilder, ser kul och fantastiskt gott ut! kram

#3 - - Pernilla:

Tack =)



Härliga och fina bilder, ni ser ut att ha haft det trevligt!!

#4 - - Malin-mamma till Sam och bebis i magen:

Hehe nej verkligen inte. Jo fick bli ngn trasa från graderoben haha. Har du köpt en domän?

#5 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Åh, vilket drösmtälle! Och vilken stålmormor :) Underbar tant, och härligt när dom är gammal och ändå så pigg :)

Kram

#6 - - Amanda:

Men fy vilket bemötande! Jag har haft många, många duster med försäkringskassan på dom här (snart 3) åren men sådär otrevlig tror jag aldrig någon av alla jag pratat med varit. Även om dom har mycket på sitt skrivbord och mycket i sin inkorg så ska dom ju inte bara snäsa av en. Det är deras jobb för fasen!! Vet dom inte svaret får dom väl be att återkomma senare. Inte sitta och vara otrevlig för att man ringer och frågar!

Jag fick iaf bra hjälp idag, även om det tog tid! Hoppas jag slipper mer trubbel med mina utbetalningar och att du får ordning på din sjukdag med.

Kramar

#7 - - Emelie, Elliotts mamma o gravid me nr2:

Ooo..vilka mysiga sommarbilder =) aha, så trixet är att låtsatssova? de kommer jag garanterat att testa sen,hihi =)

#8 - - ★Fam. Bus★:

Härliga bilder!



Svante hälsar tack ;) hehe

#9 - - Eva:

Vilken härlig gård/hus vem skulle inte vilja bo där. Ser ju hur härligt ut som helst.

Typsikt gamla människor att säga vet inte hur det blir med fika och sen ha hur mycket hembakat som helst, så mysigt =) Tårtan ser ju underbar ut med egen plockade bär. Så stor han har blitt Theo.

#10 - - Susan:

Tack så mycket=)



Härliga bilder du har lagt upp=)