Emmie 1 år


Har ju helt glömt bort att lägga upp bilder från Emmie´s födelsedag! Lillskruttan fyllde ju ett år! Det skulle firas. Vädret var ju så toppen så vi var utomhus. Hur mysigt som helst. Lillemor hade ju bakat för ett helt kompani. Och sen på det så fick vi ju grillad korv och hamburgare. Mumma!

Theo gick och drog lejonet som Emmie bland annat fick utav oss och lyckades flirta med Lillemor & Charlotte att dem skulle gunga honom. Haha! Vart lite i sandlådan. Emmie och Theo skulle krama varandra. Emmie verkade tycka det va super mysigt medans Theo helt plötsligt vart förskräckt och började gråta *S* Såg väldigt kul ut iaf =)

Emmie var på strålande humör hela dagen, sötisen! Tror hon vart nöjd med alla presenter som hon fick iaf. Nu kan hon leka på i en evighet :D
#1 - - Lillemor:

Åh söta du. känns som en evighet sen kalaset var. Var ju hur mysigt som helst. Hon verkligen älskar presenterna hon fick av er. ugglan är en klar favorit. Fortfarande svårt att stapla dom på pinnen men det är nog det som är spännande. önskar det kunde vara sommar väder ett bra tag till så mysigt jue.

kramar

#2 - - K:

hehe ja kan förstå att det blev en lustig syn =P Vilka mumsiga bakelser det såg ut att vara! =D

#3 - - Helen:

men så söta dom är då :D. Framtida flickvän kanske ;D



Kramisar