Vår helg..

I fredags så åkte vi till uppsala! Va verkligen kanon trevligt! Träffade Johan, Marie, Lisa och Marcus.. Vi käkade en sån kanon lunch nere vid ån! Va verkligen hur fint som helst. Solen va framme den med! Härligt! Satt där ett bra tag. Mannen åkte sen till sitt gamla jobb med Theo. Så jag gick runt i stan med Marie och Johan. Vi gick in i uppsala domkyrka. Aldrig varit där inne. Gud så enorm den är. Helt fantastisk! Fick höra en massa berättelser om italien - Johan hade bott där i två år. Marie pysslar med arkitektur, så det va skoj att höra då hon pratade om domkyrkan. Vi knatade runt inne i centrum och satte oss på Whayne´s där jag blev bjuden på en chailatte! Mums!

 

Efter ett tag kom Mannen tillbaka och vi sa hejdå till vännerna. Gick runt en stund och handlade lite. Sen åkte vi ner till tågstationen och mötte Shamme. Satte oss på ett ställe där och matade Theo och drack lite öl. Sen åkte vi hem runt 20 snåret på kvällen.

Va verkligen en härlig dag!

 

Igår så åkte vi och storhandla. Vart en hel del. Jag lagade mat och några matlådor till Theo. Så nu har han mat i all oändlighet. hah. Han är så pigg å alert och han är överallt. Ska klättra. Badrummet är roligaste och nu de senaste dagarna så har han klättrat upp för badkaret x antal ggr. Sen till toan och runt där.

 

Vi har även fått två nya tillskott i familjen. hah. Först så köpte vi en brio vagn igår. Kanon bra med broms. Sen så fick vi den söta leksaken till höger av Marie och Johan i fredags.

Så himlans söt ju =)

 

Gåvagnen va kanon skoj! Han gick faktiskt en hel del. Mer än väntat. Men så helt plötsligt så kunde den bli läskig? Då visste han inte riktigt vad han skulle göra. hah. En annan bra sak var ju att gå ut i köket. Då kunde han ju stanna på alla luckor som han ville klättra på.. suck! Va han kan hitta på! Tur iaf är väl det att luckan till ugnen är barnsäkrad (alltså inte den där plåtarna är). Kommer iaf komma till användning en hel del tror ja! Idag har vi inte använt den, men det kommer =)

 

Kvällen avslutades ju med ett lååååångt badadande.. Finns det något som är såå skoj som vatten? Jag tvivlar, haha :D Han plaska och slängde sig hit och dit. Att sitta still går inte! Det är ju alldeles för skoj att bada!

 

Idag så ska vi storstäda! Yey. så skoj - inte! Men det måste göras. Min mamma är på väg över. Ska hämta Theo och sen så åker dem över till henne. Vi ska ändå dit till 17 och se då Bajen förlorar ännu en match och käka middag. Så nu måste jag sätta fart här, så att jag hinner något idag! Tjingeling!

#1 - - Maria:

Vatten är nog det roligaste som finns för barnen! Brukar få dra upp Saga ur badkaret:-)



Här ska det också städas i dag!



Ha en bra dag



Kram Kram

#2 - - Knutte:

Hehe ja, det förstår jag, brukar också lätt fastna framför semesterbilder :)

#3 - - M A L I N:

det både låter och ser mysigt ut :D

#4 - - ♥Linda med familj och Lillan i magen♥:

Tack så mycket gumman. Jag kämpar på som vanligt, men nu har vi i alla fall gett henne ett namn.



Vilka fina saker er sötnos har fått :)

Tittade på samma saker igår, men vi väntar.

Kram

#5 - - Veronica - mamma till Denver:

ja, fortfarande en hel del gnäll här hemma, men han verkar må lite bättre... Börjar misstänka att det finns tänder som ligger och trycker också, men ingen som verkar vilja komma upp än... kanske påverkar en del det också!



jag vet inte alls än, funderar lite på hur jag ska göra... Ska vi ta bussen kommer vi ju ha en bilbarnstol att släpa runt på, verkar ju inte jättepraktiskt... får fundera ut nåt ;)

#6 - - Liw:

Härligt det ser ut :)



Nu sitter jag här och donar :) Får till blogglovin knappen, tack. däremot så har jag sett att när jag går in på en kategori så blir det ingen sidopanel, förstår du? Har försökt hitta i kodmallen vad det är som är fel för just category page men jag lyckas inte:( Undrar även över headern för den är ju bara full stor på första sidan, om man klickar runt sen så är den pytte liten :( Vars är det man ändrar det? Som jag fattar det så är det ju en stilmall för alla olika sidor, så där kan jag väl inte ändå nått eller??

Om du vill får du jätte gärna kika på detta, ska sätta mig med kommentators grejset nu:)



Tusen tack ännu en gång :)

#7 - - C:

Visst kan vi äta middag.. varför skulle jag inte vilja? Men nu e d ju min födelsedagsfika på söndag. Vi får planera in nått. Vi kan väl ta det efter lön den 25:e någon gång?



Dexofen är en värktablett. Rätt stark... och jag mådde urk av den så tror inte jag ska äta den mer. Tycker inte jag ska behöva trycka i mig värktabletter för att kunna jobba heller. Då är det nått fel. Tar alvedon tillsvidare... :/



Tack, visst var kappan fin! :) Blev så nöjd när jag hitta den!! Känns skönt att ha nått att ta på sig när det börjar bli kallare, som går att knäppa runt magen.



Mysigt det såg ut med en tripp till uppsala...!

#8 - - Martina:

jasså så ni har varit på stor besök i Uppsala:) va trevligt bor ju själv där hihi!



Jätte mysiga bilder har själv ätit där ni åt men har hört gott om de:) va söt eran lilla son är på bilderna:) söt hihi!



trivs han med gåvagnen?



SV: hemma hos oss är de nog varierande vem som tar bilder men mest jag då;P haha!



ha en härlig Söndag kväll!

kram

#9 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Å kanon gåvagn, jag har kollat upp en svart brio men det var ingen broms.. vart köpte ni eran?

kram

#10 - - Helen:

Låter som om ni haft en superbra helg :D. Såg hur mysigt ut som helst i Uppsala.

Tindra tycker också att det är skoj och bada, och det är så roligt att se henne i badet :D.



Sv: om jag bortser från värken i skulderbladet så är det riktigt bra med mig :D



#11 - - Jennie:

Duktig kille!!!!!!!!!!!

Mysig helg ni verkar haft!

Kram

#12 - - Angelica:

Hej jag ser att du har också en liten kille som älskar att bada :) Kim han plaskar så det står härliga till i vattnet.

Snygg gåvagn du har köpt jag får nog härma dig om jag får det och inhandla en sådan också :)

Kram

#13 - - Hanna:

låter som att ni haft en toppenhelg! ^^



och vilka fina saker han fått, gåvagnen kommer han snart inte behöva... haha! swish säger det så springer han utan den vettu, haha! ;o)



kram kram

#14 - - Johanna ♥:

Låter som en trevlig helg :)

festen var trevligt, men idag förstår man varför man gör det mer sällan nuförtiden haha

#15 - - Malin:

Låter som en underbar dag i alla fall :) Här hemma är badet jätteskoj fram tills att håret ska tvättas..Tindra gillar inte alls att få vatten i ansiktet..suck..

#16 - - *Em:

Missa inte dagens blogg! Vill du också få fler läsare? Släng in en kommentar om att du vill bli dagens blogg, väljer en blogg varje dag som jag skriver ett inlägg om!

#17 - - Annelie:

Vilken härlig dag ni verkar haft i Uppsala!! Underbart!!

Vi var juh hos mina föräldrar idag för att fira pappa. Det va himlans trevligt, och smörgåstårtan va bara såå god... Av det jag kände... Har blivit genom tät i näsan nämligen, är nog Moa som smittat mej!! Iaf så blev dagen lyckad. Köpte en fin orkideé till pappa och ett kort. Va lite svårt att få tag på nått idag när det är söndag. Här i lilla Hagfors är inga affärer öppna på söndagar mer än mataffärerna och mackarna!! Men det är så typiskt mej att va ute i sista minuten!!Men glad blev han iaf!! Tur det!! ;)



Har iaf ringt till nästan alla som Moa bjudit på kalaset nu!! Har nån enstaka kvar som inte svarade, man vill juh inte ringa försent heller!! Så imorrn är detta avklarat oxå, känns kanon!! :)



Må så gott och ha en fortsatt mysig söndag!!

Kramen

#18 - - Malin:

Tack! Nu blir jag generad, hihi.



Jo dom får sina idéer, hehe. Tror det är när Tindra får vatten i ansiktet som hon får lite panik..men jag tror att jag ska köpa en såndär ful skärm att sätta på huvudet.

#19 - - Mindy:

Godmorgon gumman..Det ser ut som ni hade en härlig helg med nära & kära..Söta bilder på sötnosen.Ja det är så skönt att man har köpt & får hem vagnen i mitten av november..det blev en Brio Go vagn..så praktiskt för det finns så många bra funktioner som funkar för oss..är så kär i den :) sen köpte vi baby sittern till bilen med..så den kan man klicka på vagne när man ska ha korta runder till affären eller sånt..så bra att allt är köpt nu..Har min man turen att bli ledig på måndag blir det till ullared i nsäta veckan..hoppasa för det ska bli så skoj att shopap de sitsta till homom,eller inte det sista med innan han kommer till oss..Hoppas att du får en skön måndag & en härlig dag med din sötnos.kram kram

#20 - - Albin:

Gillar du att resa? Vill du hitta nya platser att åka till, nya saker att göra, då borde du garanterat följa min blog på www.bloglovin.com

och tipsa gärna vänner och famij så gör dig mig en stor tjänst !!

är du intresserad så kan du lämna en komentar, annars gör du inget !



Senaste inlägget: varför hyra rum på hotell istället för att hyra en hel ö för dig själv !

#21 - - Elisabet:

Uppsala är så himla fint och mysigt!