Hahha..


Bästa bilden, inte! =)

Skulle ta kort på sötnosarna då dem kramades å pussades. Kan ju säga att denna var den bästa bilden? hahha. vilket skämt. Är iaf inte lätt att ta kort på dem. Man måste vara riktigt snabb..

Vädret är ju suveränt ute. Å här sitter man inomhus å pysslar å donar. Har tvättstugan just nu. Å om 20 min ska ja upp å hämta min lilla skrutt. Ska fixa med kläderna sen och till kvällen ska vi hem till mamma och kika på  match. Så får Theo springa av sig lite med. Hoppas på att denna natt som kommer blir bättre än natten till idag. Va så slut imorse så hela dan blev skrev idag igen.

Ang natten som va jobbig. Han har gnällt sen i fredags. Just när han sover, Vet inte om det är att han har ont någonstans eller om han drömmer. I natt var han vaken 1½ timme och bara pep. Tröck på magen etc, men han hade inte ont. Gav honom välling, vilket han slurpa i sig, men det hjälpte inte heller. Inte en susning vad som är fel. Men det är jobbigt då man är så trött och han med å ingen av oss kan sova..

nej nu ska jag ta det där lasset som står å väntar på mig innan jag ska hämta skrutten.
Nu är vi hemma hos mamma. Brorsan står å lagar mat. Mamma å Theo busar. Om en timme är det match som gäller. Vi ska kika på den och sen åker vi hem. Men nu ska ja kolla om nån vill Bowla. Måste slå brorsan NÅN gång..

Mina fina kommentarer
Postat av: Caroline

varför har de varit jobbig natt?

Postat av: ★☆♥MARIE & NOEL♥☆★

Noel har oxå haft tre sånna nätter på rad, sen fick han feber och haft d sen i lördags... har legat på mellan 38,6 och 39,9... va hos läkaren precis och d visade sig att han har öroninflammation OCH lunginflammation... HJÄLP! Inte undra på att han har ont och e gnällig...För att svara på din kommentar häromdagen så ne.. har inte så långt kvar nu... bara 2 veckor kvar till BF... gick in i vecka 39 idag!

Tiden går för fort... Du e faktiskt inte den enda som sagt att dom drömt att ja fick en tjej... en annan kompis gjorde d och sen har Hanna oxå sagt d... men vi får väl se... inom fyra veckor.. dock hoppas ja att den kommer innan 10 maj eftersom min moster fyller 60 den 14:e och ja vill åka ner till henne, hon bor i göteborg... =)Annars e allt oki, foglossning, förvärkar och kan inte vila som ja vill me tanke på vildingen Noel... tur att Cibba e hemma nu och 4½ månad framåt.. =)Hur e d me er annars?! Släppte migränen? En del kan ju ha huvudvärken i flera dagar! =/

2010-04-27 @ 18:23:20
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Tack vännen.

Jag väntar på att läkaren ska ringa upp.

2010-04-27 @ 19:46:19
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja

Ja men eller hur? Man fyller ju i inkomstuppgifter på sjukskrivningspapprena med. Inte lika mycket detaljer och så men ändå...

2010-04-28 @ 07:08:58
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: sara

ja det var faktiskt en himla mumsig frukost! =) Man är ju hungrig som en varg efter att man har varit ute och promenerat innan frukost!

2010-04-28 @ 09:37:05
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/skinnybitch
Postat av: Erika

sv: jag var ungefär lika då jag väntade Mira, jag har då inte samma mage nu som då jag väntade henne. Kanske det är en liten pojke där inne :)Kram

2010-04-28 @ 09:49:39
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: sara

jag brukar ha väldigt svårt för att käka frukost om det är för tidigt. De dagarna jag ska till skolan är det liksom en pina att få i sig frukost, kan bara äta några skedar gröt eller en knäckemacka. Men när klockan närmar sig tio, elva då är jag väldigt mottaglig för en god frukost. Och har man varit ute och promenerat, ja då skulle jag fasiken kunna käka en hel häst! =)

2010-04-28 @ 10:10:33
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/skinnybitch
Postat av: Annelie

Hehehe... Tycker "misslyckade" kort är charmiga!! Riktigt roligt att titta på!!Sv: Tack, det gick bra i måndags på utvecklingsamtalet med Moa och hennes fröken!! Hon är jätte duktig i skolan och det gör en så glad och stolt!! Det vi ska öva på är matte... Men det ä nog mina gener det... Är urkass på det!! Annars var allt kanon!!På Valborg blir det nog en tur upp till Hembyggdsgården och kolla brasan, sen hem och mysa. Jag ska sen jobba hela helgen!! Det ska bli riktigt roligt att komma ut och träffa folk!! Längtar!! Lördagspasset är väl ingen höjdare då jag ska jobba delad tur... Men det går!!

Vad har ni för planer inför Valborg?Ha en härlig onsdag och lycka till med tandläkarbesöket!!Kramen

2010-04-28 @ 10:36:32
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Just sovningen gör en så frustrerad när den inte fungerar...man har ju inte så stort tålamod på natten;)

Edith är oxå inne i en sovadåligt period...men men den kommer snart nya tider..

KRAAAM<3

2010-04-28 @ 12:00:36
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Mamma mina

Om du vill följa min blogg så kan du lämna ett meddelande på min melj så kan du får inloggnings uppgifter :)

blondis81@hotmail.com

kram kram

2010-04-28 @ 12:48:18
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja, men vad konstigt, ni kanske skulle ringa till dem ni har kanalerna hos? kanske kan hjälpa er? :)2010-04-28 @ 13:15:08
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Härligt vännen. Tävla på, du som alltid vinner allt får verkligen hålla utkik i min blogg, har massa tävlingar på G

Haha.

2010-04-28 @ 21:39:43
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: