Del två: Lekparken


Utanför min farmor så har dem byggt om hennes park. Den är toppen. Det var den redan innan tyckte jag, men nu är den ännu bättre. Perfekt med leksaker för Theo. Han vart så glad där. Dem har tom en studsmatta i marken? haha. Jätte mkt gungor. Barngungorna va upptagna så då fick vi ta det näst bästa. Det låg leksaker i sandlådan - så vi slapp ha med oss det. Det finns även en liten pool där. Den gången vi var där så var det inte det bästa vädret. Så då skippade vi det. Idag däremot så får vi väl se om Theo vill ta sig ett dopp!
#1 - - mamma mindy:

Här är hotellet som vi ska bo på :) http://www.rica.se/talk

#2 - - mamma mindy:

Läste nyss ditt meddelande oj vad jobbigt och hemskt det ni har varit med om med er söta hund..Skönt att det inte blev värre än vad det var..

Så bra att du känner till vart hotellet ligger för då kan du hämta upp mig där utan för och så går vi till ett mysigt kaffe om det nu finns något där..Jag tar med mig William manen min kände för ha lita tid för sig själva..så det ska bli skoj...men vi får höras av och ringa varandra och bestämma mera om fikan och träffen..ska bli så skoj att äntligen träffa dig och lillen om du tar med dig honom :) kram kram

#3 - - Liw:

Samma sak med Mait, hon har varit sjukt lik Magnus hela tiden men nu börjar mina drag (håret och ögonen) komma fram också :-)

kram

#4 - - mamma mindy:

Förstår att du är orolig och vill bara att manen din ska ringa och säga hur läget ser ut...Men vi kan se hur vi gör..Leta lita på googel och det ska finnas några cafferer där men vi kan träffas på hotellet så ser vi vart vi hamnar i den lilla stads delen.....jag vet inte exakt när vi är framme på måndag men vi kan hras av under dagen men efter 1500 så blir det säkert jätte bra...men vi hörs av..kram

#5 - - Erika:

vad söt han är!!!!! vad roligt att du är tillbaka här på bloggen.



kram

#6 - - Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥:

Lekparker är skoj...och jag älskar Theos "gubbkeps", gillar detta "gubbiga" mode som är nu :)

Kramar

#7 - - Helen:

Men gud så söt han är i kepan :O).



Kramar

#8 - - K:

Sista bilden var ju underbar! =D



hehe ja, tycker verkligen det ser ut som "hö hö hö/fniss" på den andre med =P Ser ut som om ni haft en fin lekdag =)

#9 - - ★Fam Bus ★:

Hej!



Hihi gratis (vinster) är gott :) Jag vann jätte mkt när Svante var mindre, men nu har de varit tomt ett tag innan jag vann presentkortet på 500kr i förra veckan.



Hittar ni på nått kul idag då?? Själv är de jobb till 15tiden. Kram

#10 - - malin-mamma till sam och bebis i magen:

men stackars vovven;/( hoppas han mår bra snart!



tror jag går över gjorde det med Sam, så efter skansenbesök på lördag är det frit fram:)