Pannacotta

Ingredienser (4 portioner/st.)

4 dl vispgrädde
1 st vaniljstång
0,5 dl socker
1,5 st gelatinblad, blötlagda i kallt vatten

Gör så här

  1. Skär upp vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp grädden med vaniljstång, vaniljfrö och socker. När grädden kokat upp kramar du ur gelatinbladen och tillsätter dem under omrörning. Ta upp vaniljstängerna och häll upp panacottan i serveringsglas. Ställ panacottan kallt så den stelnar.

Serveringsförslag

Lägg färska eller frusna bär på till serveringen. Tex hallon - det var toppen gott!

#1 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Ja men än har han inte ringt :/

#2 - - Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru:

Det ser verkligen gott ut :)



Jo jag har ringt för jag orkar inte gå ovetandes längre, svaret jag fick va att jag skulle återkomma på måndag då min husläkare är sjuk. Vad är oddsen liksom...



Jag ger upp, har suttit och skakat, gråtit och skakat ännu mer, tur att min sambo är hemma.

#3 - - Therese, Henry & Charlie:

Ett tips! Smält vit choklad (150gr) och blanda i istället för vaniljstången, också supergott!! =)

Kram

#4 - - Tösens ☆ Mamma:

Hej!

Skriver du ett mail tillbaka till mig med din adress?

/Ulko